moznoze mas v sebe proste take daco ze sa potrebujes "hrat" na nedostupnu.. a len ten ktory prekona tuto barieru ma praaavo na tvoje srdce joj ako pekne som to povedala
hmm... to si s tym chalanom, co mu patri tvoje srdce, aj chodila? kedy ste sa rozisli? podvedome aj moje srdce stale patri jednej osobe, ale ja si na to uz zvykam. To chce len cas... neboj nic.
A to ze sa tak spravas ku chalanom... nooo... zasa netreba brat vsetky reci vazne, skor s nadhladom, ale urcite netreba byt chladny. Hadam sa to zlepsi...
hmmm si 18ka... si baba... si divna... normalne nič si z toho nerob... nevieš čo chceš ... a nevedela by si to ani keby sa ti to zahryzlo do nosa lebo v nom maš trošken napršaneee tak je taky o tupeny spolu so zvyškom tele (mozog... srdce...)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
aj by som ti to napisal, ale nechcem byt hned z prichodu vulgarny
moznoze mas v sebe proste take daco ze sa potrebujes "hrat" na nedostupnu.. a len ten ktory prekona tuto barieru ma praaavo na tvoje srdce joj ako pekne som to povedala
A to ze sa tak spravas ku chalanom... nooo... zasa netreba brat vsetky reci vazne, skor s nadhladom, ale urcite netreba byt chladny. Hadam sa to zlepsi...