a čo sme v stredoveku? že je to nejaký prečin alebo čo? no tak majú v sebe sexuálnu energiu a keď sa nedá vybiť inak, tak aspoň masturbácia.. a čo je na tom?
zaraza ma vyraz '' priznajte sa'' ved nie je k comu ... robi to kazdy a tie mozno 2 percenta ci uz chalan alebo divcat ktore si to nerobia su z dovodu nabozenskeho fanatizmu ... sak nech si kafraju zivot mna to netrapi uz dokonca aj cirkev bola nakoniec donutena uznat masturbaciu ako psychicku potrebu cloveka(to im trvalo) nie ja na tom nic zle nikomu to neublizuje a robia sa to od utleho veku az do frigidneho stareho dochodcovskeho v ktorom uz nie je na to dovod preco je to tak zariadene ? nuz pozrime sa na to logicky NIE JE LEPSIE KED SI NIAKY UCHYL SPRAVI DOBRE TOUTO CESTOU AKO BY MAL NIEKOHO ZNASILNIT ? no podla mna ano
Lebo môžu. Lebo je to príjemné. Lebo inú možnosť nemajú. Lebo svoj "ocásek" tak či tak chytajú denne viackrát do ruky, tak prečo ním iba močiť...Lebo to veľa žien vzrušuje, keď sa môžu pozerať. Lebo sú permanentne nadržaní a to napätie musia niekde uvoľniť. Lebo to patrí k prirodzenej sexualite. Lebo to robia aj baby. Lebo ich "vojaci" potrebujú raz za čas aj vyvetrať. A...vôbec prečo ťa to zaujíma?
haaa to co je za otazku?A preco sa baby prstuju?A preco vlasne existuje sex?Ako sorry ale niektore diskusie ma dostavaju.Asi preto ze to je prijmene,prinasa to krasny pocit..
Týmto sa oficiálne priznávam, že masturbujem heh. Akože fakt drbnutá otázka, ja neviem čo robí ta baba doma sama vo voľnom čase asi štrikuje svetríky alebo čo ale je mi jej ľúto. Však sa schopte baby.
PRETO LEBO KAZDY PORIADNY CHLAP TO POTREBUJE A KED NEMA ZENU TAK SI TO UROBI NA MNA KED PRIDE AJ 5 KRAT ZA DEN LEBO ZENY NECHCU SEXOVAT A SU CHLADNE PRETO
Ale najviac sa mi pacil ten vyrok z filmu americka krasa, ked ten manzel si v posteli honil a snival nad tou priatelkou jeho dcery, a teraz sa zobudila manzelka ze 'ty si masturboval'
on ze 'ne nemasturboval'
takto chvilu hadka
a nakoniec 'tak dobre, masturboval som, a co, zabujes ma?'
tak ftipek
a inac preco ty jes cokoladu? Lebo ju mas rada a robi ti dobre,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Wy baby sa tak isto robite jak my, len sa za to asi hambite abo co..
mno
Bavi ich to a robi im to dobre , to je to , preco to robia. Inak to podporuje hormonalny rast , znizuje prehnanu horkokrvost atd.atd.atd. ...
Ale najviac sa mi pacil ten vyrok z filmu americka krasa, ked ten manzel si v posteli honil a snival nad tou priatelkou jeho dcery, a teraz sa zobudila manzelka ze 'ty si masturboval'
on ze 'ne nemasturboval'
takto chvilu hadka
a nakoniec 'tak dobre, masturboval som, a co, zabujes ma?'
tak ftipek
a inac preco ty jes cokoladu? Lebo ju mas rada a robi ti dobre,
vidis, odpovedala si si sama
nam to tiez robi dobre a mame to radi
Tommyhot... kto sa za co hanbi??? Saaak je to normalne... este dokonca aj zdraviu prospesne.
A neviem čo je lepšie ked sa "vybúri" doma, alebo na nejakej vyzývavej slečinke v parku???