@filippp3 -chcu nakrmit sa mi pacilo ale inak k teme...preco hocikto robi hocijake voloviny? lebo je vol proste nevsimat si to...kazdy sa hra na originalitu absolutne originalnu a robi to co vsetci, ich to prejde, o rok pride do mody fotka s vankusom
a tiež by som dodal novšiu verziu tie čo sa fotia v nohavičkách, to je tá druhá vlna..
Ale uplne najviac milujem keď vidím nejakú fotku baby kde cez 3/4 obrazovky sú jej prsa v megavýstrihu a pod tým nápis.. moje nové slnečné okuliare (príp. nový účes)...
@Xhtml si mi teraz z duse prehovoril odpoved znie:bud su alebo sa hraju na slepice (pipky) ked si chcu spulit nech radsej na plysaka alebo na niekoho a nie do prazdna....trapaaas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
"une bouche en cul de poule"?
Hej chcú nakŕmiť minimálne tak kokot do pyska...
Ja osobne sa tak nefotím čiže neviem povedať
Môj názor ale je, že chcú byť sexi ...
a tiež by som dodal novšiu verziu tie čo sa fotia v nohavičkách, to je tá druhá vlna..
Ale uplne najviac milujem keď vidím nejakú fotku baby kde cez 3/4 obrazovky sú jej prsa v megavýstrihu a pod tým nápis.. moje nové slnečné okuliare (príp. nový účes)...
Aaa co ja viem si myslia že sa to chalanom páči
deje sa tu klasicka vec - ludia nadavaju, ale keby som spomenul jeden nick.. uz zle, uz je mimo, uz ma komplex
Jáááj bo mňa trápi nejaké sádlo na tváry.... Podla mňa je pekné keď dievča má plnšiu tvár..