neznasam ked hladam ludi a oni si zo srandy napisu som bi gay a pod to je take trapne a urobi to zrovna 50 ludi a mozno 10 hovori pravdu alebo ked sa mu paci trosku kamos rovnakeho pohlavia tak tiez pise ze som gaz pri tom to tak byt vobec nemusi to ma ta
vsak mozu byt inej orientacie ale v takom mladom veku 12 alebo 13 uz budes vediet akej si orientacie myslim si ze to nie je az tak mozne keby to pisal 20 rocny nepoviem
nevedia ze sa vsetko moze zmenit ale urcite si to myslia ale tu v podstate ani o nic take strasne nejde skor mi strasne lezie na nervy ked nejaky zasopleny 10-11 rocny fagan nadava na buzerantov
Podla mna beriete chat moc vazne, ja neverim nicomu co citam vzdy si robim akusi informacnu rezervu o danej osobe, ani keby mi to mama pisala vedla v kancelarii
bozemoj, naco sa rozculovat? detom nezabranis, aby boli detmi, oni si myslia ze su "cool" (ako neznasam toto slovo)...netreba si to vsimat, sak ich to prejde, tak v 20..:o)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
(rehot)