ja si to nemyslim preco to?? a preco baby mi zavidia?? ze vychadzam s chalanmi?? akoze no milujem futbala hokej skvele ma to zabava rda sa nato pozeram s chalanmi a aj si zahram potom ideme na piveckoa take no ja som taka s chalanmi za dobre preco si my
no sak chalani si o tebe myslia ze si super a ze im a my ti tu mame pomost.. no ti to inak az tak strasne prekaza? sak ked si s chlaanmi za dobre.. naco kamaratky
ak aj s tymi babami sa rozpravas podobnym stylom v akom je napisane tvoje forum, tak sa necudujem...sorry, nezvyknem kritizovat, ale toto je az do neba volajuce chvalenkarstvo
kto mi vysvetli, preco admini robia na tomto fore jedno velke h***o a este aj to skarede slovo som si musel vyhviezdickovat ja??? preco nemazu zbytocne diskusie??? preco nekontroluju skrytu reklamu? preco velky probleeeeeeeem?
Asi nemáš kamošky vďaka svojmu prehnanému sebavedomiu a čo sa týka tých chalanov silno pochybujem o tom že nepreháňaš.Mne sa skvelá nezdáš ani z ďaleka a už len kvôli tomu príspevku by som s tebou nestrávil ani minútu
no tak ja som to tu nemala ani pisat jezisi joj naco som to tu pisala neda sa to vymazat,lebo ma to stve len som chcela pomoct a nemam vyskoe sebavedomie lebo ho nemam mat preco nemam lahky zivot tak asi tak no
A čo ja tiež nevychádzam s babami. Mám jednu kamošku jednu jedinú a jedna baba je tiež pohodacka a vychadzame spolu.
A s chalanmi vychadzam tiez fajn a neberem to v zlom. pomotat hlavu im viem, ale som si toho vedoma, ze to robim, ale je to v mojej povahe spravat sa tak a nechcem to menit, vzdy sa to vysvetli. A zalubit sa je o nieco inom ako pomotat hlavu...
baby ti zavidia a chalani sa zalubia len platonicky oni lubia preháňať .. cize nebav sa s babami ktore ti zavidia ved mozno na tom pivečku najdes tiez take dokonale baby ktore sa bavia tiez s chalanmi,a s chalanmi sa bav nadalej ako doteraz
@16 : toto mi nerob, kolegovia sa tu dosť divne pozerajú že na čom sa tak intenzívne rehocem
Iste, máš málo sebavedomia, to sa dá zistiť z predchádzajúcich Tebou založených fór(ov), ale rovnako sa tak dá zistiť aj Tvoja inteligenčná úroveň...
Prečo hľadáš odpovede na Tvoje otázky práve zakladaním fóra na birdz.sk? Skús prečítať už existujúce fóra, alebo sleduj blogy iných... To je prirodzené že niektoré baby majú emocionálne, povahovo a záujmovo bližšie ku chalanskému svetu a medzi chalanmi sa pohybujú už vo veku, kedy baby medzi sebou intrigujú a čítajú bravo gril Chalanom to potom lichotí a sú happy že majú dobrý objekt záujmu
booze..namysena pica z baraku w petrzalke,ktora fajci kkty za tr kompoty a babam nema co tk si mysli, ze ju nemaju radi..skus jazykowe tornado :..mozno ta zacnu mat radi
ludia ako vy jej závidite to ze ju maju chalani radi? tak majú a co- a kludne sa to moze stat ze dievca nemá ziadne kamosky a rozumie si lepsie s chalanmi- a pri tom by kamosky chcela lebo aj tie potrebuje. jedine comu nechápem preco má dotycná v profile ,,chlapec"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
a prečo existuje drevo?
prečo mám rada sójové rezy?
a odkedy vie sakra ku*va ocko piecť????
uau...este som nevidela vystihujucejsi nick
A s chalanmi vychadzam tiez fajn a neberem to v zlom. pomotat hlavu im viem, ale som si toho vedoma, ze to robim, ale je to v mojej povahe spravat sa tak a nechcem to menit, vzdy sa to vysvetli. A zalubit sa je o nieco inom ako pomotat hlavu...
neber to ako problem a uzivaj si zivota.
Iste, máš málo sebavedomia, to sa dá zistiť z predchádzajúcich Tebou založených fór(ov), ale rovnako sa tak dá zistiť aj Tvoja inteligenčná úroveň...
Prečo hľadáš odpovede na Tvoje otázky práve zakladaním fóra na birdz.sk? Skús prečítať už existujúce fóra, alebo sleduj blogy iných... To je prirodzené že niektoré baby majú emocionálne, povahovo a záujmovo bližšie ku chalanskému svetu a medzi chalanmi sa pohybujú už vo veku, kedy baby medzi sebou intrigujú a čítajú bravo gril Chalanom to potom lichotí a sú happy že majú dobrý objekt záujmu
2. ak ta naozaj bavia zvecsa chalanske veci, niet divu ze si ta zamiluju
3. kamaratky az tak nehodnotia tvoj zovnajsok,a ko tvoj charakter, takze...pracuj na tom.
akoze o co ti ide?Chces sa aj nam tunak pochvalit ze ta chalani miluju?A co teraz...
nechapem zmysel tejto diskusie, ak si oblubena, tak naco sa s tym stazujes...teš sa z toho