Tak zalezi co beries ako pod divu zver. Ale, akoze ked si vezmem besne lisky, nejakeho diviaka ktory by po tebe mohol vybehnut, alebo medvedicu co ma prave mlade.
@laciskoo odmala ma huckali, že divá zver útočí na človeka len tak, ale odkedy brázdim lesy, som presvedčená o opaku... žiadne zviera nieje zlé, zlými ich robia ľudia... minule som videla medvedicu s malými, mala som síce v krvy adrenalín, ale nič mi neurobila, iba sa na mňa pozrela a nič...
diviaky neútočia, ani mackovia... bezdôvodne nie. samozrejme, keď ide nejaká skupina "modrených ľudí" ktorá vrieska a žerie tak to priláka zviera, ale nikdy nepríde samo.
ja mám takú svoju "protizvieraciu" prevenciu... nakuknem do lesa, tlesknem alebo zakričím a počujem asi dvadsať srniek utekať, je to sranda, odporúčam, hehe... len aby sa nerozbehli mojím smerom, že?
@camilla Ja si nemyslim ze by zvierata boli dobre, ci zle. Len sa skratka riadia svojimi instinktami, a v niektorych pripadoch mozu byt agresivne ako napr. obranna reakcia lebo sa boja alebo pod.
Neznamena to ze by som sa vyslovene bal divej zveri, ale stale je to diva zver a moze reagovat nepredvidane a rozhodne by som sa teda necitil bezpecne.
hneď som vedela čo za psychopata toto založilo.... choď spraviť do lesa vlog o tejto téme keď si o tom taká presvedčená, najlepšie bude ak nájdeš medvedicu s mláďatami....
tak srniek a takychto veci sa nebojim, ale zas medved alebo diviak podla mna je nebzpecny hlavne ked ma mladata ale ja do lesa moc nechodim, nebudem sa tam predsa tej zvieri tlacit ked to je ich uzemie
Strach prameni hlavne v nevedomosti... Ked clovek spozna na vlastnej kozi ako sa veci maju a spozna ten svet za oponou stromov, potom mu nerobi problem celu noc prejst nejaky horsky hreben a k tomu sam, co pre mnohych je uplne absorudne ist v noci sam do lesa... V meste sam a v noci je nebezpecnejsie...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
ja mám takú svoju "protizvieraciu" prevenciu... nakuknem do lesa, tlesknem alebo zakričím a počujem asi dvadsať srniek utekať, je to sranda, odporúčam, hehe... len aby sa nerozbehli mojím smerom, že?
Neznamena to ze by som sa vyslovene bal divej zveri, ale stale je to diva zver a moze reagovat nepredvidane a rozhodne by som sa teda necitil bezpecne.
a mimochodom, @camilla neviem prečo by ju mal mazať, podľa mňa je to normálna otázka v porovnaní s niektorými
Btw: Boja sa pre to isté prečo sa boja divé zvery ľudí
a k veci, prečo sa divé zvieratá boja ľudí ktorý im nič nerobia ? asi toľko k tomu
vidno že o divej zveri vieš hovno