Preco sa muzi horsie vyrovnavaju s neverou nez zeny?
nie je to samozrejme pravidlo, ale ja osobne som stretla viac vztahov, ktore ostali po nevere spolu pricom podvedena bola zena. naopak, ked bola zena neverna, tak s nou vo vztahu muz neostal. cim to moze byt sposobene?
žena je vždy (alebo by mala byť) tá jemnejšia, citlivejšia, láskavejšia a práve pre tieto vymenované vlatsnosti dokáže viac odpúšťať ako muži...muži sú naopak presvedčení že sú najlepší a keď budú chcieť tak si nájdu inú...proste všetko je o povahových vlastnostiach, ktoré majú obe pohlavia, no u žien sa vyskytujú viac rozvinuté ako u mužov...
to, že s ním zostala, neznamená nutne, že sa s tým vyrovnala lepšie. len tí muži vedeli lepšie zaujať definitívne stanovisko a ženy podľahli svojej citovej závislosti na danom človeku a radšej mu odpustili.
lebo muži chcú viac pravú lásku a keď sú podvedení vedia že tam nebola, naopak ženy sú naivné a odpustia mužovi lebo si myslia že to už druhý krát nespraví.
Podla mna mas zlu vzorku..ja osobne by som neveru neodpustila a vacsina zien co poznam tiez.. Vlastne vobec nechapem jak to ktokolvek, muz ci zena, dokaze odpustit..
Niekde na iných fórach sa písalo, že ženy chcú tých "zlých chalanov" a ešte tých, čo treba prevychovávať A neverníci asi spadajú do oboch skupín, tak preto s nimi ostanú aj naďalej.
Lebo dievčatá sú naivnejšie, stačí pár pekných slov a všetko je OK. Samozrejme nie všetky sú také, ale aspon ja osobne by som mu odrezala to s čím to spôsobil a dala zbohom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov