Ani neviem ako sa toto ma poriadne pisat............moja prva diskusia...ach.no je to cele o laske.O tom ako vas clovek moze sklamat tak ze by ste najradsej zakopali por ciernu zem.......A najviac vam mozu ublizit ludia od ktorych by ste to nikdy necakali
to je tak namet na cisty blog a druha vec, ak som dobre pochopil, tak je to nieco co by malo byt urcene konkretnej osobe, tu konkretne je to bezpredmetne
@Princessromanka hodilo by sa to do blogu, a je to somárisko ten chalan... aaa skús mu to povedať.. už ste sa o tom rozprávali? on vie že ti tak strašne ubližuje? možno si to ani neuvedomuje... skús mu vysvetliť že sa všetko netočí len okolo toho čo cíti on ale že može pritom brať trošku ohlad aj nateba. že by ti nemal dávať zbytočné nádeje...
eehm, nekomentujeeem... citim sa podobne, snad si tento komentar dotycny neprecita... a ked hej, no je mi to jedno, aj tak je tiez po vsetkom... (vlastne nic nebolo...)
a nemala by si to radsej napisat tomu cloveku aspon nejakou tskou, mailom, smskou, alebo rovno do oci???
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
a)blog
b)povedz to jemu
tu sa s tým veľmi nič neurobí.
a nemala by si to radsej napisat tomu cloveku aspon nejakou tskou, mailom, smskou, alebo rovno do oci???