Niekde som čítala , že za najnudnejších ľudí na svete označili Angličanov. Čím to podľa vás je? Toľkým čajom? Pochmúrnym počasím a atmosférou? Súhlasíte s tým, že sú nudný? Každí má predsa právo na svoj názor...tak to využite a napíšte svoj....
Aj ja som toho názoru...celkovo keď sa zahľadíš na Londýn, neviem či si tam už bol? pripadá strašne pochmúrny a to je dôsledkom toho počasia.....veď keď tam prší približne 300 dní do roku, ak nie viac, tak komu by to pripadalo úžasné...ale Angličania sú veľmi milý a zábavný ľudia...
napoznam nikoho , ae aj tak si nemyslim ze by mohli byt nudni... teda ako v celku vsetci nudni.. to je jak keby clovek zo zahranicia poznal dvoch sprostych Slovakov nemôze povedat ze by sme boli sprosti v celku ..
Angličania nie sú nudní, len niektorí ľudia (AMERIČANIA) nevedi pochopiť ich humoru. Stačí si pozrieť už spomenuté Black Books alebo IT Crowd. Alebo film Love Actually - aspoň ja ho považujem za dosť vtipný.
Ked nad tym rozmyslam, ved Rowan Atkinson (Mr. Bean) je Anglican. Tak co tu riesite? Nad nicim som sa v zivote viac nezasmial ako na starom dobrom Mr. Beanovi.
Práve čítam Johna Galsworthyho a on to nádherne vystihuje...Angličania vášnivo kritizujú Angličanov, počasie, pokrytectvo, spoločnosť ako univerzálneho nepriateľa, hľadajú niečo, nad čím by sa mohli pohoršovať, ale zároveň sú ťažkí flegmatici (Angličania 17.-20. storočia v očiach zvyšku sveta, of course).
Ja osobne niektoré filmy pozerám len kvôli Londýnu alebo anglickému vidieku.Dážď a hmla, to je moje
Čaj neznášam, ale teta mi priniesla z VB originál Earl Grey, aký tam slopú, a bol výborný.
Britský humor je kapitola sama osebe.
IT Crowd a Lee Evans sa mi nepáčia, ale zato Monty Python (hlavne Ministry Of Silly Walks , "Allo "Allo, Bit Of Fry And Laurie, prípadne Red Dwarf...nikdy som sa na ničom nerehotala viac
nemyslím si, že sú angličania nudní. skôr pôsobia sucho a nezáživne, ale v skutočnosti sa vnútorne hrozne ujebávajú sú svojskí, to jednoznačne, ale nudní nie. len ich bavia iné veci.
okrem toho black books je seriál, ktorý je písaný dylanom moranom prevažne a on je ÍR, takže je blbosť to tu uvádzať ako príklad
Skvelé video objasňujúce anglický humor (Odporúčam hlavne ten výňatok zo Stopárovho sprievodcu galaxiou.Človek, ktorý čítal aspoň dve vety od Adamsa, by nikdy nepovažoval Britov za suchárov.)
nie sú nudní, jedna moja naj kamoška je britka a aj ked je občas rezervovaná a nie až tak pošahaná ako ja (aj rozmýšla predtym ako urobi blbosť) ale nuda s nou nie je
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
(len trapne Angličanky
Ja osobne niektoré filmy pozerám len kvôli Londýnu alebo anglickému vidieku.Dážď a hmla, to je moje
Čaj neznášam, ale teta mi priniesla z VB originál Earl Grey, aký tam slopú, a bol výborný.
Britský humor je kapitola sama osebe.
IT Crowd a Lee Evans sa mi nepáčia, ale zato Monty Python (hlavne Ministry Of Silly Walks , "Allo "Allo, Bit Of Fry And Laurie, prípadne Red Dwarf...nikdy som sa na ničom nerehotala viac
okrem toho black books je seriál, ktorý je písaný dylanom moranom prevažne a on je ÍR, takže je blbosť to tu uvádzať ako príklad
Skvelé video objasňujúce anglický humor (Odporúčam hlavne ten výňatok zo Stopárovho sprievodcu galaxiou.Človek, ktorý čítal aspoň dve vety od Adamsa, by nikdy nepovažoval Britov za suchárov.)
angličania nudný???? LoL sa nedá povedať o angličanoch že sú nudný oni vedia pobaviť veľmi dobre... to američania vediabyť dosť trápny...