že ma nikto nechape?niekedy ked sa rozplacem tak rodicia kukaju co sa deje...nikto ma nechape..ani v skole..sice su prazky a na skolu sa ma zabudnut tak ale...mno..ja neviem..vsetko je take cudne..v skole sa ucim...a vsetci to povazuju za biflenie a za bi
No proste okolie neries pride cas ked zo skoly vipadnes alebo prides do ineho prostredia vsetko sa zmeni a zrazu s bifli...bude fajn holka..nevnimaj to tak intenzivne a neboj to je len docasne
niekedy davno som taka bola aj ja, sice som nikdy neplakala pred ludmi, len sama, ale neskor som si povedala: Mam na haku..a ...mam Tiez som sa ucila, tiez ma pokladali za biflu, a teraz som uplne normalna, aspon si myslim A ked ne, je mi jedno, co si o mne myslia ludia, ktori ma nezaujimaju...Tak si nevsimaj okolie a bud sama sebou
je to normalne .. aj ja som to zazila a nie je to ziadna katastrofa .. to ze mawas sentimentalne chwile suwisi s twojim wekom, pretoze sa nachadzas w puberte ..
a z tej bifli si nic nerob, ja som nou bola 5 rokow na zakladke a teraz som sa dostala na gymplik a tam su ludia ako ja .. a je to uplne normalne ..
hh tak aj mna volala na zakladnej ze biflos lebo dedinski kreteni zavideli moju inteligenciu...neboj dojdes na strednu a budes flakat ucenie a chlastat ako kazdy normal student hh a nereves nahodou preto ze si EMO?
11.preco by bola divna?Za to ze sa rozplace?No a ved je clovek.
Ja poznam take stavy,sem tam ked sa nad vsetkym zamyslim tak mi pridu niektore veci luto a rozplacem sa,ale musim povedat ze dlho som to nemala a mozno si len smutna preto ti vsetko tak vrta hlavou..to prejde neboj
to ze sa dobre ucis,ti ostatni len zavidia...tak sa na nich zvysoka vykasli ... a to ze places,je normalne...niekedy sa aj na mna vsetko zosype a som bezmocna...
to si nesmies brat tak k srdcu,lebo ked im ukazes ze ti vadi ze ta volaju bifla budi to robit znova,musis sa tvarit ze ti je to jedno a hladat na druhych nieco co zranuje ich aby si mala prevahu,ja viem je to tvrde ale je to tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
a co sa tyka tej skoly, aj ja som bola za taku, co sa viac učii..
lenze to bolo inee...my sme boli 4baby, co sa dobre ucili, takze sa to az tak nebralo ale nic si z toho nerob..to hadam prejde
a z tej bifli si nic nerob, ja som nou bola 5 rokow na zakladke a teraz som sa dostala na gymplik a tam su ludia ako ja .. a je to uplne normalne ..
A bud si plakala za to ze ta volaju biflos alebo ze si emo jedno z toho
Ja poznam take stavy,sem tam ked sa nad vsetkym zamyslim tak mi pridu niektore veci luto a rozplacem sa,ale musim povedat ze dlho som to nemala a mozno si len smutna preto ti vsetko tak vrta hlavou..to prejde neboj
to prežíva(l) hádam každý z nás niekedy
ked budes niekedy takuto otazku riesit tak sa obrat namna a ja ju zodpoviem....
to je veľmi čudná otázka hlavne keď si povedala, že nevieš opísať ako sa vlastne cítiš ty. čiže odpovedať sa na to asi príliš nedá.