v com je lepsii od ostatnich podobnich?? myslim napriklad v porovnany z modelmy od HTC, viem ze HTC najvysie modely maju lepsii dysplay. ale su tu aj ine podobne,od samsungu alebo LG. tak v com je lepsiii Iphone?
iPhone ma jeden z najlepsich dotykovych displejov pre mobilne zariadenia. Existuje pre neho velmi vela 3rd party aplikacii. Ma pekny design a iPhone SDK ponuka neskutocne moznosti pre programatorov. Tam jeho vyhody koncia.
Btw porovnavat nove modely HTC s iPhonom fakt nema vyznam. iPhone je oproti nim hracka pre elitarskych jablckarov. Sam mam iPhone a ten telefon je out of box mimoriadne sprosty. Aj zakladne funkcie telefonu ako napriklad smsky zvlada horsie nez ktorykolvek iny low end telefon.
@Nikeboy hej vidis na to som tiez zabudol. iPod je bez pochyby najlepsi media player pre smartphony. I ked je pravda, ze videa som na tom este neprehraval. Iba cez youtube aplikaciu a ta podla mna v rychlosti nacitania videa zaostava za Win Mobile zariadeniami. A tak isto HTC maju imho kvalitnejsie displeje a sytejsie farby, takze aj to video tam trosku inak vyzera.
Keby si mam vyberat medzi iPhone 3GS a HTC Touch Pro 2 (cenovo priblizne rovnake telefony), tak si vyberiem HTC. Tych pozitiv je tam podstatne viac a hlavne s prichodom Win Mobile 6.5.
@Tommyhot aha, no ja hlavne net , mp3 prehravac a videa. a u HTC z win mobile sa bojim jak na tom bude z virusmi, lebo som cital ze aj na to su virusi.(vseobecne vraj na smartphony obcas clovek chiti virus) a vzhladom ze ja uz teraz miniem vsetok kredit na mobile na internet v mobile, hladam nieco praktickejsie a lacnejsie (z Wifi), lebo pozerat net, videa a este mp3 pocuvat na mobile nieje moc prakticke ani kvalitne. este by sa mozno dalo uvazovat o PSP, ale tam neviem ako bi sa dalo z tim chodit a pisat na nete. filmi to vraj prehra, ale treba ties neviem kde zohnat na to soft. mp3 prehravac to ma, myslim uz v sebe.
keď nechceš iPhone, ber HTC s androidom. iPhone sa oplatí, lebo je na to všetko a proste je to najúspešnejšia konzola vôbec, má výkonný procesor a jak sa tu spomenulo tak má veľmi kvalitnú dotykovú obrazovku.
ja by som ho bral, ale momentálne by mi bol na nič, resp. nevyužil by som ho na 100%...
HTC je mi sympatickejsie. iPhone @12 . . . vidim ze klip uz dorazil. @8 porovnavacia tabulka tak trochu zavadza, ale inak je to zaujimavy napad na pobavenie. Inak ostavam pri Nokiach, viac mi nechyba.
@Majo iPhone ma vykonny procesor? Jedine tak 3GS. Na 2G (3G je na tom rovnako) iPhone citim, ze by to chcelo pretaktovat aspon na tych 500MHz. Tych 412 co tam teraz je, je zalostne malo.
HTC s androidom tiez nic moc. Android bude mozno raz dobry, ale zatial je este pekne nevyladeny. Nehovoriac o tom, ze take HTC hero vyzera ako ovladac od TV.
@Nikeboy ked hladas nieco praktickejsie a lacnejsie tak preco prave iPhone? Ten je na slovensku riadne predrazeny.. A mimochodom virusy su uz aj na iPhone, nehovoriac o roznych podvodnych 3rd party aplikaciach.
Nerozmyslal si nad Samsung Omnia II? Ma to win mobile 6.5, vychytane muchy prvej omnie, pouzitelne GPS (pretoze na win je o mnoho viac /kvalitnych/ GPS softov ako na iphone), 800 megovy procak(!!!), relativne kvalitny 5megovy fotak, 256 mega ram a 1500mAh bateriu (co je relativne dost). Fungl nova stoji okolo 400 eciek, co je v porovnani s iPhone 3GS o nejake tie 2 kilce lacnejsie.
Pripadne ak nemas rad Win Mobile tak je aj Samsung Omnia HD so Symbianom.
@Tommyhot aha, no vies ale ja praveze nechcem z toho vobec telefonovat. len videa,mp3 a internet. nic viac.
je z toho volat nikdy nebudem, len na internet, videa a mp3. nic viac, no mozno este bezne funkcie ako kalendar, poznamkovy blok, a pozerat obrasky. nic viacej.
Nikeboy na internet, mp3, a videá je iPhone dobrý ale musel by si všetky filmy a videá konvertovať do formátu ktorý iPhone podporuje (h.264), musel by si si zvyknúť na internet bez flash playeru (nie je až taký problém) a hlavne by si musel používať iTunes na synchronizáciu hudby a videí.
A nechápem tých ľudí ktorý ktorý napíšu niečo ako "nechcela by som ho. neviem preco proste nie. ja nemam rada od apple skoro nic, tak mozno preto". Vy nechápete že tým nikomu nepomôžete? To sa radšej ani nezapájajte do diskusie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Btw porovnavat nove modely HTC s iPhonom fakt nema vyznam. iPhone je oproti nim hracka pre elitarskych jablckarov. Sam mam iPhone a ten telefon je out of box mimoriadne sprosty. Aj zakladne funkcie telefonu ako napriklad smsky zvlada horsie nez ktorykolvek iny low end telefon.
Keby si mam vyberat medzi iPhone 3GS a HTC Touch Pro 2 (cenovo priblizne rovnake telefony), tak si vyberiem HTC. Tych pozitiv je tam podstatne viac a hlavne s prichodom Win Mobile 6.5.
ja by som ho bral, ale momentálne by mi bol na nič, resp. nevyužil by som ho na 100%...
[/IMG]
inak hovorí sa, že keď iPhone spadne tak sa rozbije display alebo praskne .. a mne už toľkokrát spadol a nič takže to je plus !
nechcela by som ho. neviem preco proste nie. ja nemam rada od apple skoro nic, tak mozno preto
hlavne maju slabe predrazene notebooky
@13 suhlas
HTC s androidom tiez nic moc. Android bude mozno raz dobry, ale zatial je este pekne nevyladeny. Nehovoriac o tom, ze take HTC hero vyzera ako ovladac od TV.
@Nikeboy ked hladas nieco praktickejsie a lacnejsie tak preco prave iPhone? Ten je na slovensku riadne predrazeny.. A mimochodom virusy su uz aj na iPhone, nehovoriac o roznych podvodnych 3rd party aplikaciach.
Nerozmyslal si nad Samsung Omnia II? Ma to win mobile 6.5, vychytane muchy prvej omnie, pouzitelne GPS (pretoze na win je o mnoho viac /kvalitnych/ GPS softov ako na iphone), 800 megovy procak(!!!), relativne kvalitny 5megovy fotak, 256 mega ram a 1500mAh bateriu (co je relativne dost). Fungl nova stoji okolo 400 eciek, co je v porovnani s iPhone 3GS o nejake tie 2 kilce lacnejsie.
Pripadne ak nemas rad Win Mobile tak je aj Samsung Omnia HD so Symbianom.
Get real!
sranda, že ľudia sa pozerajú na list s parametrami, ktorý o ničom, ale o ničom nevypovedá.
zato vyladenosť widlí je ako keď naleješ do benzínového 5litrového motoru naftu... nač mi je 5l motor keď hovno pôjde?
je z toho volat nikdy nebudem, len na internet, videa a mp3. nic viac, no mozno este bezne funkcie ako kalendar, poznamkovy blok, a pozerat obrasky. nic viacej.
A nechápem tých ľudí ktorý ktorý napíšu niečo ako "nechcela by som ho. neviem preco proste nie. ja nemam rada od apple skoro nic, tak mozno preto". Vy nechápete že tým nikomu nepomôžete? To sa radšej ani nezapájajte do diskusie.
-jednoduché, intuitívne a svižné užívatelské rozhranie
-jednoduchá správa hudobnej knižnice (práve vďaka iTunes)
-plnohodnotný internetový prehliadač (Safari)
iphone dostanes aj za 300 €v porange ja som si zobral z atde z ameriky ta vynde tiez len dakych 300€...
ak tam ams nejaku rodinu .. ja mam takze ...
mam iphone uz yvse emsiaca .. neseká, videa tam nahdzes aj mp4 bez problemov... prehravac ma jednoducho najlepsí...
je pravda ze htc 2 je výkonnejší.. ale je to vecsia tehla ako iphone a kamarát co ho má s ním neni moc spokojný ( Šúpe sa mu na ňom farba)
pokial ti die o multimedia a aplikácie rozhodne iphone.. ale ak chceš skôr manažérsky mobil tak nokia....