stavím sa že toto bude z českého vodafonáckeho časopisu chilličili, alebo niečoho podobného, tam bývajú takéto veci a všetko je to akože.. ale je to vtipné celkom, mám to predplatené
ja neznášam povrchné vzťahy, preto si nikoho nehľadám, buď to príde alebo nie, nechodila by som s niekým len preto aby som nemusela byť sama, musí to byť láska.
90 % odpovedajucich su dementi alebo v lepsom pripade si robia prdel s toho ale vacsina bude asi dementna co svedci o mojej teorii ze asi 80% ludi na svete su kkti
@majys nie nie, ku kazdemu treba pristupovat tak, ze je velka sanca, ze je kho kho toto je zakladna myslienka naseho milestoneu v podobe prezumpcie kokotizmu
@majo prezumpcia kokotizmu je zivotna filozofia postavena na skepse, pri ktorej pristupujes ku kazdemu novemu cloveku s tym ze je khokho, nespravas sa sice k nemu tak ale ocakavas od neho ze sa bude ako khokho spravat a v tom ze je normalny ta musi on najprv utvrdit
na zaklade torpedysovych poznatkov o kokotnosti 80% populacie je velmi vhodne ju uplatnovat a radsej byt z ludi nakoniec milo prekvapeny ako sklamany
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
By the way.. kraviny -.-
ja neznášam povrchné vzťahy, preto si nikoho nehľadám, buď to príde alebo nie, nechodila by som s niekým len preto aby som nemusela byť sama, musí to byť láska.
28 ročná žena a 80 ročný partner (zhodou okolností milionár)...
Ja ho tak milujem a hlavne tie jeho skúsenosti ktoré mi každý deň dáva...
na zaklade torpedysovych poznatkov o kokotnosti 80% populacie je velmi vhodne ju uplatnovat a radsej byt z ludi nakoniec milo prekvapeny ako sklamany