Preco si niektore zeny myslia,ze ak chlap ich prestane po kratkom case balit, tak mu slo len o sex?
Tomu velmi nechapem. Ak mne ide len o sex, tak je mi jedno kolkokrat ma zena odmietne, lebo to vobec "neboli" a tak som pri spoluziackach "cakal" kludne na sex i polroka aj rok. A naopak, ak mam o zenu vazny zaujem, a ona ma odmieta, tak to dost "boli" a
ty to mas nejak naopak nez poznam pripady z mojho okolia...ja poznam par, kde baba odmietala chalana rok a su spolu uz 5 rokov.
a je ich viac...
praveze, ked neslo o nic viac, tak na nu kasle po prvom odmietnuti...neviem, preco si taky zahadny ale uz ma to ani nezaujima, lebo ty si taky jediny na birdzi, som aj vedela, ze toto bude tvoje forum
...mňa by dosť sralo, keby sa chalan, ktorý má vraj zaujem, tak rýchlo vzdá ... :ehm:
treba bojovať.... Ak by sa na to vyprdol, tak by som nadobudla pocit, ze asi ma nemal vážne rád....
@puco90 nedorozumenie je jedna vec..ok..... Ale hanblivost je jeho smola dosť... Ale asi by som na takom videla, ze je to hanblivy typ..v takom pripade som tu nehanbiaca sa ja! ...
@narazuvzdornaa a tak nevrav, ze ty nemas potreby tak ako moje spolzuiacky
@afew ja poznam, ze ked baba odmietala, tak odmietala naveky
@mayben to beriem, ale co pre teba znamena dlho? ako, ze ho mas odmietat rok, dva a on sa ma deptat kvoli tebe az kym nakoniec si povies, ze to s nim nikdy nebude mat vyznam?
@bentley diky..taketo veci som uz cital, a nemam dojem, ze moji kamosi, ktori maju priatelky by sa spravali ako nejaki balici alebo "nadsamci"...btw mne to pride ako na navod ako zbalit zenu LEN na jednu noc
@echoechoecho hra je navod ako zbalit zenu na jednu noc
voac menej na 90 percent povecme no, ale je to neuveritelne ako malo ak dokonale vies po psychologickej stranke ojebat zenu (rozumej dostat ju do postele) zalezi na vzhlade..
samozrejme musis byt cisty, ako tak obleceny atd.. ale potom uz je to len o tej psychologii..
@puco90 ako hovori @mayben hanblivost je najvacsia kktina.. kazdy z nas sa na zaciatku ked sa mu zacalo pacit druhe pohlavie hanbil co i lne 3 suvisle vety prehovorit.. v 12 tich je to uplne ok, v 15 tich uz by to mal mat clovek v pohode prekonane, ak sa nejaky 18-20 alebo 20plus clovek stale hanbi tak je proste kkt a chudak v jednom ale je to jeho problem a ma len 2 moznosti, bud tym kktom a chudakom ostane alebo to prekona..
@echoechoecho jedna vec je mat vztah a druha vec je byt pre zeny atraktivny a spravat sa ako chlap - chlap nikdy neprosi zenu o sex (ani na nu necaka pol roka)... Holky to chtej taky
@hoperpohroma co presne znamena usiloval? ta pozval behom roku 23 x na kavu , ty si stale odmirtla a ked uz ta pozval po roku 24 x tak uz si si povedala ze asi ta naozaj chce ale aj tak to stacilo na to ze si si ho len oblubila?
@tvojasanca presne tak...je to o ojebovani, takze tie skusenejsie a rozumnejsie a teda aj lepsie na vztah sa lahko ojebat nedaju....
@bentley to blbe frazy...a to, ze chlap neprosi o sex? to akoze ma cakat, kym sa zene zachce a potom si zasuka ci co? ved muz, ked chce, tak to da najavo...samozrejme nie ako poslusny psik, ktori za trochu sexu preda svoj dom
@hoperpohroma co v tvojom slovniku znaci "oblubila"?...oblubila ako kamosa, spolocnika alebo ako potencionalneho priatela?
to blbe frazy...a to, ze chlap neprosi o sex? to akoze ma cakat, kym sa zene zachce a potom si zasuka ci co? ved muz, ked chce, tak to da najavo...samozrejme nie ako poslusny psik, ktori za trochu sexu preda svoj dom Hehe
je to zlozita psychologia, musis sa chovat, spravat skratka byt alfa samec, napriklad ta nemoze vykolajit nijako ked po 2 hodinach flirtovania so zenou v bare ti povie te ma pritela atd..
ak nemas 130 kil, mega dioptrie a mas aspon na slusne oblecenie a mierne upravenie sa, je to len psychologia cele.. ale nie jednoducha.. kkt by to nepochopil, neporozumel tomu..
situacia: som v klube, tancujem si, obzriem sa a vidim ze za mnou je typek. za 10 sekund je nalepeny zozadu na mne /zrejme sa uz nemozem na nikoho ani pozriet, lebo hned si to vysvetli po svojom/ a po chvili zaregistrujem jeho snahu dotykat sa ma na intimnych miestach. ked ho odstrcim, da mi pusu na krk, podakuje za tanec a uz ho vzivote neuvidim.
som niekde na inej akcii, scenar je dost podobny. neviem ci toto presne odpoveda tomu, co si pisal - "po kratkom case prestane balit", ale skutocne za tym nevidim nic ine nez sex.
nejde o to, ze chcem byt silou-mocou dobyjana, ale vsetko ma svoj cas a ak to chlap nechape, moze ist.
@tvojasanca preboha nemyslím si, ze by to bol zrovna hneď kkt on za to predsa nemôže...ale občas je dobre vedieť sa prekonať
@13 - ako by som to... Su take prípady, kedy ti je jasné, ze s tým človekom určite nechceš nic mať...vtedy to nenatahujem a poviem na rovinu, aby sa nesnažil zbytočne. Ale ak je niekto, s kým by som si to možno vedela časom predstaviť, ale momentálna situácia mi v tom nejako bráni, tak padne dobre, ked je ten človek ochotný počkať a prípadne vyjsť tomu v ústrety, nejako pomôcť....vtedy viem, ze mu záleží a myslí to vážne..
@hoperpohroma nechcem radsej vediet, cim ta konkretne nasral, ale nepride mi, ze by si mala ty on naozaj zaujem, ked tak lahko si sa ho TY vzdala....
@tvojasanca@bentley vebalizovat, wow, si sa naucil nove slovicko a ani nevies co to poriadne znamena ..neskor si to kuknem, ale preco by mal byt kazdy alfa samec wtf? to ma byt 90% muzov alfasamcami? ved to ani nie je mozne a cela spolocnost by sa hned rozpadla....to len spolocnost do nas husti stupidity, ze chlap muzi byt alfa, aby si zasukal...kopa zien je tak dominantnych, ze alfa samca by najradsej odstrelila hned, ako otvori len usta...
@narazuvzdornaa uistujem ta, ze ma to vobec nezaujima, ale vies, plany sa malokedy plnia
@echoechoecho ja som nikde nepisala, ze som onho mala nejaky extremny zaujem. po roku ma zacal "lamat", ale nebola som zlomena natolko, aby som si zacinala s dalsim debilkom.
@peculiar nie, dotykanie sa na intimnych miestach a bozk na krk na diske nepovazujem za balenie ..inak takych kktov lutujem, su to uboziaci, ale vedia presne preco to robia - lebo ak nahodou stretnu rovnako nadrzanu zenu, tak maju prakticky 100% sancu na sex....pre mne po kratkom case znamena aspon dva tyzdne az mesiac.....
@mayben tak mi povec priklady, preco by ti to momentalna situacia nemohla dovolit?
@echoechoecho su velmi dominantne zeny to ano, ale alfa samec sa podla mna skor musi tak narodit, a nie sa na neho hrat, skutocny alfa samec je pod 10 percent muzov..podla mna.. a taky by zbalil aj super dominantnu zenu
@echoechoecho neviem komu si to adresoval ci mne alebo tvojej sanci ale ja rozhodne viem co to slovo znamena. Jasne ze nemusis byt alfa... Je to na tebe.
No nic idem ja spat lebo som dost rozbity a mam kocovinu a je mi zle. Maj sa drzim palce...
@35 čo ja viem? bývajú rôzne prekážky.. :ehm:
škola
štúdium niekde ďaleko
práca..
diaľka..ked býva niekde ďalej a ja nemám moc čas sa s ním stretávať
ja ako mamička to mam tiež dosť naprd..este ked horsiq býva tiež tak ďaleko odomna...tiež sme boli dlho rozideni, lebo to bolo celé zle...
@tvojasanca takto - alfa samec je zmes genetiky a vychovy...i silny a vysoky muz moze byt submisivny a utiahnuty trt, ale i maly, a chudy moze byt alfa samec, vid kopa mafianov, zlocincov a pod...podla mna dominantna zena nebude chciet byt vo vztahu s dominantnym muzom, aspon to tak vidim, ze ti najvacsi a najsubmisivnejsi "trulkovia" zo stredne, ak si vobec niekoho nasli, tak to boli dost dominantne a manipultivne "sekery" a ti dominantni maju skor dost submisivne, jemne a zenske superkocky,,,,ale to je len zopar prikladov, nie pravidlo...
@bentley jasne, pekny pribeh jednorazovky ma uz velmi nezaujimaju..je to vela prace a malo"muziky"...taka dlhodoba kamoska (alebo i 2-3 kamosky) na sex je ovela lepsim riesenim
@peculiar nie, ziadna mi to nepovedala, lebo aj zeny chcu sex...ale ak som nejake (nie vsetky) prestal po istom case balit, lebo ma odmietali, tak zacali sa spravat dost otrasne akoby som ich len chcel oklamat a nalakat na karelaby a nakoniec som ich akoze osral, i ked to v skutocnosti boli ony,co ma osrali....a diskoteky na strednej do toho nezaratavam...tam to "dotykove balenie" malo vacsinou dost velky uspech
@topanocka lebo to tak je - je vysvelenie hodne polointeligentne opice, nehnevaj sa, ale ja dogmam neverim, to pouzivala cirkev, fasisti, komunisti atd...
a k teme: ty by si vydrzala cakat? je tebe chlap sam o sebe prednejsi ako uspokojivy sex?
@echoechoecho mna neurazíš ale kludne si ulav samozrejme že ano , preto som si povedala že radšej budem sama ako s niekym kto by ma chcel zneužívať samozrejme aj ked sa to občas nezdá spravam sa k ludom s rešpektom a je mi jasné že nemožem čakať že sa to vráti späť.
cize to, ze si mysleli, ze ti ide len o sex, je vlastne len tvoja interpretacia
inak nerozumiem uplne tomu, ze ked si ich prestal balit, spravali sa otrasne - predstavujem si to tak, ze koniec balenia znamena prerusenie kontaktu, ci? stretavali ste sa niekde aj potom?
@topanocka nemal som za ciel ta urazit jj, len niekedy, ak zena chce, aby chlap cakal, ta to nakoniec dopadne tak. ze zena zneuziva muza
@peculiar povedzme, ze ano ... stretavali sme sa v skole, na internate, ulici a pod...proste zacali byt akony urazene alebo co...a mne to nejde do hlavy, ved ked niekto niekomu jasne povie, ze viac ako kamaratsvo to nebude, tak nemoze ocakavat, ze ten druhy ho bude mat dalej rovnako rad alebo nebodaj balit
@echoechoecho ved píšem že ani keby si chcel sa ti to nepodarí to je pravda ja čakám vyše 20 rokov aby som ho mohla potom zneužiť a utýrať už som začala aj experimentovať v kuchyni ..tak si myslím že to má šancu
@peculiar no hlavne bolo mne neprijemne sa s nimi vidat, ale nie vsetky ma priamo odmietli..pockaj, my sme uz odbocili od temy vlastne tie zeny, boli neprijemne, aj ked som ich prestal balit bez toho, aby som nieco priamo riesil, i ked viem, ze z ich strany velky zaujem nebol....a k tym, co ma priamo odmietli, tak vacsinou same zacali so mnou sa bavit po case, ale ked videli, ze uz nemam zaujem (presnejsie, viem, ze nema zmysel sa o nieco snazit), tak zacali byt hnusne....priklad: jedno dievca, do ktorej som bol zabuchnuty este na strednej a 2 roky som o nu "bojoval" ma stale odmietala, az kym som si priznal, ze to nema cenu,...po polroku mi zacala vypisovat, a ja som jej samozrejme len chladne nieco odpisal, tak s zacala proste hnevat na mna, ze co som sa tak zmenil.. az nakoniec zklzla k citovemu vydieraniu akoby myslienie v style "ja ta nebudem balit a nemas sancu, ale ty ma bal dalej, lebo je mi to prijemne"
hej, balenie zo strany chlapa je urcite lichotive, ale ja ked viem, ze s nim nechcem nic riesit, tak mu urcite nedavam nadeje. mozno prave nikoho nemali a kedze vedeli, ze si o ne mal predtym zaujem, tak to skusali
minule si mi sluboval, ze uz taketo temy nebudes zakladat. vsakze ty sa to tu furt dokola pytas len preto, aby si sa mohol hadat s hoperpohromou, ty betarisko
no lebo su zmagorene z tych americkych romanci a bud cakaju bieleho kona s princom, alebo si myslia, ze spanovat chlapa rok-dva tak, ze vobec nevie, na com je, je uplne normalne a zdrave
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Eh..uh?
a je ich viac...
praveze, ked neslo o nic viac, tak na nu kasle po prvom odmietnuti...neviem, preco si taky zahadny ale uz ma to ani nezaujima, lebo ty si taky jediny na birdzi, som aj vedela, ze toto bude tvoje forum
...mňa by dosť sralo, keby sa chalan, ktorý má vraj zaujem, tak rýchlo vzdá ... :ehm:
treba bojovať.... Ak by sa na to vyprdol, tak by som nadobudla pocit, ze asi ma nemal vážne rád....
zozen si tuto knihu » www.martinus.sk/?uItem=58630...
@afew ja poznam, ze ked baba odmietala, tak odmietala naveky
@mayben to beriem, ale co pre teba znamena dlho? ako, ze ho mas odmietat rok, dva a on sa ma deptat kvoli tebe az kym nakoniec si povies, ze to s nim nikdy nebude mat vyznam?
@bentley diky..taketo veci som uz cital, a nemam dojem, ze moji kamosi, ktori maju priatelky by sa spravali ako nejaki balici alebo "nadsamci"...btw mne to pride ako na navod ako zbalit zenu LEN na jednu noc
@hoperpohroma ako dlho je pre teba "dlhsie"??
voac menej na 90 percent povecme no, ale je to neuveritelne ako malo ak dokonale vies po psychologickej stranke ojebat zenu (rozumej dostat ju do postele) zalezi na vzhlade..
samozrejme musis byt cisty, ako tak obleceny atd.. ale potom uz je to len o tej psychologii..
@tvojasanca
inak aj toto je dost dobre: » www.wattpad.com/214270-jak-se-s...
@bentley to blbe frazy...a to, ze chlap neprosi o sex? to akoze ma cakat, kym sa zene zachce a potom si zasuka ci co? ved muz, ked chce, tak to da najavo...samozrejme nie ako poslusny psik, ktori za trochu sexu preda svoj dom
@hoperpohroma co v tvojom slovniku znaci "oblubila"?...oblubila ako kamosa, spolocnika alebo ako potencionalneho priatela?
citaj @echoechoecho » www.wattpad.com/214270-jak-se-s...
je to zlozita psychologia, musis sa chovat, spravat skratka byt alfa samec, napriklad ta nemoze vykolajit nijako ked po 2 hodinach flirtovania so zenou v bare ti povie te ma pritela atd..
ak nemas 130 kil, mega dioptrie a mas aspon na slusne oblecenie a mierne upravenie sa, je to len psychologia cele.. ale nie jednoducha.. kkt by to nepochopil, neporozumel tomu..
som niekde na inej akcii, scenar je dost podobny. neviem ci toto presne odpoveda tomu, co si pisal - "po kratkom case prestane balit", ale skutocne za tym nevidim nic ine nez sex.
nejde o to, ze chcem byt silou-mocou dobyjana, ale vsetko ma svoj cas a ak to chlap nechape, moze ist.
@13 - ako by som to... Su take prípady, kedy ti je jasné, ze s tým človekom určite nechceš nic mať...vtedy to nenatahujem a poviem na rovinu, aby sa nesnažil zbytočne. Ale ak je niekto, s kým by som si to možno vedela časom predstaviť, ale momentálna situácia mi v tom nejako bráni, tak padne dobre, ked je ten človek ochotný počkať a prípadne vyjsť tomu v ústrety, nejako pomôcť....vtedy viem, ze mu záleží a myslí to vážne..
@tvojasanca @bentley vebalizovat, wow, si sa naucil nove slovicko a ani nevies co to poriadne znamena ..neskor si to kuknem, ale preco by mal byt kazdy alfa samec wtf? to ma byt 90% muzov alfasamcami? ved to ani nie je mozne a cela spolocnost by sa hned rozpadla....to len spolocnost do nas husti stupidity, ze chlap muzi byt alfa, aby si zasukal...kopa zien je tak dominantnych, ze alfa samca by najradsej odstrelila hned, ako otvori len usta...
@narazuvzdornaa uistujem ta, ze ma to vobec nezaujima, ale vies, plany sa malokedy plnia
@mayben tak mi povec priklady, preco by ti to momentalna situacia nemohla dovolit?
No nic idem ja spat lebo som dost rozbity a mam kocovinu a je mi zle. Maj sa drzim palce...
škola
štúdium niekde ďaleko
práca..
diaľka..ked býva niekde ďalej a ja nemám moc čas sa s ním stretávať
ja ako mamička to mam tiež dosť naprd..este ked horsiq býva tiež tak ďaleko odomna...tiež sme boli dlho rozideni, lebo to bolo celé zle...
@bentley jasne, pekny pribeh jednorazovky ma uz velmi nezaujimaju..je to vela prace a malo"muziky"...taka dlhodoba kamoska (alebo i 2-3 kamosky) na sex je ovela lepsim riesenim
@topanocka lebo to tak je - je vysvelenie hodne polointeligentne opice, nehnevaj sa, ale ja dogmam neverim, to pouzivala cirkev, fasisti, komunisti atd...
a k teme: ty by si vydrzala cakat? je tebe chlap sam o sebe prednejsi ako uspokojivy sex?
inak nerozumiem uplne tomu, ze ked si ich prestal balit, spravali sa otrasne - predstavujem si to tak, ze koniec balenia znamena prerusenie kontaktu, ci? stretavali ste sa niekde aj potom?
@peculiar povedzme, ze ano ... stretavali sme sa v skole, na internate, ulici a pod...proste zacali byt akony urazene alebo co...a mne to nejde do hlavy, ved ked niekto niekomu jasne povie, ze viac ako kamaratsvo to nebude, tak nemoze ocakavat, ze ten druhy ho bude mat dalej rovnako rad alebo nebodaj balit
@55 ano, ano...zboznujem hadky s pohromou....
inak toto: ,, tak som pri spoluziackach "cakal" kludne na sex i polroka aj rok" - ma dorazilo
@sabnacke ak sa ti nepaci, tak necitaj a nereaguj boze, mat tvoje problemy....
@sabnacke NIE!