ked sa ma tomáš pytal ci to spolu neskusime povedala som mu ze radsej budme len kamarati..lebo sme boli naozaj dobry kamarati a nechcela som aby sa to vsetko pokazilo...potom sme si normalne pisali na nete 2tyzdne, no normalne za den asi 15minut..a ked so
Hm, tak toto je typický príklad. Máš pravdu, že odľúbiť sa za tak krátky čas nedá. Ale tomu chlapcovi to bud ublížilo, že si mu ponúkla iba čisté priateľstvo alebo to nemyslel vážne. Mohla si ešte pripísať koľko má rokov aby sa ľahšie dala určiť situácia. Ale tak hádajme, že nemá viac ako 20, hej?
Možno sa neodľúbil, len je moc hrdý. Aj to môže byť keďže si ho prakticky "odmietla". Ale možno sa dá všetko do tej miery tak ako ste boli pred tým a možno to bude ešte lepšie. Ale myslím si, že priateľstvá by mali byť čisto len priateľstvami. Vieš. Veľa priateľstiev sa už "pokazilo" tým, že sa dali dokopy. A potom zistili, že im bolo dobre tak na čo si to kazili ale potom to už také nebude. Chápeš, čo tým myslím.
Ale poradím ti ešte jedno. Ak sa hentak zachoval tak to asi nie je ten pravý. Oplatí sa čakať na takého, ktorý by ti nepovedal, že sa odľúbil behom takého krátkeho času. Držím palce.
Ja to vidím tak že si vlastne spravila dobre Ak to myslel úplne vážne, a že už k tebe necíti to čo predtým, tak aj tak by ste sa rozišli Takže si si ušetrila trápenie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Možno sa neodľúbil, len je moc hrdý. Aj to môže byť keďže si ho prakticky "odmietla". Ale možno sa dá všetko do tej miery tak ako ste boli pred tým a možno to bude ešte lepšie. Ale myslím si, že priateľstvá by mali byť čisto len priateľstvami. Vieš. Veľa priateľstiev sa už "pokazilo" tým, že sa dali dokopy. A potom zistili, že im bolo dobre tak na čo si to kazili ale potom to už také nebude. Chápeš, čo tým myslím.