Na pokeci som si dal real foto, čiže vojdem do miestnosti a hneď mám 20 RP (polovica od buzerantov -.-), ale ide o toto...
Napíše mi niaka 2 riadky a konec, prestane písať...
Proste takto niako:
Ahoj
Čau
Jak sa máš?
Výborne, a ty?
... Koniec..
Uz neodpise
aj ja som to tak robievala
pretože po prvej vete som si uvedomila že ma ten človek vlastne absolútne nezaujíma, nezaujíma ma ako sa má a vlastne celá konverzácia podobného typu mi príde nudná a absolútne zbytočná. Preto si už ani nepíšem (skoro s nikým)
a aj ked tak málo
choď do SEXZOZNAMKY a napíš všetkým dievčatám čo sú online "koľko stojíš?" niektoré ťa pošlú do piče, niektoré ti odpíšu a niektoré ti pošlú aj heslo do albumu s telefónnym číslom a ceny na pol hodinu / hodinu len im nepíš svoj skutočný vek...
@sexywoman ver mi, že oni ti napíšu aj samé, nejako to dokážu vycítiť s kým je dobré začať si písať a budete mať dobrú konverzáciu, ale musíš byť tvorivý a najmä sa vcítiť do toho čo píšu a vnímať ich
Jebe ti riadne na tu tvoju dementnú hlavu dal si si fotku dievčatá videli aký si dementný panic a že 20 RP to si si skopíroval fotku nieakeho teen speváka alebo čo ty si ale potrat
@sexywoman
Zavidim ti tvoje 10 000 hodinky všetko ty si taký dement že to hraničí s demenciou 4 stupne kde je potrebná špeciálna starostlivosť a poradím ti už si nevymyšlaj lebo ta tu budu mať ešte za vetčšieho kokota ako doteraz
Pretože si nezaujímavý už na začiatku. "Ahoj, ako sa máš" napíše každý jeden čurák na tom trápnom keci. Ani mne by sa nechcelo odpisovať stále na to isté. Vieš koľko je tam takých nadržaných adolescentov, ktorí im už napísali presne to čo Ty?
@pastelkabarbora
Prosím ta ved on stále začne tie nudne otázky a potom sa čuduje ak by sa dostal za hranicu prvých otázok čo by nasledovalo koľko máš rokov? kde bývaš? máš psa ?koľko máš súrodencov? ved je to číra demencia potom plače na Birdz a zakladá to iste fórum 2 x pretože do 1 mu napísali len 3
ja celkovo nemam rad online konverzacie...ja ked musim online nieco napisat, tak je to vzdy dohodnutie si real stretka, ale nie cez zoznamku wtf ale vzdy sa najprv realne zoznamim, ziskam fb alebo mail a potom sa dohodneme....
@madtwatterphd keď uz tak som z TN bývam pri maxe a ak chceš prísť bez problémov ti dám presnú adresu cez TS... sa vsadim ze neprides, a ak hej a otvorym ja, tak: pardon, to bude omyl.... A v mysli si budeš hovoriť: prosím nech mu nedojde ze som to ja...
@sexywoman strk cez bazos? ale vidim tam naznaky sikovnosti, bez ironie..nebudem sa pytat kolko si tak zarobil lebo ta suma by bola daleko premrstena ale predsa len uznavam ze kreativny napad, dokym na to skaredo nedoplatis
@hadimistr moja šikovnosť mi zaobstarala 3-ity štít...
1. Posielame na východ Slovenska (michalovce, KE, PO, PP), my sme z TN...
2. Som cez cudziu IP...
3. Keby sa zázrakom spojili poskodeni, posiela to môj kamoš co nevie co posiela a co nevie ako sa volám v skutocnosti ani nič, keby dačo tak je to naňho a nemá namna žiadny dôkaz, ja len maily vybavujem cez inú IP, kamoš zato dostáva "časť" výnosu...
Som úplne v bezpečí, a suma presiahla uz X-krát 266 eur vsak keby si videl nový neposkodeny original samsung S4 za 150 e, neozval by si sa? Ozval, a nie len jeden... najlepsie keď su ešte väčšina tak sprostý ze nechcú ďalšie foto ani tak a hneď adresa...
@sexywoman ja presne neviem ako funguje bazos. no a ti ten samsung s4 predas za 150 eur clovekovi z ke dajme tomu, a co do obalky das namiesto mobilu strk? on ti kedy zaplati tych 150 eur? asi tazko predtym ako ho ma v rukach
@hadimistr dám do krabice štrk a krabicu zabalim, dám kamosovi ze dalsi balík pre iného kamoša, a on pošle, dotyčni musí zaplatiť a az potom mu dajú balík a keď ho prevezme uz nejde vrátiť proste...
A kamoša mám v kliestoch tiež lebo napr. dojde mu 500 e a ztoho ma 150 on a 350 ja, ale ak by si nehal 500 e tak potom mu ďalšie balíky nedám a uz by nemal ďalej prachy, a ak si nechá 150 tak o pár dni ma ďalších 150 a zachvilu oveľa viac jak tých 500 čiže to je tiež záruka ze bude poslúchať a môj podiel mi dávať... nechceš sa pridať? Nejakú prácu napr. naháňanie nových zakaznikov by som ti našiel... Keby dačo TS...
Preto, lebo sa prezentujes/pises ako dalsich stotisic nezaujimavych ludi na Pokeci... ak chces aby po tebe hadzali rozsiahle RPcky hlava nehlava musis mat okrem sexy fotiek este aj sexy zmysel sa predat... to co je ze: Ahoj ako sa mas?
Dobre a ty?
Dobre
To kde sme v nocnej more? ... alebo take spravy typu: Ahoj popises?
Nula bodov... taketo spravy aby mali uspech by si musel byt najkrajsi chlap na svete a mat aspon 50 fotiek svojho naheho tela... musis vytrcat od toho stada nezazivnych ludi. Musis vediet zaujat- odlisit sa.
@sexywoman Chces to naozaj vediet alebo sa to pytas iba aby si si rypol?
No to zalezi od situacie... trebars ci ma ta baba fotku- ake ma fotky, pripadne co sa dozvies na jej profile. Napriklad ak je to nejaka dost sexy baba mozes sa jej trebars opytat ako najradsej posiela do prdele tych uchylakov co jej vypisuju stale ... ver ze takych sprav dostane denne dost ...ale toto bol len taky priklad ... proste spravy typu "ahoj popises" su celkom na nic... Najlepsie je zacat otvorenou otazkou- takou ktora sa zacina opytovacim zamenom, tak aby si ju prinutil k rozvytej vete- proste aby sa nejak pomaly zacala rozkecavat... Celkom idealne samozrejme je, ked ta otazka suvisi priamo s nou no zaroven nieje samozrejme prilis osobna- ked ju prekvapis... Napises jej nieco, co necaka... cahpes. Ak jej budes pisat o tom aka je sexy, ako by si ju spravil a neviem co... tak si zas na nule lebo taketo debilne spravy dostava vo velkom mnozstve a to je presne to co od random strangerov ocakava a automaticky ta odpali... Vymysliet si nieco originalne(najlepsie z toho co sa "dozvies z jej profilu- ako bolo v priklade. Vidis ze je sexy na fotkach- je ti jasne aky ludia jej okrem kamosiek pisu a ides na to ale mozes na to vyuzit aj to co o sebe pise pripadne aj to odkial je atd... moznosti je dost)> sformulovat to do otvorenej otazky.
To mas v pohode lebo v sekcii RP na pokeci mam len prazdny priestor zapratany pavucinami takze si na tom lepsie minimalne o 10 buzerantov (nakolko mne ani ti nepisu) to je vyhra co?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
69 komentov
pretože po prvej vete som si uvedomila že ma ten človek vlastne absolútne nezaujíma, nezaujíma ma ako sa má a vlastne celá konverzácia podobného typu mi príde nudná a absolútne zbytočná. Preto si už ani nepíšem (skoro s nikým)
a aj ked tak málo
Zavidim ti tvoje 10 000 hodinky všetko ty si taký dement že to hraničí s demenciou 4 stupne kde je potrebná špeciálna starostlivosť a poradím ti už si nevymyšlaj lebo ta tu budu mať ešte za vetčšieho kokota ako doteraz
To je 12 ročne dementné decko
@crowley Ty dávaš iné disy na sexyženu.
Prosím ta ved on stále začne tie nudne otázky a potom sa čuduje ak by sa dostal za hranicu prvých otázok čo by nasledovalo koľko máš rokov? kde bývaš? máš psa ?koľko máš súrodencov? ved je to číra demencia potom plače na Birdz a zakladá to iste fórum 2 x pretože do 1 mu napísali len 3
A čo čakáš od chlapca ktorý sa s babou rozprával resp písal len cez internet
Keby si tu čítal všetky jeho fóra tak by si vedel čo je to za kokotka posiela štrk cez bazoš obyčajným ľudom a mysli že je nezranitelny
1. Posielame na východ Slovenska (michalovce, KE, PO, PP), my sme z TN...
2. Som cez cudziu IP...
3. Keby sa zázrakom spojili poskodeni, posiela to môj kamoš co nevie co posiela a co nevie ako sa volám v skutocnosti ani nič, keby dačo tak je to naňho a nemá namna žiadny dôkaz, ja len maily vybavujem cez inú IP, kamoš zato dostáva "časť" výnosu...
Som úplne v bezpečí, a suma presiahla uz X-krát 266 eur vsak keby si videl nový neposkodeny original samsung S4 za 150 e, neozval by si sa? Ozval, a nie len jeden... najlepsie keď su ešte väčšina tak sprostý ze nechcú ďalšie foto ani tak a hneď adresa...
A kamoša mám v kliestoch tiež lebo napr. dojde mu 500 e a ztoho ma 150 on a 350 ja, ale ak by si nehal 500 e tak potom mu ďalšie balíky nedám a uz by nemal ďalej prachy, a ak si nechá 150 tak o pár dni ma ďalších 150 a zachvilu oveľa viac jak tých 500 čiže to je tiež záruka ze bude poslúchať a môj podiel mi dávať... nechceš sa pridať? Nejakú prácu napr. naháňanie nových zakaznikov by som ti našiel... Keby dačo TS...
Dobre a ty?
Dobre
To kde sme v nocnej more? ... alebo take spravy typu: Ahoj popises?
Nula bodov... taketo spravy aby mali uspech by si musel byt najkrajsi chlap na svete a mat aspon 50 fotiek svojho naheho tela... musis vytrcat od toho stada nezazivnych ludi. Musis vediet zaujat- odlisit sa.
No to zalezi od situacie... trebars ci ma ta baba fotku- ake ma fotky, pripadne co sa dozvies na jej profile. Napriklad ak je to nejaka dost sexy baba mozes sa jej trebars opytat ako najradsej posiela do prdele tych uchylakov co jej vypisuju stale ... ver ze takych sprav dostane denne dost ...ale toto bol len taky priklad ... proste spravy typu "ahoj popises" su celkom na nic... Najlepsie je zacat otvorenou otazkou- takou ktora sa zacina opytovacim zamenom, tak aby si ju prinutil k rozvytej vete- proste aby sa nejak pomaly zacala rozkecavat... Celkom idealne samozrejme je, ked ta otazka suvisi priamo s nou no zaroven nieje samozrejme prilis osobna- ked ju prekvapis... Napises jej nieco, co necaka... cahpes. Ak jej budes pisat o tom aka je sexy, ako by si ju spravil a neviem co... tak si zas na nule lebo taketo debilne spravy dostava vo velkom mnozstve a to je presne to co od random strangerov ocakava a automaticky ta odpali... Vymysliet si nieco originalne(najlepsie z toho co sa "dozvies z jej profilu- ako bolo v priklade. Vidis ze je sexy na fotkach- je ti jasne aky ludia jej okrem kamosiek pisu a ides na to ale mozes na to vyuzit aj to co o sebe pise pripadne aj to odkial je atd... moznosti je dost)> sformulovat to do otvorenej otazky.
Ahoj
Čau
Jak sa máš?
OMG...