ale veď aj čachtická pani bola zruda nikto ju nemaže a zavraždila - teda umučila okolo 800 mladučkých pipiek a ešte to aj sfilmovali.....no ja už prisam Bohu nevjem?....
@zajko30 Evidentne si nepochopil.Good Bye Lenin je film.Lenin v ňom zohráva len úlohu symbolu komančského režimu.Odporúčam,výborne som sa zabavil.
Pozri si to aj s Máriom,či ktorým fasom.
No a tvoju pripomienku,že si mám preštudovať dejiny púšťam jedným uchom dnu,druhým von.Vzhľadom na skutočnosť,že zo mňa celkom reálne bude historik a nikdy,podotýkam nikdy som nedostal z dejín inú známku ako 1.
komančský režim zaviedol po smrti lenina v 1924 stalin, tak ma neprekrúcaj, nastali rozsiahle zatýkanie leninových priaznivcov a odvážali ich na sibír, a tak to bolo až do príchodu k moci gorbačova....
take jebnute filmi narobili kokoti čo nemajú šajnu o historii ruska.....filip
@zajko30 Ty si vážne magor.Ty tu stále čo si splietaš o ZSSR a komančšekej hierarchii.
Ja ti hovorím toto:
Ten obrázok som tu dal pre nasledovnú vec: Admin ti vymazal fotky (úvodný text).Okrem iných,fotky spred Leninovho mauzólea.Ja som tu uploadoval obrázok s textom Good Bye Lenin! ČO bolo myslené formou recesie,že admin pomyselene povedal toto tvojím fotká,zvlášť tým s mauzóleom.Neviem čo tu splietaš úplne nesúvisiace veci.
Keď ti tak prekaža,že si prišiel o fotky,rieš to cez Tomáša.Prípadne napíš blog,aby si uľavil hnevu.Nezakladaj infantilné fóra takéhoto typu.That´s all.Dohovoril som.Snáď som ti jasne a zrozumiteľne objasnil,čo som myslel tým mojím obrazovým komentárom.
P.S.: Je take nutne mat tu nejake pochybne fotky? Ludia nie su dokonali a uprimne, myslim, ze uplne bude stacit ak budes brat tento portal o 3/4 menej vazne.
Keby si každý dával do fotoalbumu fotky, fotky ktoré urobil sám alebo je na nich, nič podobné by sa nezmazalo, lebo len ťažko by si to odfotil (alebo nie?!) a žiadny rozruch okolo toho by sa nekonal, predsa len musíte uznať, že tie obrázky z netu sú už naozaj všade... nie je to potom ani vtipné ani zaujímavé a len vám to zaberá priestor na sebarealizáciu...
@zajko30 Určite berú moje názory aspoň vážnejšie, lebo sa tu nesprávam ako absolútny idiot. Všetci ťa majú za debila, ale ak to považuješ za akési zdvíhanie svojho ega, kľudne pokračuj dalej. Nech sa páči.
Ja byť na tvojom mieste, by som sa hanbila a radšej by som sem už nenapáchla. Vieš, že si drvivej väčšine na smiech? Inák to už povedať neviem.
Hej, osočujem sa, ale dosiaľ som sa osočila na Birdz iba na dvoch ľudí a to na teba a ešte jednu piču, ktorá tiež nevie dostať rozum.
A hlavne, že ty sa neosočuješ, že? Ak niekto niečo vie lepšie ako ty, tak hned je mudrlant Vid hore
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
neviem prečo, zrejme sa nepáčili tomu, kto ich vymazal..... máš smolu
ved ja sa neviem modliť komunistický!!
filip
ale veď aj čachtická pani bola zruda nikto ju nemaže a zavraždila - teda umučila okolo 800 mladučkých pipiek a ešte to aj sfilmovali.....no ja už prisam Bohu nevjem?....
filip
admin asi zabudol alebo v tedy v škole chýbal, keď sa preberal lenin ako nástroj imperialistického nemecka v 17 rokoch minulého storočia....
treba si preštudovať dejiny.........filip
a zabudoll som dovetok: keby to tak nebolo, dávno je mauzoleum rozdrbané a nikto by nemal ani šajnu, kto bol čo bol.....filip
Pozri si to aj s Máriom,či ktorým fasom.
No a tvoju pripomienku,že si mám preštudovať dejiny púšťam jedným uchom dnu,druhým von.Vzhľadom na skutočnosť,že zo mňa celkom reálne bude historik a nikdy,podotýkam nikdy som nedostal z dejín inú známku ako 1.
maš pravdu ved si tam bol, zato si mal z dejáku len same 1....
a pozrí si historické dokumenty ty mudroško z mudráková a potom vypisuj kkt-iny
z @etelnair - om si možete zatancovať kolo kolo mlýnskej....a potom
chodte drichmať aspom tu nebudete smrdieť a ja si idem jebnuť koňačik....
.........filip
Mám na mysli ten film.
komančský režim zaviedol po smrti lenina v 1924 stalin, tak ma neprekrúcaj, nastali rozsiahle zatýkanie leninových priaznivcov a odvážali ich na sibír, a tak to bolo až do príchodu k moci gorbačova....
take jebnute filmi narobili kokoti čo nemajú šajnu o historii ruska.....filip
Ja ti hovorím toto:
Ten obrázok som tu dal pre nasledovnú vec: Admin ti vymazal fotky (úvodný text).Okrem iných,fotky spred Leninovho mauzólea.Ja som tu uploadoval obrázok s textom Good Bye Lenin! ČO bolo myslené formou recesie,že admin pomyselene povedal toto tvojím fotká,zvlášť tým s mauzóleom.Neviem čo tu splietaš úplne nesúvisiace veci.
Keď ti tak prekaža,že si prišiel o fotky,rieš to cez Tomáša.Prípadne napíš blog,aby si uľavil hnevu.Nezakladaj infantilné fóra takéhoto typu.That´s all.Dohovoril som.Snáď som ti jasne a zrozumiteľne objasnil,čo som myslel tým mojím obrazovým komentárom.
rieš to cez tomáša?,
vymaže mi aj tie ostatné!
a o komančoch si tý začal písať prvý,
a vieš čo nech ide do riti aj s celým ruskom, idem si sať ešte dabl koňačik a seriem na to.......filip
P.S.: Je take nutne mat tu nejake pochybne fotky? Ludia nie su dokonali a uprimne, myslim, ze uplne bude stacit ak budes brat tento portal o 3/4 menej vazne.
si to vystihol jasne a vystížne!!!
aj ten Yosarian alebo ako sa volal to tak bral, asi to budem musieť praktizovať....filip
A Zajo, ty chuj jeden mľandravý, skús trochu rozmýšlať. A absolútne nikoho nezaujíma kto ti čo urobil- čo ti zmazal, napísal, urobil.
a ty si kto? ked sa takto správaš na birdzi a osočuješ iných, kto ti dal to právo súdiť?
ked uvidiš moj nick tak sa tam nesačkuj!
na tvoj názor tiež nie je nikto zvedavý!
filip
ako slečna by si ala mať svoj vlastný úsudok a nehovadiť sa po druhých drbnutých názoroch...
niekedy by sa ti to nemuselo vyplatiť...........filip
Ja byť na tvojom mieste, by som sa hanbila a radšej by som sem už nenapáchla. Vieš, že si drvivej väčšine na smiech? Inák to už povedať neviem.
Hej, osočujem sa, ale dosiaľ som sa osočila na Birdz iba na dvoch ľudí a to na teba a ešte jednu piču, ktorá tiež nevie dostať rozum.
A hlavne, že ty sa neosočuješ, že? Ak niekto niečo vie lepšie ako ty, tak hned je mudrlant Vid hore
už si sa vykodkodákala, a zniesla si aspom vajíčko??
to by bola jedina záslužna vec čo by si spravila pre spoločnosť na tomto birdzi!
nič som ti nespravil atak sa do mňa nenasieraj a daj mi pokoj, a budeš ho mať aj ty!!!!
filip
by som to povedal jednoducho: "každy blbne po svém"
filip