Nedavno som sa pochytila s najlepsim kamaratom. Zmenil svoje spravanie ku mne zo dna na den. teraz je to na mrtvom bode a pripadam si ako piate koleso na voze. preco sa ludia menia a vacsinou k horsiemu ? dakujem za vase prispevky
Podľa mňa je to časom. Odmalička sú celkom dobrí, potom cez a po puberte sa väčšina správa ako - pohlavné orgány - a potom čím sú starší, tým zas väčšina (väčšina, nie všetci) dostávajú rozum. Len veľmi málo ľudí je po puberte normálnych Tak to vidím ja.
no niečo ti poviem podobné sa stalo mne ibaže moje a kamošky názory sa podstatne rozchádzali... proste pre mňa začala byť socka... ja som jej narovinu povedala že neuznávam to čo ona a ona sa na mňa urazila tak som bola spokojná...aj tak za veľa nestála a bol pokoj aj tak sa na nej každý len bavil a potom jedného dňa mi napísala dač kôli sestre a schytilo sa to tak že mi vykričala aká som zlá a že ma nenávidí a že som sa veľmi zmenila k horšiemu a že nič nechcem riešiť ...ja som jej len povedala že má smolu a že nech si trhne a ide trsať s lady gagou smiley: ... a poviem ti nebolo to naj priateľstvo lebo to vydrží naveky a nerozdelia ich odlišnosti alebo konflikty...
Lebo chcú byť iný ako sú. Niekedy to je k lepšiemu inokedy k horšiemu to závisí od okolnosti a prehodnotiť to či k lepšiemu alebo horšiemu je možne až neskôr. Navyše musíš pochopiť že ho k tomu niečo vedie. Keď nepoznáš príčinu tak ho neodsudzuj....možno má nejaké problémy o ktorých ty nevieš a to ho núti sa meniť.
a navyše čo ak si sa zmenila aj ty? Aj to je možne...ako píše @lucyly časom možno zistil že nemáte toľko toho spoločného(slušne povedané si mu začala liezť na nervy)
Nedavno som cital na tuto temu blog s nazvom preco? a ludia sa proste menia, k horsiemu alebo k lepsiemu, rychlejsie alobo pomalsie, samovolne alebo pod vplyvom nejakej udalosti
o tomto mi ani nehovor prave sa mi stalo nieco podobne som s toho uplne nanic...ale ja sa citim este horsie ako piate koleso na voze...proste to je tak ked medzi vas niekto vleze...
Nóóó predpokladám že z jedným človekom vydržím mať dobré vzťahy maximálne ešte také 2 roky Potom sa to po škole buď zlepší (čo naozaj nechcem) alebo zhorší (čo by som si aj prial )
Totižto keď sme boli menší a hrali sa na autobus, bol to kamarát z ktorým som trávil asi najviac času, ale čím viac sme starší, tým je to väčší sebec, ktorý mi nedá ani polovicu papiera na písomku, pričom ho celkom určite nezapíše, jednostaj sa prižuvuje a v kombinácii z jeho neuveriteľnou povrchnosťou a pomstychtivosťov som ho zatiaľ neposlal vážnejšie doprdele jedine preto že s ním ešte musím vytrimať 2 roky v jednej lavici.
ľudia sa menia a je jasné že celý život zo všetkými nevydržíš.
...mno neviem ci som mu zacala liezt na nervy @james144 ja som svoje spravanie nezmenila stale som bola ,,mila" snazila sa ked nieco chcel hned to mal, dostal, ja som volala mala ochotu bol vdacny...tvrdi ze ho zmenili iny ludia ja nie len to nemam riesit ze si mam zvyknut citujem ze je teraz arogantny egoista ...
@songo87 ak bol z Oravy tak sa nečudujem nič v zlom hej. v Námestove som bývala 2 roky a tiež som mala takéto skúsenosti s tými ľuďmi. raz super priatelia, po čase nepriatelia, zas priatelia... v podstate všeobecne je to normálne. veď aj Ty sa meníš, každý sa mení, lebo každý sa meniť musí, inak by sme stále boli nezodpovedné malé detičky... neber si to v zlom. zhodnoť, či to má budúcnosť, ak nie, kašli na neho. príde ďalší - ver mi.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
kazda akcia ma svoju rekciu.
Lebo chcú byť iný ako sú. Niekedy to je k lepšiemu inokedy k horšiemu to závisí od okolnosti a prehodnotiť to či k lepšiemu alebo horšiemu je možne až neskôr. Navyše musíš pochopiť že ho k tomu niečo vedie. Keď nepoznáš príčinu tak ho neodsudzuj....možno má nejaké problémy o ktorých ty nevieš a to ho núti sa meniť.
podľa mňa to chce čas,ak je tvoj naj kamarát... daj čas... a najlepšie, ak by si nebola ani s ním často...
a že prečo horšie? lebo je to falošné "lepšie"
Totižto keď sme boli menší a hrali sa na autobus, bol to kamarát z ktorým som trávil asi najviac času, ale čím viac sme starší, tým je to väčší sebec, ktorý mi nedá ani polovicu papiera na písomku, pričom ho celkom určite nezapíše, jednostaj sa prižuvuje a v kombinácii z jeho neuveriteľnou povrchnosťou a pomstychtivosťov som ho zatiaľ neposlal vážnejšie doprdele jedine preto že s ním ešte musím vytrimať 2 roky v jednej lavici.
ľudia sa menia a je jasné že celý život zo všetkými nevydržíš.
Hej, tvoje chápanie medziľudských vzťahov by malo byť príkladom pre všetkých