Zaujima ma ci niekto pouziva deodorant i na ine casti tela, napokon, clovek sa poti hocikde.
Preco sa stalo tak zauzivanym ze clovek si sprejuje pazuchy?
potenie je jedna z vecí, ktoré nenávidím najviac na svete. Nechápem, že neexistuje nejaký antiperspirantový sprchový gél, ktorý by sme použili každé ráno, keď sa sprchujeme a minimalizovalo by to potenie. come on, 21. storočie a stále vedci neprichádzajú s inými nápadmi ako regulovať teplotu tela, iba potenie?
@tosom tak niektorí ľudia už dávno prišli napríklad na to, že pokiaľ budú jesť iba ovocie (alebo ani ovocie, ale to je na dlhšiu debatu); potenie & smrádeček sa výrazne eliminujú a smrad sa môže po dlhšej dobe dokonca úplne odstrániť.
@alpynus ale zase ak by si jedol len ovocie, tak by bolo síce pekné že potenie by si minimalizoval, ale pravdepodobne by sa dostavili nejaké zdravotné problémy
ale tak ak nebudeš jesť mäso, mliečne bielkoviny a neviem čo všetko ostatné, a ostaneš pri jednostrannej strave zloženej iba z ovocia tak prídu zdravotné komplikácie. Neviem konkrétne aké a nechce sa mi to hľadať ale myslím že to tak je. Ak nie tak ma niekto opravte
@mookie takže ak tomu rozumiem správne, tvoj prístup k strave je taký, že si myslíš, že pokiaľ niekto nebude jesť mŕtvoly a ich vnútornosti a v neskoršom detstve/dospelosti piť materské mlieko úplne iných živočíchov, tak prídu zdravotné komplikácie? oh, tak to asi začnem viac jedávať mrciny a piť tekutiny z vemena, keď sú také blahodárne .)
@mookie ja som vysadil vacsinu masa (okrem ryb a morskych plodov) a zivocisnych produktov, pridal podstatne viac ovocia a zeleniny a nemam pocit, ze by sa mi dostavali nejake zdravotne problemy (teda okrem tych, ktore som ziskal pozieranim masa)
@strangelady škoda, že pre to slovo nejestvuje ekvivalentt f SK. alebo jestvuje?
napadajú mi iba litánie (ale to korení v náboženstve) a výlevy (príliš negatívne konotácie).
@thrwtchr litánie je veru moc liturgické, pri snahe o menej negatívne konotácie výlevu mi napadol jedine výluh čo je však príliš gastronomická asociácia :c
a kde inde na tele máš takto intenzívne kožu na kožu??? ... tak preto.
a btw, nie je pravda, že neexistuje dezodorant aj na iné časti tela ... s istotou viem, že je napr. na nohy...a už s menšou istotu, že je myslím aj na intímne partie niečo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
@maugly je to iba jedna z výhod
@strangelady ale zato aspoň občas máš ranty, nie?
^sameness
~múdrosť na nedelu : musiš dávať ranty~
napadajú mi iba litánie (ale to korení v náboženstve) a výlevy (príliš negatívne konotácie).
hahahaha
biblia v náleve
a btw, nie je pravda, že neexistuje dezodorant aj na iné časti tela ... s istotou viem, že je napr. na nohy...a už s menšou istotu, že je myslím aj na intímne partie niečo.