Prečo si každý myslí, že naši včera hrali hokej doslove ZLE???
Pre všetkých "odborníkov", Rusi mali len 3 nováčikov, my až 10...Len Sekera bol hokejista, ktorý už slovensko reprezentoval na svetovom šampionáte,ostatní sú z KHL a slovenských tímov...boli sme tak prakticky bez nejakom našej hviezdy NHL, a predsa ten vý
a este taka drobnost - to, ci mame samych novacikov a rusi ziadnych, alebo mame 2 alebo 10 novacikov a oni lubovolny pocet novacikov...co to ma spolocne s tym, ci si niekto mysli, ze sme hrali zle alebo dobre? viem, o co ti ide - ze ked su hraci neskuseni a pripadne nie az takej kvality, tak je jasne, ze celkovo uroven teamu bude horsia...s tym suhlasim. ale keby som ja zobral tuto chalanov z ulice a hrali by sme hokej a dostali by sme šalátu a niekto by povedal, ze sme hrali zle, vari by si namietala ze "ale su to chalani z ulice, co nehravaju hokej"? proste ked nejake druzstvo hra zle, tak hra zle, ak hra dobre, hra dobre, ale to, kolko ma novacikov, nema co ovplyvnovat hodnotenie hry ako takej
Ja som bol tiež milo prekvapený, naši výborne korčuľovali a páčila sa mi aj naša obrana a brankár. Obrana hrala fakt dobre, veď prvý gól bol šťastná, krásna strela, druhý bol šťastný náhodný vlastenec a tretí do prázdnej brány. Zdá sa ale, že náš problém bude absencia strelca a presilovky. Inak to bol oduševnelý mladícky výkon dotváraný skúsenosťou zopár starších hráčov. Len tak ďalej a bude to lepšie, veď skúsenosti našich hráčov na MS sú minimálne a bolo vidieť ako sa každou odohranou minútou viac odvažovali.
ad2 Lintner, Granak, Svatos, Kukuberg, Stana, Budaj, Sekera.. hm.. fakt ziadne zname mena ci reprezentanti a hviezdy.. no su.. sice nie ako Hossa a spol, ale nie su to ziadne nemehla..
ad3 nevyhravaju zapasy hviezdy z nhl, ale kolektivne a odovzdane vykony..
ad4 stastie nestastie.. mali sme neskusenejsi tim to je pravda a snad sa bude uz len zlepsovat...
Presne pre toto si takéto zápasy vždy radšej pozriem v klídku doma aby som sa nemusel pozerať na tie teľce čo na to z neviem akého dôvodu raz za rok čumia...
Ale ináč súhlasím že hrali dobre-bol som príjemne prekvapený
Na to, že hrali s Ruskom, tak hrali SUPER... čakala so horší výsledok... podľa mňa im to išlo skvele a bol to len prvý zápas... určite nebudeme hrať o medajlu, ale to od nich ani nikto neočakáva.. ale nech pekne hrajú aj naďalej a nerobia hanbu... nemusia byť prví, hlavne, nech sa dá na to pozerať
lucia zlatino ty si mi ale odbornicka normalne ze som si povedala ze tu uz nebudem chodit ale ked som videla tuto silnu diskusiu .no dost
1.neviem ako vtvojom okoli ale podla mna ten kto pozorne sledoval cely zapas a nepozera hokej raz za rok ked su ms nema sancu povedat takuto pičč ako ze nasi HRALI ZLE
2.dalej nejde oto kto ma kolko novacikov ale oto ako ti novacikovia hraju a ti nasi "novacikovia" hrali nadmieru uzasne az som bola prekvapena to ako branili nase pasmo a sli po puku -radost pozerat.novacici preto v zatvorkach lebo -budaj sekera svatos granak lintner bartovic atd atd niesu ziadni novacikovia ty hus .
3.ked sa uz tak velmi chces do toho srat tak nemali sme tam len hracov z khl a extraligi boli tam hraci aj z nhl-budaj svatos sekera a aj z ceskej ligy-podkonicky bartovic
4.a nejde oto ake ma kto hviezdy nase hviezdy tiez museli najskor nachytat skusenosti aby boli na takej urovni jak dnes .naviac ak je dobre zohraty tym co si myslim ze nas bol -pekne nahravky kolektivna praca tak vtomto sa ine tymi fakt ze mozu schovat
takze nabuduce ked ides cosi zadriet ohokeji tak aby ostatnych nevystrelo a zadri az vtedy ked budes co to vediet nie ras si pozries zapas a uz si "odbornicka" s pozdravom bááj
no prepac a Lintner je akoze co ,toho si kde zabudol ,ten hral aj ked sme boli zlaty a nie su tam preot lebo este hraju v NHL a neskocila im sezona ,ci jak to tam maju a nemozu si len tak odist na majstrovstva ekd ich nepustili,oni mozna este dojdu nietori a no nemuseli tolko faulovat nasi a mohli vyuzit prsilovky,to sa nam nikdy moc nedarilo,no co uz ale zase snazili sa a Rusi su dost silny super a ked si zoberies ake je Rusko velka krajina a nase male a teda aj kolko je tam hokejistov a kolko u nas tak ej to riadny rozdiel a v rusku je KHL tak trba to brat tak ze to dopadlo dobre a bol to len prvy zapas
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
ja si napr. o tom nemyslim nic.
a este taka drobnost - to, ci mame samych novacikov a rusi ziadnych, alebo mame 2 alebo 10 novacikov a oni lubovolny pocet novacikov...co to ma spolocne s tym, ci si niekto mysli, ze sme hrali zle alebo dobre? viem, o co ti ide - ze ked su hraci neskuseni a pripadne nie az takej kvality, tak je jasne, ze celkovo uroven teamu bude horsia...s tym suhlasim. ale keby som ja zobral tuto chalanov z ulice a hrali by sme hokej a dostali by sme šalátu a niekto by povedal, ze sme hrali zle, vari by si namietala ze "ale su to chalani z ulice, co nehravaju hokej"? proste ked nejake druzstvo hra zle, tak hra zle, ak hra dobre, hra dobre, ale to, kolko ma novacikov, nema co ovplyvnovat hodnotenie hry ako takej
prosim uz viac nie.
ad1 NIKTO nevravi ze hrali zle
ad2 Lintner, Granak, Svatos, Kukuberg, Stana, Budaj, Sekera.. hm.. fakt ziadne zname mena ci reprezentanti a hviezdy.. no su.. sice nie ako Hossa a spol, ale nie su to ziadne nemehla..
ad3 nevyhravaju zapasy hviezdy z nhl, ale kolektivne a odovzdane vykony..
ad4 stastie nestastie.. mali sme neskusenejsi tim to je pravda a snad sa bude uz len zlepsovat...
atd..
proste ach )
Presne pre toto si takéto zápasy vždy radšej pozriem v klídku doma aby som sa nemusel pozerať na tie teľce čo na to z neviem akého dôvodu raz za rok čumia...
Ale ináč súhlasím že hrali dobre-bol som príjemne prekvapený
Ale ako celkovo hrali dobre.
1.neviem ako vtvojom okoli ale podla mna ten kto pozorne sledoval cely zapas a nepozera hokej raz za rok ked su ms nema sancu povedat takuto pičč ako ze nasi HRALI ZLE
2.dalej nejde oto kto ma kolko novacikov ale oto ako ti novacikovia hraju a ti nasi "novacikovia" hrali nadmieru uzasne az som bola prekvapena to ako branili nase pasmo a sli po puku -radost pozerat.novacici preto v zatvorkach lebo -budaj sekera svatos granak lintner bartovic atd atd niesu ziadni novacikovia ty hus .
3.ked sa uz tak velmi chces do toho srat tak nemali sme tam len hracov z khl a extraligi boli tam hraci aj z nhl-budaj svatos sekera a aj z ceskej ligy-podkonicky bartovic
4.a nejde oto ake ma kto hviezdy nase hviezdy tiez museli najskor nachytat skusenosti aby boli na takej urovni jak dnes .naviac ak je dobre zohraty tym co si myslim ze nas bol -pekne nahravky kolektivna praca tak vtomto sa ine tymi fakt ze mozu schovat
takze nabuduce ked ides cosi zadriet ohokeji tak aby ostatnych nevystrelo a zadri az vtedy ked budes co to vediet nie ras si pozries zapas a uz si "odbornicka" s pozdravom bááj
Nemám rada pesimistov npr. ako je môj oco ktorý všetko komentoval a dudral....Dobre že išiel spat potom...