ahoytee dost ma trapi jedna vecze...strasne sa mi paci jeden chalan(nie kamos) aj ho chcem....tiez sa mu pacim vidno na nom ako sa sprava a tak...aj mi pisal na pokeci(viem ze to bol on) a si vymyslel meno a bydlisko no vsetko bolo divne.(myslim to pisani
Kde je to pisane ze chalan musi zacat prvy? Byt tebou si odvyknem. Daj si facku a este jednu. Ked on zacat nemieni a ty nezacnes tiez, tak si najde inu...
@miro274 noo som nenapisla ze to je nejake pravidlo...len ze ja som tiez trochu hanbliva tak u mna by mal chalan zacat prvy.....ale vobec nie ze to je pravidlo
A preco ten krok nespravis ty? To si az taka hanbliva? Tie otazky sa daju polozit presne opacne... Tak je mozno hanblivy a boji sa ze si to zle vysvetluje a ked zacne bude vyzerat ako debil. Totiz uz davnejsie som si vsimol ze niekedy baba vyzera ze chalana chce a pritom len chce byt kamoska a zas naopak.
@0 no ja som zazila to istee ak je starsi od teba tak ta nechce riesit preto lebo si pre neho primlada a chce iba jedno a ak mu to ty nemozes dat alebo este nechces ams na to cas takpreto ta nechce riesit:- disappointed: tak sa vykasli na neho lebo je to len dalsi kurevnik
ja som bola teiz zamilovana do jedneho a tiez to nehccel riesit stale mi hovoril ze sme len kamosi aj ked sa inak spraval ako kamosi ..... po case som si nasla chalana a ten druhy ma zacal riesit ze ma ma rad a bla bla a ja pica som mu na to skocila ale nastastie som zistila co je zac a ostala som s mojim priatelom
@0 som si vsimla ze si tam nikde napisala ze je starsi o 2 roky
no tak nie je co riesit chce asi iba jedno a ty mu to asi nemozes dat ci sa mylim ??? lebo ak to tak nie je tak sa potom len s tebou zahrava :- disappointed:
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Pri niektorých typoch chalanov jednoducho baba musí spraviť prvý krok a potom to už ide ako po masle.
skus spravit ten podstatny krok, ale zas aby si to nedepkovala
osobne mam velmi rad akcne baby
ja som bola teiz zamilovana do jedneho a tiez to nehccel riesit stale mi hovoril ze sme len kamosi aj ked sa inak spraval ako kamosi ..... po case som si nasla chalana a ten druhy ma zacal riesit ze ma ma rad a bla bla a ja pica som mu na to skocila ale nastastie som zistila co je zac a ostala som s mojim priatelom
no tak nie je co riesit chce asi iba jedno a ty mu to asi nemozes dat ci sa mylim ??? lebo ak to tak nie je tak sa potom len s tebou zahrava :- disappointed: