Ty o tom nevieš ? ...dnes letia šiltovkári, ktorí majú tehličky od hladu aj stým ich "swaggom" chlapci si pozrú nejaký americký film a sú čisto v p*** z toho, že nemajú ani vlastný vkus a štýl...prejdem mestom a uvidím 25 chlapcov dajme tomu vo veku od 13-16 a 20 z nich má ten istý štýl oblečenia...ale ako to už neriešim aj ten vkus dievčat...neviem odkiaľ ľudom tlačia také sračky do hláv....jop a ešte bmx pre image a spraví na ňom max bhop čo urobím aj na liberte starej ....ale ako všímam na nete, to majú od tých futbalistov ten štýl, 1D, po basketbalistoch tie slúchatká na pol hlavy, snapbacky, potom tí Drake, K. West, Wayne atd no....odtiaľ berú tie štýly...ako nehovorím, niekomu to pristane, len dnes je smutné, že tak chce každý vyzerať...
je to pekne ak ma fakt vkus a nenahadze na seba lacne veci kriklave s primitivnymi textami na tričku a je suchý ako papek a vyzerá teplo...ale ak chalan dobre vyzerá skombinuje to len v sivej, ciernej, neutrálnej s dobrými slim gaťmi k tomu trebars dobré členkové boty a uces a snapback mu ide tak aj to je pekné... Ale uz ma viacej zaujme muž ktorý je trošku viac mužný a elegantnejší... ale nehovorím že niekedy sa nezahladím aj do taketoho swaggy sexy chalana..ale len ak nevyzerá ako decko a proste je kus aj bez swagu
a nič o tom neviem, dievčatám, s ktorými sa stretávam sa páčia buď bradovlasatí alebo obyčajní chlapi netínedžerského veku v možno nie obyčajnom, ale nekrikľavom a praktickom oblečení. a gate pod riťou sú všetko len nie praktické.
Maximalne neznasam takychto trapkov asi pred rokom kukala kamaratka na takych 3 a ja ze ci to mysli vazne ze sa jej taki chalani pacia a ona: no a co je na tom och joj .
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
the
hell?
-.-"
ale take uzsie nohavice obtahujuce dobry zadok tiez nie su zle.
a nič o tom neviem, dievčatám, s ktorými sa stretávam sa páčia buď bradovlasatí alebo obyčajní chlapi netínedžerského veku v možno nie obyčajnom, ale nekrikľavom a praktickom oblečení. a gate pod riťou sú všetko len nie praktické.
Najviac ma dostávajú 13ročný chlapci vo vyťahanom tielku, až mu cicka trčí...
vyzera to priteplene
a velmi uzke nohavice tiez
k swaggerom sa nevyjadrujem, to uz ide vekovou kategoriou mimo mna
yolo!
@9
@0 a @2 get a life trošku.
Aj keď mne sa to nepáčilo nikdy a milujem toto škatulkovanie To si taký škaredý že si musíš na ulici všímať kto sa ku komu túli?