Preco si ludia myslia ze tanecnici musia byt hned homosexuali?
mnoho ludi s ktorymi som sa bavila si mysli ze ak nejaqy chalan tancuje je hned gay.aj ked to vobec ne je pravda.tanecnici su fakt uzastni (pozdravujem pistu a filipqa) thaq preco? kua
lol, ze mozno bi no ja tancujem, ale nie nijako profesionalne velmi ale zatial dost zaciatocnik a brutalne ma to bavi... nepoznam zvodnejsi tanec ako je salsa... a samozrejme, tancujem to s dievcatom v uzasne sexy satach... to ze tanecnici su homosexualy su hluposti
hh mno super ale podla mna len nie je spravne ak sa vam posmievaju lemn preto ze tancujete...uz som pocula aj vyjadrenie ze jeden dotycny clovek by nikdy netancoval,lebo nechce aby si mysleli ze je gay..mno.
no aj ja som obklopená tanečníkmi, dokonca takými,čo nosia legíny a vedia šnúru atď. a zatiaľ (tancujem strašne dlho, dvojciferné číslo ) som nenatrafila ani na jedného teplého. oni sú práveže tie najväčšie prasce
pozri napriklad ja tiey tancujem ale este somsa ani v naznaku nestretol s niecim takym. ak niekto nahodou aj picuje na to tak vacsinou rad prestane ked na neho skaredo pozriem, to su vobec najlepsi šraci kazdy vecer zohnuty na brane od zimy ale musia byt rozopnuty nesportovci vyjebani flaska a pokrikuju na kazdeho okoloiduceho mne je to smiesne DDD
to je blbost..ak to niekto tvrdi tak len im asi zavidi..ja tancujem uz 100 rokov s tanecnikmi aaa na chalanov-tanecnikov baby letia jak dive(sak aj maju preco ..)...a vsetci tanecnici ktorych poznam radi to samozrejme vyuziju...
a nechapem preco to riesis,ludia su zavistliv0 svine,proste vzdy budu hladat dovod a prilezitost ako pospinit niekoho..
S tym nic nespravis,treba ostat samym sebou,venovat sa ludom,ktorí stoja o tvoju spoločnost a ostatných neriesit..hlavne sa nepozastavovat nad tym,co si kto o mne mysli..a to ze ked tancujem som gay,lebo 80% tanecnikov su inak orientovaní...neriesim a hotovo,proste bud sam sebou. Len to v dnesnej dobe ludia nedokazu,lebo sa boja odmietnutia,resp. neuspechu...
Tak minule som bol v Starse a bol tam jeden typek co sa pri tancovani fakt odviazal a tancoval tam s polkou zien co tam boli ak nie so vsetkymi. Ale mne pripadal vazne ako totalny homos Nielen diskofilnym lookom, ale predovsetkym tymi pohybmi pri tanci
#23 preco by sme zavideli? Mne osobne tanec k zivotu nechyba a tiez mam o vacsine tanecnikov mienku ze su tepli (cest vynimkam). Proste si nemozem pomoct ked sa obliekaju do diskofilnych handier a vrtia ritou jak nejake stetky.
Tommyhot presne To že je teplý si dakto nemyslí kôli tomu že je tanečník ale kôli jeho obtiahnutým gaťiam a pohybmi vzbudzujúcimi taký dojem. :p A záleží aj od druhu tanca napr. o takom čo tancuje Hip hop si to nepomyslí asi nik...
ja napriklad vyslovene potrebujem vedla seba chalana ktory je obleceny sexy a vkusne podla najposlednejsich trendov a vie sa pri tanci odviazat a poriadne to tam so mnou roztocit ....ja sompresne taka ista a tak si na to potrpim...ale slovakov takych vela nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
S tym nic nespravis,treba ostat samym sebou,venovat sa ludom,ktorí stoja o tvoju spoločnost a ostatných neriesit..hlavne sa nepozastavovat nad tym,co si kto o mne mysli..a to ze ked tancujem som gay,lebo 80% tanecnikov su inak orientovaní...neriesim a hotovo,proste bud sam sebou. Len to v dnesnej dobe ludia nedokazu,lebo sa boja odmietnutia,resp. neuspechu...