a co?ja chodim so 16 rocnym chalanom aaaa? jakoze to potom ty 15 a 16 chalani maju co chodit so starsimi babami? a pokal sa mate radi a nic thake nerobite thak si myslim ze v pohode =D
Ach,áno,tých pár mesiacov navyše nevadí...hned utekám k barbie domčeku a idem sa hrať s kenom.Ráno si zapnem disney a naobed sa pôjdem s mojou bábikou prejsť.
Ved sa preboha kludnite!!
Chcete mi všetci tí,čo tu tvrdia že 13 a podobne starí ľudia NEMOŽU byť zaľúbený?
Prečo?Chcem požuť tie dôvody,prečo by som ja niekoho nemohla ľúbiť.
Možno je to iná láska,ešte to pochopím..Ale niektoré vaše tvrdenia a dospeácke rečičky mi strašne vadia.
záleží aj na vyspelosti jedinca hej ale vačšinou 13ročné deti si len posielaju listočky,pišu si na pokeci strašne zalubené reči (vačšinou ani nevedia poriadne čo znamenaju) ale naživo su pokakaní ale to je len moja skusenost....čest vynimkam fakt
@Greenka ja neviem nezda sa mi zeby niekto tvrdil ze 13 rocny nemozu byt zalubeny ... ja by som skor povedal ze lubit sa mozu skor este nedokazu plne pochopit cely vztah ...
zalubit sa moze aj 10 rocny podla mna...a odkaz vsetkym premudrelym 15-16 rocnym: preboha ved 13 ste mali pre 2 rokmi, a to uz ste akoze neviemako vyspelejsi si myslite? ak je 13 rocna osoba decko, 15 rocna osoba je takisto decko. ja mam takmer 21 a myslim ze takisto sa nemozem povazovat za uplne dospeleho cloveka, kedze som stale financne zavisla od rodicov. dospelost neprichadza len vekom ale najma situaciou v akej sa clovek nachadza.
ha...ja poznam jednu 15rocnu abo 16 rocnu?no newim ale wim ze chodi s jednym chalanom uz od 13 thak? a ja si myslim ze hlawne je aby si ti dvaja rozumeli mali sa radi a vedeli sa aj porozprawat =D
@ryu4 tha jednu vynimku si uz spoznal....mna =D hm a listocky?nehrozi na pokci stale piseme a ked sme vonku nerobi problem hodcico powedat =D pri starsej sestre sa clowek vela o laske a zivote nauci =D
keď niekto povie, že ho má rád je to okay ale keď niekto vtedy vraví, že si našiel lásku, že ju miluje, že nevie bez nej žiť a podobne tak mi to vyznie troška... ale nevravím, že ľudia v tom veku nemôžu alebo nevedia ľúbiť, môžu/vedia
pretože veľa ľudí ešte nevie čo to je ani v 20tich a preto si myslia že byť zaľúbený v 12 je sci-fi. V podstate je to hlúposť posudzovať city neznámeho človeka na základe veku ale to strašne veľa ľudí nepochopí. Sú zaškatuľkovaný a ovládaný vlastnými predsudkami. Zaľúbiť sa najskôr 15, od 18 do 24 si užívať život od 25 do 30 kariéra a od 30+si niekoho vziať. Ľudia si myslia že to čo platilo u nich platí u každého a preto hľadajú spôsob ako človeka ktorý žije svoj vlastný život presvedčiť že to robí zle pretože ich skúsenosť je iná. K životu patria aj lásky v 12tich. Niekto nájde lásku v 12tich niekto v 15tich a niekto v 60tich. Pravá láska znamená chcieť urobiť toho druhého šťastným a vynaložiť na to maximum úsilia. A ak to chcú obaja vzájomne sa napĺňajú šťastím. To je láska.
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
@16 no tak ked si odmyslim milion inych prekazok, tak by som na mieste tvojho (tiez 13rocneho?) priatela urcite uprednostnil komunikaciu tvarou v tvar, lebo "newiem, ci by som wydrzal tie wsadepritomne dwojite w" pocas komunikacie cez net.
a zalubeni byt mozu aj 13 rocny, myslim si...zalubenost je iba pocit a niekedy dost hlupy a nahodne pociteny...laska je viac ako zalubenost. dolezite je tiez, co clovek povazuje za ciel chodenia. ak to ma byt len dovernost a prijemne zazitky a pocity, tak to je dost lacne..ak je zamerom chodenia zistit, ci su dvaja ludia vhodni kandidati na spolocne manzelstvo, tak v 13 rokoch je to tak naramne skoro, ze kazdemu je asi jasne, ze to nema zmysel.
hmm, pamätám si, ako niekto niekomu poslal lístoček "chceš so mnou chodiť? áno/nie" a tak spolu potom chodili vlastne sa ani nestretávali mimo školy, ale chodili spolu. teda neviem, ja som sa to dozvedela dodatočne. to sú tie extrémy. ja si neviem predstaviť, že by som v 13ich niekoho ľúbila, vlastne je to pre mňa dosť problém na predstavu aj teraz, ale tak neberiem to nikomu, predpokladám, že existuje aj mládež, ktorej nejde len o producírovanie sa na verejnosti.
@Rbw999 100 kuriew? =D a vies ze na svete na jedneho chalana vychadza 5 bab...a dakedy si vsetci myslia ze za to ze baba sa s nejakym chalanom bawi a je s nim kamoska tha hned ze newim co spolu robia a odrazu uz je kurwa...aj ked nehoworim ze vzdy to tak je..ale welmo dobre to poznam...abo niekto nieco powie a uz vsetci ze je to prawda aj ked newedia fakty...nooo a sak kazdy sudi podla toho ze jak co si on mysli a potom aj tento svet tak dopadne...
@pernik ale to nie je "známy fakt", to je tvoja skúsenosť....ja ti ju neberiem, ale proste pod "známym faktom" si skôr predstavujem prudko vedeckú štúdiu o mozgovej vyspelosti adolescentov...
ale chápem ťa, ja som mala v živote presne opačnú skúsenosť. na strednej sme mali dve skupiny chalanov, naivných biflošov, čo nevedeli nič o svete a puberťákov, ktorých IQ neprerástlo cez 100. ale nejdem písať, že je známy fakt, že chalani sú nevyspelí, beriem to, že som mala proste smolu...
P.S.: vždy si budeme viac v tomto všímať to opačné pohlavie...
@Betbe Povedala si,že rada vyjadruješ svoje názory nahlas.A čo tak ich pri daktorých ľuďoh aj akceptovať?
Ty si bola tá,ktorá sa pýtala,oni ti odpovedali.Načo sa hádať?
Áno,ja som bola tá,ktorá tiež dostatočne vybuchla,ale už chápem,ako to myslia...
A myslím si,že @pernik má v tomto pravdu...To sa dá kuknúť na to aj tak,že chalani sú (áno,prirovnám to k 9ročníku,ale to je najviac,ako zmôžem) síce trochu perverzní a tak,majú svoje muchy..Ale...
-nosiť cumlíky
-správať sa ako nejaké pipiny
-neskutočne sa podliezať chalanom
-hádať sa o dávnych pravdách
atakďalej...Niektoré baby mi prídu strašne detinské...Ale nechcem,aby tu vypukla nejaká hádka,tak už mlčím...radšej
@Betbe mne nevadí, že je niektorá kurva, keď sa tým živý je to jej vec (má na to svoje dôvody), ale neznášam baby, ktoré každý deň súložia s iným, a keď im to priamo do tváre povedia, tak si to nepripustia a budú sa vyhovárať jedna na druhú.
@pernik , IMHO práve so začiatkom puberty sa začína prejavovať _individuálna_ rozumová vyspelosť, ktorá sa s fyzickou vyskytuje v najrôznejších kombináciách..Hoci s dievčatami máš pravdu, dovolím si zaradiť sa k spomínaným výnimkám.Divím sa, ako fyzicky dospelá takmer žena môže na jednej strane rozoberať vzťahové otázky a na strane druhej zo seba robiť infantilnú, urážlivú a rozmarnú pipku.
Záleží na tom akých ľudí stretneš. V poslednom čase sa ale stretávam s veľkým množstvom starších dievčat, priateľka má 18 a väčšinu času mi príde krásne detinská, rovnako ako všetky jej kamarátky. A viem, že to nie je ten typ "hlúpych dievčat", ktoré sú detinské aj po tridsiatke.
Keď si ale spomeniem na mojich kamarátov 16-17 tak tí sú skoro všetci oveľa vážnejší, proste rozumovo vyspelejší.
Asi sú to len prirodzené rozdiely medzi ženským a mužským pohlavím.
v dnešnych časoch je takýchto pripadoch už veľmi veľa , ale skutočna láska to byť ešte asi nemôže, ale ma to aj vyhody tie dotyčne osoby získaju skusenosti do ďalších vzťahoch
mozu byt zalubeny a mozu sa mat aj radi ...sama mam len 14...ale vies mentalita 13 rocnych este nie je taka vyvinuta ako u starsich a myslim ze to ani este nemoze normalne fungovat...ale ako to je kazdeho osobna vec
boze moja rec, ved preco si dakdo mysli ze 13tky stale kukaju rozpravky a hraju sa s babikami? ja si myslim ze je to uplne jendno, ja som sa prvy krat zalubila v 10ich a bolo take iste ako teraz...
ked vyrasties tiez budes mat taky trapny nazor ,no to vies,lebo to su este len take detske lasky,no ale samozrejme ze mozu byt aj 13 rocny zalubeny preco nie,no len nei je to laska na cely zivot,to su atek tie prve lasky,no ale tak podstate ziadna laska nie je vecna ,vacsinou teda. a nie je na tom nic zle ,to je pekne ,no vies lebo vsetci co uz vyrastli zabudli aky boli ekd mali tolko rokov co ty a uz sa na veci pozeraju inak,co je logicke ked uz maju viac rokov a viac skusenosti,to tak bude vzdy ,z toho si nic enrob
Aj ja som mala trinast a bola som zamilovana . Aj ked druha strana nie. A keby to bolo od trinastich... bolo to este od skorsieho veku a trvalo to asi 5 rokov. Takze ja nic radsej nehovorim . Akurat neverim, ze z trinastich si clovek ma odnasat iluzie o laske do konca zivota, to nie.
ja sa tu nehaaadam ludia a nehoworim ze mam vo vsetkom pravdu sak som len clowek a nikto nie je dokonaly =D kazdy ma iny nazor ine skusenosti v insom prawdu =D akuratne neznasam pocuvat ze nieco je nemozne...jedna vec je skusenost druha prawda tretia co si kto mysli
@50 no co uz...sak chranice policajti diskusny velky stol kazdy v specialnej priesvitnej komore a ide sa zivo diskutovat abo sak prinajhorsom kebyze uz thak no trochen bitky a rozdielne nazory...vsak setko sa musi objasnit =D
lebo 13ročný su vačšinnou ešte deti,a veci nevedia brať vážne,a nieto ešte niekoho naozaj milovať,maximalne tak mať niekoho velmi rad... a nie do vzťahu,teda "vzťahu"
podla mna je to velmi undividualne.. niektori 13 rocni maju partnerov LEN aby sa mohli ukazat, ze "aha, akeho mam fesaka/krasavicu"... "aha, ja som sa uz bozkaval/a" atd.. ale naozaj sa najdu aj taki 13 rocni, ktori beru ten svoj vztah vazne a vydrzi im to veeelmi dlho. jasne, ze nemozu mat vztah ako dospeli ludia (nemozu spolu byvat, mat deti, vydat sa) ale tak isto riesia problemy, robia kompromisy, stoja jeden pri druhom, lubia sa.... ale to len ked hovorime o tej naozajstnej laske aj v 13tke (lebo myslim si, ze falosna laska moze byt aj v 13tich aj v 18tich ale aj v 30tich).. ja osobne beriem vztah ako nieco co netrva len par mesiacov ale ti dvaja sa snazia vztah budovat a zachovavat velmi dlho.. ak im to vyjde aj na cely zivot tak je len na cloveku ci sa rozhodne pre OZAJSTNY MILUJUCI vztah alebo si bude uzivat slobodu.... alebo ma niekto nato iny nazor?
13rocni clovek je este nerozumny, neskusil poriadne zivot a nevie co to znamena..moze byt z niekoho ako sa hovori "paf" ale skutocna laska...o tom nemaju sajnu ani mnohi dospeli
... tak 0,0001 % možno ale 13 ročné decko nevie čo je to normálny vzťah a nemôže byť v citových záležitostiach nejak extra vyspelé....aj keď neviem či už som citovo vyspelý ja sám ... ale je mi jasné že pred 4 rokmi som určite nebol...a ani žiadna 13 ročná osoba nieje
v pohode sa môžu mať 13 ročný radi a chodiť spolu nieje to nič zlé... len to nieje láska
mozno si to ty okolo 13 neuvedomuju (nie ze by som ja nemal 14 ) ale ked sa zamyslite mam 13 ale s tim koho mam rad sa asi neskor nezoberem do 25 to urcite nevidrzi. (cest vynimkam 13rocny sa mozu mat radi ale nema to buducnost je to len taka "priprava" na buduce vztahy
a inac uz deti v skolke su zalubene a verte mi ze ja to viem mam dvoch mladsich surodencov....s toho jeden chodi do skolky a mal uz dve frajerky....no co uz tieto deti su az velmi vyspele xDDDD
@greenka pravda, minule tu dáka 15 ročná písala dačo o láske..a písali jej tu kokocinky..že máš 15 a lásku vôbec nepoznáš...a písala to 17 ročná..tuším...a tak teda...keď ja mám 14 a môj chalan 17 tak ja neviem , čo je to láska..ale on hej lebo má už 17? divné názory tu majú ľudia.. Greenka neoplatí sa ti to tu ani riešiť..
@lenuska175 BINGO ! 100 bodov pre teba som na tom podobne ako ty.. a tiež ma serú hentaké sprosté zmýšľania..ale ..osrať ty sa s frajerom lúb ..a ser ne nich
byť tak na mieste tvojeho 16-ročného chalana tak sa k tebe moc nepriznávam už len kvôli tomu ako sa tu písomne vyjadruješ usudzujem že si dosť nevyzretá a kľudne sa hádaj
"jakoze to potom ty 15 a 16 chalani maju co chodit so starsimi babami?"
Bingo dievča A keď už nie staršiu, tak rovnako starú, a keď aj mladšiu tak aspoň nie úplné decko, veď teba musel pre boha živého hľadať v dave trinástok
"a pokal sa mate radi a nic thake nerobite thak si myslim ze v pohode"
Len fígeľ je v tom, že normálny 16-ročný chalan už chce práveže "nieco thake robit" Môžno je tvoj chalan eunuch alebo s ním niečo iné nie je v poriadku keď si začal niečo sa takým deckom
ja keď som mala 13, bola som decko a bola som doňho zaľúbená po uši. o rok na to sme to dali dokopy a vydržali sme spolu takmer do mijch 16 narodenín. tak prečo nie. a nemyslím si, že by som bola vtedy nejaká rozumovo vyspelá alebo čo, len to jednoducho išlo.
Ked @Betbe navrhla kvoli tejto teme stretavku, z akehosi dovodu mi zisiel na um vyraz "Swingers party"
@Wewo a ty sa kam hrabes Podla mna nezalezi na tom kolko ma clovek rokov ale ako je psychicky vyspely..
Podla mna je ine ked je niekto zalubeny v trinastich a ked je niekto zalubeny v strnastich. A je to ine zase ked je niekto zalubeny v strnastich a ked je niekto v patnastich. Pretoze toto je obdobie ked clovek najrychlejsie psychicky rastie, za dva roky sa mu casto prudkym sposobom zmeni zivot.. Teda, neviem ci casto, ale mne sa zmenil velmi A tie dva roky su teda pekelny rozdiel v mentalite a v nazoroch.
Na druhej strane stretavam strasne vela ludi co su starsi ale pridu mi omnoho hlupejsi ako som ja.
A myslim si ze @Betbe nedisponuje velkou inteligenciou.
@Nrcka normálne som sa zlakol že ťa mám v priateľoch keď si sa mi objavila v Môj Birdz
Prečítaj si to ešte raz, snáď pochopíš že som písal presne to čo ty. Alebo nie, ešte viac naopak, to ty vôbec nevyvraciaš nič čo som ja povedal, nechápem moc tvoju poznámku "Kam sa hrabeš"
Betbe nepoznám osobne takže o jej inteligencii veľa neviem, ale --ked niektho pishe taqto-- a podporuje trinásťročných ktorí vraj vedia veľmi --loobiť-- tak mi to príde smiešne. Poznám ľudí v jej veku o ktorých by som nepovedal že sú deti, to sa neboj.
Ale sama vravíš že je to vek kedy sa za dva roky zmení veľa a veľa názorov sa zmení. Potom by si si kakala do úst keby si povedala že ja a ty sme na úplne inej úrovni (a čo že sa správam pri pive ako sa správam! )
Trinásť - štrnásť roční môžu ľúbiť, ja som to nikdy nepopieral. Ale je to trochu iná láska, nevravím že menšia, ale láska na inej úrovni.
(Ak pôsobím voči tebe zaujato tak sa ti to ani nebudem snažiť vyhovoriť
@Wewo to ze kam sa hrabes bolo take.. hip-hopove.. ci?
A my dvaja nie sme na tej istej urovni Ale mam ta radsej ako inich patnastrocnich ludi ktorich poznam, to ti mozem zarucit. A ty sa kdekolvek spravas uzasne pretoze sa pri tebe musim stale smiat.. Strasne sa mi pacilo ked sme hladali tu opravovnu sluchatok
Ale to je skutocne velmi offtopic
Pekne si to vystihol: "Trinásť - štrnásť roční môžu ľúbiť, ja som to nikdy nepopieral. Ale je to trochu iná láska, nevravím že menšia, ale láska na inej úrovni."
Sikovny Matusko, sikovny.. Umm okej, to nebolo vtipne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
92 komentov
ešte si malá pochopíš neskor...
@Betbe Prečo by 16 ročný chalan nemohol chodiť so staršou babou?
Takéto reči neznášam...
13 ročný človek by si mal užívať koniec detstva?
Ach,áno,tých pár mesiacov navyše nevadí...hned utekám k barbie domčeku a idem sa hrať s kenom.Ráno si zapnem disney a naobed sa pôjdem s mojou bábikou prejsť.
Ved sa preboha kludnite!!
Chcete mi všetci tí,čo tu tvrdia že 13 a podobne starí ľudia NEMOŽU byť zaľúbený?
Prečo?Chcem požuť tie dôvody,prečo by som ja niekoho nemohla ľúbiť.
Možno je to iná láska,ešte to pochopím..Ale niektoré vaše tvrdenia a dospeácke rečičky mi strašne vadia.
Lebo vy ste nemali 13 a nikoho ste nelúbili...
Ako sa hovorí, láska kvitne v kazdom veku
@Lenuska175 Keby som mala telku, pozerala by som disney channel! A poznam ludi co maju osemnast a pozeraju to! A dokonca maju normalne vztahy a tak
Ale inac nie su to dospelacke recicky.
Akonahle dospejes, zistis ze existuje aj ina laska ako drzat sa za rucicky a chodit spolu po ulici a bla bla..
@ryu4 tha jednu vynimku si uz spoznal....mna =D hm a listocky?nehrozi na pokci stale piseme a ked sme vonku nerobi problem hodcico powedat =D pri starsej sestre sa clowek vela o laske a zivote nauci =D
Rozdávat rady je zbytečné. Moudrý si poradí sám a hlupák stejně neposlechne.
Mark Twain
a zalubeni byt mozu aj 13 rocny, myslim si...zalubenost je iba pocit a niekedy dost hlupy a nahodne pociteny...laska je viac ako zalubenost. dolezite je tiez, co clovek povazuje za ciel chodenia. ak to ma byt len dovernost a prijemne zazitky a pocity, tak to je dost lacne..ak je zamerom chodenia zistit, ci su dvaja ludia vhodni kandidati na spolocne manzelstvo, tak v 13 rokoch je to tak naramne skoro, ze kazdemu je asi jasne, ze to nema zmysel.
@pappkin ...zbabelec =D a navyse dievcata skor dospievaju a su vysspelejsie jak chalani =P
Lenze rozum je tiez treba A preto sa to detom proste neodporuca ale co na tom ved kazdy podla schopnosti a moznosti
A chodit s niekym nemusi znamenat mat s nim sex Treba si uvedomit ze toto uz zalezi od rodicovskej vychovy.... so vsetkymi lomcovali hormony
@pernik no nie u vsetkych to vzdy plati =P =D
@Rbw999 100 kuriew? =D a vies ze na svete na jedneho chalana vychadza 5 bab...a dakedy si vsetci myslia ze za to ze baba sa s nejakym chalanom bawi a je s nim kamoska tha hned ze newim co spolu robia a odrazu uz je kurwa...aj ked nehoworim ze vzdy to tak je..ale welmo dobre to poznam...abo niekto nieco powie a uz vsetci ze je to prawda aj ked newedia fakty...nooo a sak kazdy sudi podla toho ze jak co si on mysli a potom aj tento svet tak dopadne...
Podľa mňa toto naozaj známy fakt je.
Neviem, rozmýšľam a naozaj, poznám hromadu dievčat aj chlapcov v rozmedzí od 14 do 23 rokov a väčšina dievčat do 19 sa správa ešte stále veľmi detsky.
Samozrejme, že je to individuálne.
ale chápem ťa, ja som mala v živote presne opačnú skúsenosť. na strednej sme mali dve skupiny chalanov, naivných biflošov, čo nevedeli nič o svete a puberťákov, ktorých IQ neprerástlo cez 100. ale nejdem písať, že je známy fakt, že chalani sú nevyspelí, beriem to, že som mala proste smolu...
P.S.: vždy si budeme viac v tomto všímať to opačné pohlavie...
Ty si bola tá,ktorá sa pýtala,oni ti odpovedali.Načo sa hádať?
Áno,ja som bola tá,ktorá tiež dostatočne vybuchla,ale už chápem,ako to myslia...
A myslím si,že @pernik má v tomto pravdu...To sa dá kuknúť na to aj tak,že chalani sú (áno,prirovnám to k 9ročníku,ale to je najviac,ako zmôžem) síce trochu perverzní a tak,majú svoje muchy..Ale...
-nosiť cumlíky
-správať sa ako nejaké pipiny
-neskutočne sa podliezať chalanom
-hádať sa o dávnych pravdách
atakďalej...Niektoré baby mi prídu strašne detinské...Ale nechcem,aby tu vypukla nejaká hádka,tak už mlčím...radšej
Záleží na tom akých ľudí stretneš. V poslednom čase sa ale stretávam s veľkým množstvom starších dievčat, priateľka má 18 a väčšinu času mi príde krásne detinská, rovnako ako všetky jej kamarátky. A viem, že to nie je ten typ "hlúpych dievčat", ktoré sú detinské aj po tridsiatke.
Keď si ale spomeniem na mojich kamarátov 16-17 tak tí sú skoro všetci oveľa vážnejší, proste rozumovo vyspelejší.
Asi sú to len prirodzené rozdiely medzi ženským a mužským pohlavím.
Síce zaľúbenie 13ročného človeka je iné ako zaľúbenie 16ročnej osoby a tu je zas rozdiel medzi zaľúbením 16tky a povedzme 30tnika.
Mňa osobne len dojíma, keď nejaký 13ročný obyvateľ/ka vo svojom veku plánuje budúcnosť so svojím milým/milou. To je aj u mňa dosť...divné.
ved prave to, ze v 10 a v 13 je to take iste o niecom svedci
Aj ja som mala trinast a bola som zamilovana . Aj ked druha strana nie. A keby to bolo od trinastich... bolo to este od skorsieho veku a trvalo to asi 5 rokov. Takze ja nic radsej nehovorim . Akurat neverim, ze z trinastich si clovek ma odnasat iluzie o laske do konca zivota, to nie.
@50 no co uz...sak chranice policajti diskusny velky stol kazdy v specialnej priesvitnej komore a ide sa zivo diskutovat abo sak prinajhorsom kebyze uz thak no trochen bitky a rozdielne nazory...vsak setko sa musi objasnit =D
v pohode sa môžu mať 13 ročný radi a chodiť spolu nieje to nič zlé... len to nieje láska
(dufam ze ma tu nikto nepozna)
byť tak na mieste tvojeho 16-ročného chalana tak sa k tebe moc nepriznávam už len kvôli tomu ako sa tu písomne vyjadruješ usudzujem že si dosť nevyzretá a kľudne sa hádaj
"jakoze to potom ty 15 a 16 chalani maju co chodit so starsimi babami?"
Bingo dievča A keď už nie staršiu, tak rovnako starú, a keď aj mladšiu tak aspoň nie úplné decko, veď teba musel pre boha živého hľadať v dave trinástok
"a pokal sa mate radi a nic thake nerobite thak si myslim ze v pohode"
Len fígeľ je v tom, že normálny 16-ročný chalan už chce práveže "nieco thake robit" Môžno je tvoj chalan eunuch alebo s ním niečo iné nie je v poriadku keď si začal niečo sa takým deckom
@Wewo a ty sa kam hrabes Podla mna nezalezi na tom kolko ma clovek rokov ale ako je psychicky vyspely..
Podla mna je ine ked je niekto zalubeny v trinastich a ked je niekto zalubeny v strnastich. A je to ine zase ked je niekto zalubeny v strnastich a ked je niekto v patnastich. Pretoze toto je obdobie ked clovek najrychlejsie psychicky rastie, za dva roky sa mu casto prudkym sposobom zmeni zivot.. Teda, neviem ci casto, ale mne sa zmenil velmi A tie dva roky su teda pekelny rozdiel v mentalite a v nazoroch.
Na druhej strane stretavam strasne vela ludi co su starsi ale pridu mi omnoho hlupejsi ako som ja.
A myslim si ze @Betbe nedisponuje velkou inteligenciou.
Prečítaj si to ešte raz, snáď pochopíš že som písal presne to čo ty. Alebo nie, ešte viac naopak, to ty vôbec nevyvraciaš nič čo som ja povedal, nechápem moc tvoju poznámku "Kam sa hrabeš"
Betbe nepoznám osobne takže o jej inteligencii veľa neviem, ale --ked niektho pishe taqto-- a podporuje trinásťročných ktorí vraj vedia veľmi --loobiť-- tak mi to príde smiešne. Poznám ľudí v jej veku o ktorých by som nepovedal že sú deti, to sa neboj.
Ale sama vravíš že je to vek kedy sa za dva roky zmení veľa a veľa názorov sa zmení. Potom by si si kakala do úst keby si povedala že ja a ty sme na úplne inej úrovni (a čo že sa správam pri pive ako sa správam! )
Trinásť - štrnásť roční môžu ľúbiť, ja som to nikdy nepopieral. Ale je to trochu iná láska, nevravím že menšia, ale láska na inej úrovni.
(Ak pôsobím voči tebe zaujato tak sa ti to ani nebudem snažiť vyhovoriť
A my dvaja nie sme na tej istej urovni Ale mam ta radsej ako inich patnastrocnich ludi ktorich poznam, to ti mozem zarucit. A ty sa kdekolvek spravas uzasne pretoze sa pri tebe musim stale smiat.. Strasne sa mi pacilo ked sme hladali tu opravovnu sluchatok
Ale to je skutocne velmi offtopic
Pekne si to vystihol: "Trinásť - štrnásť roční môžu ľúbiť, ja som to nikdy nepopieral. Ale je to trochu iná láska, nevravím že menšia, ale láska na inej úrovni."
Sikovny Matusko, sikovny.. Umm okej, to nebolo vtipne.
Kazdopadne si super
a k teme...sak nemyslia si to vsetci...a neodbiehajme radsi uz od tej otazky bo sa tu pobijeme...a hlavne mna tu mlatite k smrti =D