Prečo sa v poslednej dobe zvykne hovoriť že chalani sa zaľúbia a dievčatá sa namotajú?
Je to len kôli tej pesničke od Majka Spirita? Lebo ja keď sa pozerám na svoje okolie tak sa mi zdá že je to aj pravda, že chalani sú zaľúbený, ale baby sa vždy len "namotajú" a nejde z ich strany o úprimné city.
lebo sa vsetci snazime byt cool.. prepac, kuuul, a vsetci opakujeme kazdu kravinu, co sa niekde zjavi, sak chapes, bratmm, volaj trom kaporom zadara, sa mozno namotaju
ja to nepouzivam, ani som nikoho z mojho okolia nepocula povedat to, asi som uz stara ...
a teraz prepáč, ale riadne si ma nasral tým čo si napísal
"tak sa mi zdá že je to aj pravda, že chalani sú zaľúbený, ale baby sa vždy len "namotajú" a nejde z ich strany o úprimné city. "
1. do očí mi bije to "Ý" v slove "zaľúbenÝ"
2. ak si hento myslíš že chalani sú zaľúbení a baby sa len namotajú ale nejde o úprimné city, tak- buď si práve čerstvo sklamaný z nejakého vzťahu, a preto chápem to čo si myslíš...alebo si to myslíš preto, že sú podľa teba vo vzťahu dievčatá tie, čo to nemyslia vážne a len sa "zahrávajú"...a poviem ti...
Ja si myslím presný opak...viem že aj baby sú riadne hnusné čo sa týka vzťahov...no ja to súdim len podľa toho čo som sama zažila...chlapec (podľa jeho slangu) "NAMOTAL"- bol z toho šťastný, lebo klofol tú "KUNDU" ktorú našiel na nete a keďže tá sa doňho naozaj úprimne zamilovala, odkopol ju po týždni, lebo nedostal to, čo chcel...a vraj k nej už nič necítil, z čoho vyplýva len to, že sa celú dobu pretvaroval, len aby ju "NAMOTAL" a dostal do postele ....
Takže neviem "Prečo sa v poslednej dobe zvykne hovoriť že chalani sa zaľúbia a dievčatá sa namotajú" ale vadí mi to, lebo nie pri každom dievčati je to tak!
-a prosím, ber do úvahy že toto je- písanie postihnuté zvyškom emócii po nedávnom rozchode...
Namotávajú väčšinou chalani a vtedy sú baby namotané čiže sú zaľúbené a chalani sú zaľúbený podľa mňa preto lebo baby nie sú také hnusne a nenamotávajú
ja rozlisujem medzi slovami byt namotany a byt zalubeny.a oboje je pouzitelne aj pre chalana aj pre dievca. namotany je len chvilkovo poblazneni, zalubeny je cosiviac. tak to vnimam ja.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
a dievčatá do toho čo počujú (čiže ich namotáš rečami)
som vymyslel....
ja to nepouzivam, ani som nikoho z mojho okolia nepocula povedat to, asi som uz stara ...
ja sa zásadne iba motám
a teraz prepáč, ale riadne si ma nasral tým čo si napísal
"tak sa mi zdá že je to aj pravda, že chalani sú zaľúbený, ale baby sa vždy len "namotajú" a nejde z ich strany o úprimné city. "
1. do očí mi bije to "Ý" v slove "zaľúbenÝ"
2. ak si hento myslíš že chalani sú zaľúbení a baby sa len namotajú ale nejde o úprimné city, tak- buď si práve čerstvo sklamaný z nejakého vzťahu, a preto chápem to čo si myslíš...alebo si to myslíš preto, že sú podľa teba vo vzťahu dievčatá tie, čo to nemyslia vážne a len sa "zahrávajú"...a poviem ti...
Ja si myslím presný opak...viem že aj baby sú riadne hnusné čo sa týka vzťahov...no ja to súdim len podľa toho čo som sama zažila...chlapec (podľa jeho slangu) "NAMOTAL"- bol z toho šťastný, lebo klofol tú "KUNDU" ktorú našiel na nete a keďže tá sa doňho naozaj úprimne zamilovala, odkopol ju po týždni, lebo nedostal to, čo chcel...a vraj k nej už nič necítil, z čoho vyplýva len to, že sa celú dobu pretvaroval, len aby ju "NAMOTAL" a dostal do postele ....
Takže neviem "Prečo sa v poslednej dobe zvykne hovoriť že chalani sa zaľúbia a dievčatá sa namotajú" ale vadí mi to, lebo nie pri každom dievčati je to tak!
-a prosím, ber do úvahy že toto je- písanie postihnuté zvyškom emócii po nedávnom rozchode...
» americanidolreportcard.files.wordpress.com/2011/03/slap-ba...
Ale zas ze by to boli vsetky baby?
a tu spiritovu pesnicku som v zivote nepocula