Prečo si niektorý ludia myslia že ked budu ateisti tak ich budu veriaci lutovať?
Prečo si niektorý dnesný ludia myslia že ked budu ateisti tak budu.... jak to povedať. "in"?
Jednoducho si ateisti myslia že sa niekedy budu rozprávať s niakym farárom a budu mu hovoriť: Ja som sa v živote sklamal, zistil som že Boh nie je. "
Farar: "A k
@rebelionisreligion dôkazy, dôkazy dôkazy... Vy sa obmedzujete samy. Ak si uveril dejinám, prečo by si vynechal jednu časť, ktorú budeš naveky a neodvolateľne popierať? Proste sa to stalo. Ježiš sa narodil, rovnako ako kráľ Dávid, rovnako ako všetky historické osobnosti a rovnako ako ty. Nechápem, čo riešiť
nikdy nikoho nenúťte do niečoho, čo mu nie po vôli....
každý jeden človek musí sám zistiť a pochopiť kto to je "Boh"....
niekomu sa to podari, niekomu nie....
príde však deň, keď toto všetko pochopíte a potom sa budete môcť slobodne rozhodnúť....
celé to, čo som si čítala je dosť dobrá kravina......kto z ateistov je ateista pre to, že si myslí, že je in ? a ktorý ateista už len pôjde do kostola a bude hecovať nejakého farára tým, že je ateista, lebo sa sklamal v bohu ? a kto už len sa stal z veriaceho na ateistu ? bože bože bože...ďalej so nečítala, HLÚPOSTI
Minule som sa ponahlala do roboty zastavili ma dve tety a zacali sa ma pytat na internet myslela som si ze nieco potrebuju tak som ozelela tych par minut co som olutovala ked od internetu na mna vytiahli vieru v boha usmiala som sa povedala ze boh neexistuje a bezala dalej do roboty pocula som za sebou len "aha takze slecna je ateista" takym dost povrchmym tonom co ma kvalitne znechutilo... krestania si myslia ze su nieco viac a to je asi to co ma tak strasne na celej skurvnejej viere irituje
@spactatus ked sa odvolavas na dejiny tak si prosim ta nastuduj vznik krestanstva a pravdu o tom ze to nabozenstvo vzniklo len ako prostriedok moci, obycajny ludsky vymysel kedze v biede v tej dobe zilo 90% ludi velmi lahko sa im uverilo myslienke o posmrtnom blahobyte.... nehovoriac o tom ze jezis bol samozvany mesias rovnako ako tisicky dalsich....
@glamorous máš chybné informácie. Kresťanstvo tu bolo ešte skôr, ako sa niečo také dalo zapísať. A možno ti nedošlo, ale všetky náboženstvá majú záver v posmrtnom živote (alebo aj reinkarnácia a podobné). A nepoznám (teda nepočula som) o žiadnom inom mesiáši, teraz ma môžeš poučiť...
Vacsina ludi je ateistami len preto lebo sa tak rozhodli alebo nechceli proste mat nejake vyznanie ale veria v nieco ine. A inak krestanstvo bolo podla mna este pred Martinom Lutherom len o moci a majetkoch. Uznavam ze evanjelici su oproti katolikom ovela volnejsi atd... Lenze vtedy ako spominas "sa nedalo nieco take zapisat" mali len katolicku cirkev, a ta nebola len o viere v boha ta bola skor o moci atd...
@spactatus
a ani nikdy nepochopis ja sa obmedzujem sam lebo neverim kazdej dogme kt. sa pred xy rokmi niekym prehlasila ako pravda ? dejiny maju aspon svoje historicke pramene...tym ze rozmyslam triezvo a realisticky sa neobmedzujem ale nazor ti neberiem.. a potom z tvojej logiky vyplyva ze veris v kazdeho boha aky kedy bol nie len v toho krestanskeho...se*ies si do ust a este aj porovnas hrusky a jablka...a existenciu jezisa nepopieram...na niecom ten salat biblia urcite vzniktnu musel ale popieram existenciu boha...teda nie len toho tvojho ale vsetkych milíon dvesto šesť kt. si ludia vytvorili
si veriaci? ak áno aj tak nepochopíš ich zmýšľanie, podľa mňa vôbec nejde o to aby boli in alebo aby ich niekto ľutoval, proste len neveria, je to ich voľba
a zase nie všetci ateisti si myslia že smrťou život skončí, možno veria v niečo vlastné
@spactatus
1. mesiášovi
2. oháňaš sa tu nejakou historickosťou Ježiša ako keby si v tejto oblasti bol zbehlý, tak by si mal vedieť že v tej dobe bolo mesiášstvo a proroctvo veľmi bežným biznisom, ak nevieš, tak si to choď doštudovať.
@spactatus
nemas chut sa hadat lebo nemas co povedat ... mozno ale rucim ze pokial ma rozum neopusti tak sa tak nestane ...a mozno ked ho zacnes pouzivat tak sa preberies ty
prosim zobud sa a zober si slovník- aby si vedela čo tie pojmy znamenaju, a mozno pochopis suvislosti s nimi spojene,
a tym ze si myslis ze ateisti su lutovani krestanmi , tak preco sa krestania tak vyvysuju nad ine nabozenstva?? pred cca 2000 rokmi to bolo zradlo pre levi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
tiež som ateista, ale toto čo si napísal si myslím, že je totálna hlúposť...
a súhlasím s @5
To si nemyslí nikto, ak si to ale myslíš ty, zaplatím ti jednosmerný zájazd do Bohnic.
povedz mi prosim co presne ako ateista som este nespoznal ?
prvdou mozes nazvat nieco co mozes dokazat... je to len tvoja pravda preto taketo vyroky su trosku...obmedzene
a áno určite sa o tom rozprávam s farárom.
áno prestala som veriť v boha preto aby ma veriaci ľutovali.
každý jeden človek musí sám zistiť a pochopiť kto to je "Boh"....
niekomu sa to podari, niekomu nie....
príde však deň, keď toto všetko pochopíte a potom sa budete môcť slobodne rozhodnúť....
ten deň (Veľké varovanie) sa blíži....
a ani nikdy nepochopis ja sa obmedzujem sam lebo neverim kazdej dogme kt. sa pred xy rokmi niekym prehlasila ako pravda ? dejiny maju aspon svoje historicke pramene...tym ze rozmyslam triezvo a realisticky sa neobmedzujem ale nazor ti neberiem.. a potom z tvojej logiky vyplyva ze veris v kazdeho boha aky kedy bol nie len v toho krestanskeho...se*ies si do ust a este aj porovnas hrusky a jablka...a existenciu jezisa nepopieram...na niecom ten salat biblia urcite vzniktnu musel ale popieram existenciu boha...teda nie len toho tvojho ale vsetkych milíon dvesto šesť kt. si ludia vytvorili
skôr mi to príde smiešne
a zase nie všetci ateisti si myslia že smrťou život skončí, možno veria v niečo vlastné
1. mesiášovi
2. oháňaš sa tu nejakou historickosťou Ježiša ako keby si v tejto oblasti bol zbehlý, tak by si mal vedieť že v tej dobe bolo mesiášstvo a proroctvo veľmi bežným biznisom, ak nevieš, tak si to choď doštudovať.
nemyslim ze si obklopena idiotmi 8) skor ti dosli argumenty a tak prechadzas do ofenzivy a to je podla mojho nazoru idiotske
nemas chut sa hadat lebo nemas co povedat ... mozno ale rucim ze pokial ma rozum neopusti tak sa tak nestane ...a mozno ked ho zacnes pouzivat tak sa preberies ty
a tym ze si myslis ze ateisti su lutovani krestanmi , tak preco sa krestania tak vyvysuju nad ine nabozenstva?? pred cca 2000 rokmi to bolo zradlo pre levi