Ze su zeny zlatokopky? Mozu si za to sami. Sak ked na to nema love tak ju nebude pozyvat do najdrahsieho podniku ale kupi cuco, 2 corgone, tresku a 10 rohlikov a najedia sa na lavicke v parku. Kde je problem?
treska s holkou na lavicke bola genialna cuco s holkou v meste ...dokonalost. Ked mas 16 je to to najlepsie co moze byt. A ona? bola ta najšťastnejšia práve vtedy, v tom okamihu.
na ženy zlatokopky sa sťažujú iba muži, ktorí si ich nemôžu dovoliť a ktorých odmietli, pretože som ešte nepočula že by dáky lovatý čávo sa sťažoval na takú ženskú, pre nho je aj tak väčšinou iba luxusnejšou spoločníčkou, a väčšinou ju neberie inak ako tovar (česť výnimkám ak nejaké sú
čo ? kto sa na to sťažuje ? ja napriklad rozhodne nie ... toto poznávacie znamenie u žien vidím alebo si všimnem ešte pred tým než mám záujem s ňou vôbec ísť/neísť von - stretnúť sa, čiže fakt nie je na mieste sa sťažovať na niečo čo už dopredu vidím z jej chovania .. maximálne ak má pomýlené hodnoty a aj napriek tomu jej dám šancu ukázať niečo hodnotné - môže ma len príjemne prekvapiť ...
no a samozrejme sa stáva aj to že dievča prekvapí nepríjemne, ale tak sťažnosti nie sú na mieste ... ľudia sú rôzny, treba to rešpektovať že nie všetci dokážu byť kompatibilní
lebo maju vymyte mozgy z americkych filmov, ze jedina vec, na ktorej zalezi je laska a blabla...vsetky zenu chcu financne zabezpeceneho cava, akurat jedna sa uspokoji s 1000eurovym, inej je malo velkopodnikatel s vilou a len s 4 autami
a potom su ti vseliake vynimky, ako zeny, co nehladia na prachy a pod....
Lebo je kopu žien čo sú za peniaze ochotne spraviť komukoľvek čokoľvek a napríklad mne osobne sa to hnusí. Napríklad ked uvidím nejakú 20 ročnú s 50 ročným ( napr bývala spolužiačka )tak si vždy predstavím ako ju suka za jazdu v BMW / dovolenky a proste sa mi to zdá fakt nechutne. Dosť vela žien ( dajme tomu že každá 10ta) na SR je takého typu a jedine čo vedia je tvrdiť opak že niesu a že sú s ním lebo ho majú radi a ked to o nich niekto náhodou povie hneď idu do protiútoku . Ja sa nesťažujem len preto lebo viem že je to úplne zbytočne. Jedine čo môže človek spraviť je vyhýbať sa im.
.....Čiže na zlatokopky sa sťažuje povedzme 80% mužov ( naSR, ked beriem do úvahy slovenské mzdy a vynechám lekárov , advokátov , politikov , podvodníkov a šikovných - 20% ) . ??? Toľko sa urcite nesťažuje... Praveze mne sa zdá že je to ľudom úplne jedno. @alex458
corgone nee !!! sak aj tak tie su drahe a hnusne !!! ale inak ja by som to tak robil ! ja nemozem zato ze su kkti co vytvaraju zlatokopky jasne keby boli chlapi jak ja ze by nemali ani na to cuco poriadne tak by zeny chceli aj mna ale bohuzial no
@xy12345 jo, ale väčšinou sa sťažujú tí normálni, lebo tí, ktorí tie zlatokopky majú sa nikdy nesťažovali
ale inak dosť smutné no, mne to tiež príde nechutné a som rada, že ani jednu nepoznám a dúfam, že nikdy nebudem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
ked typek nema nic ine ako peniaze, nech neocakava, ze ho niekto bude chciet pre nieco ine, ako peniaze
no a samozrejme sa stáva aj to že dievča prekvapí nepríjemne, ale tak sťažnosti nie sú na mieste ... ľudia sú rôzny, treba to rešpektovať že nie všetci dokážu byť kompatibilní
a potom su ti vseliake vynimky, ako zeny, co nehladia na prachy a pod....
.....Čiže na zlatokopky sa sťažuje povedzme 80% mužov ( naSR, ked beriem do úvahy slovenské mzdy a vynechám lekárov , advokátov , politikov , podvodníkov a šikovných - 20% ) . ??? Toľko sa urcite nesťažuje... Praveze mne sa zdá že je to ľudom úplne jedno. @alex458
ale inak dosť smutné no, mne to tiež príde nechutné a som rada, že ani jednu nepoznám a dúfam, že nikdy nebudem