Tvl čim ďalej tym viac všimam že češi su väčši koko*i čoraz viac a viac..
Nechapem čo im je že pi*uju po slovakoch? boha im a to furt v dajakej hre abo proste celkovo ak v niečom prehraju pri slovakoch hoci su očividne horší aj tak musia pi
A nehádzala by som takto všetkých do jedného vreca, bála som sa aké to bude keď budem študovať na VŠ v ČR ale nikto zatiaľ do mňa kvôli tomu nevyrýval.
@waagbistritz69 ono sú aj normálny češi ja viem kedysi som chcel hrať hru jednu Pokemonovu (taka čo ide cez emulatory) a mi v pohode dal jeden čech link na stiahnutie aj vysvetlil čo a jak.. a aj iný mi pomohli v nejakých hrách ale tak väčšina pomôžu ale aj tak mi príde že sa povyšujú a budu povyšovať nad slovákmi omfg..
väčšina určite nie... skorej menšina, lenže tá menšina sa všade pchá a preto sa zdá početnejšia...
myslím, že ich treba len ignorovať a nepozastavovať sa nad tým, lebo väčšinou im ide práve o to... a urážaním ich sa nedocieli vôbec nič, jedine to, že vzniknú ooveľa väčšie hádky a spory
@waagbistritz69 a tá stránka sa volala "smrt slovenskemu hokejovemu tymu" alebo tak nejak a bolo tam niečo s Paľom Demitrom a podali na adminov stránky žalobu..
Ako ktorí, ale všimla som si aj ja trošku blbé správanie od niektorých. Či sa nám to páči alebo nie Slovensko je menšia a slabšia krajina ako sú oni a keďže sa dáva do pomeru večne Slovensko a Česko tak majú pocit, že musia byť vždy lepší...
@spiralfaust neviem prečo to vyťahuješ keď sa to už dávno zmazalo, proste vyhadzovať takto na oči staré krivdy...a ak si tú stránku a jej podobné poznal vedel by si, že mnoho Čechov tam písalo, že stoja pri nás a s tou stránkou nesúhlasia...
@trdelniiiq ako ja nehovorím že nie su normálny všetci abo čo.. ja poznam tiež normálnych ale sa mi stáva dosť často že zničoho nič sa do mňa pustí čech nejaký.. a ešte pozor na to oslovenie "Čech" lebo často sa ma pokúšajú od*ebať s tým že oni sú Moraváci tak ich radšej nazývam Česi aby sa nepototo...
zatiaľ som nikdy nezažila že by nejaký čech nadával na slovákov keď som bola v československej guilde..a bola som v mnohých, fakt v mnohých.
vždy sme spolu vychádzali úplne super, ešte aj teraz som s čechmi na TSku a sú to úplne zlatí chlani, fakt som sa s tým čo si napísal ešte nestretla...
@spiralfaust neviem, ja som na EUW a stretávam tam hlavne Francúzov to je niečo ako Poliaci na Easte ale v poslednej dobe som mala šťastie už na takých čo sa snažili a nešli hrať len preto aby kazili iným ľuďom hru, celkovo sa to podľa národnosti nedá posúdiť. A k Poliakom mám ináč celkom pozitívny vzťah, zatiaľ všetci Poliaci čo som stretla boli strašne super
@klaudiqaaa ja som bol v guilde na tere CZ/SK a tiež v pohode.. ale napr na Forsaken World som bol v anglickej roleplay guilde a čech ma volal k nim do guildy a ja že nejdem a on "typickej slovak......" uplne ma take veci naštvu až mi to hru znechutí..
@hotaru šak hej ja s Poliakmi na EUNE čo hram tak sú aj trollovia ale su aj normálny (oni väčšinou su všetci normálny len ako som písal radi trollia aj ked to vedia hrať)... ale čo stretnem čecha tak sa normalne bojim napisať že som zo slovenska bo jak prehrame tak polovina jeho reči budu prave o tom že som slovak a zato prehravame (už som aj na FB dakde čital v komentaroch nejakej lol skupiny že väčšinou ked sa stretne v lolku čech a slovak tak to malo kedy dopadne dobre lebo slovaci su nervaci väčši vraj)
1. neznasas cechov a zacnes skratkou ''ty vole''? facepalm
2 nauc sa gramatiku
3. chod na ulicu a nemachruj na internete.
4 inak mas ppravdu, stretol som sa s takymi falosnymi cechmi. Dole mas juznych susedov, madarov, ktori nechcu ustupit od planov vyhlasit na juznom slovensku autonomiu, to ti nevadi? Jasne, ze nie, lebo totot v tych pocitacovych hrach nemas.
@bangbangboom tak maš šťastie.. môj kamoš čo hrava CS 1.6 tak často tiež mi napíše uplne naštvaný s tým že dajaky česi tam dristaju (proste že zase uražaju)
@spiralfaust celá hráčska komunita je dosť negatívna takže pochybujem že by bol niekto kto tam nikdy nikoho neurážal či Česi či Slováci, Francúzi, Poliaci, Španieli, hocikto...
@james144 ja nehovorím že sú všetci zlí.. už hore som to v niekoľkých komentároch napísal že sú aj v pohode.. von nepôjdem keď kurnik riešim niečo čo sa deje v hrách (téma je aj zaradená v "HRY") .. a s gramatikou na mňa nechoď nie som v nej dobrý ako ostatný birdzáci bohužiaľ..
@majuri vedeli že si dievča keď si s nimi niečo hrala? lebo ak tu hovoríš o tom že si ich spoznala niekde na facebooku tak to si prečítaj v akej rubrike je táto téma...
@andegor no sú aj slováci niektorý (tak ako aj niektorý čeSi pre slovenčinárov) ale napr ja som nikdy nezačínal hádku s čechom aj keď to hral zle to skôr leavnem abo nehrám nech zbytočne nemam nervy ja sa celkovo aj nerád hádam tak radšej napíšem niečo typu nech si ide poplakať že nebudem sa s ním hadať lebo to nema cenu a ignorujem (aj keď to vo mne vrie
@majqqqo kde hodnotím človeka vlastne? ja som nepísal že tí čeSi sú ubožiaci čo nevedia vôbec hrať a nemajú žiadny život realny a že su tlusty digimoni... ja som písal že prečo sa povyšujú v hrách nad slovákmi (nie všetci čeSi sakra aby zase nebolo že čom všetkých odsudzujem)
@44 po 1. netaguj ma, po 2. uz len to ako si zalozil topic, ich sem hadzes do jedneho vreca, cize ich hodnotis po 3. gramatika a po 4. rozculovat sa nad hrami omg... raz ta to prejde. gl&hf
@spiralfaust Ja som nikdy nebol v gramatike dobrý ale to neznamená že na to treba kašlať.
Z tvojho prvého komentáru aj nadpisu jasne evokuje že píšeš o Čechoch všeobecne nie len v hrách. Hry majú od reality poriadne ďaleko. Preto miesto nadávania na Čechov a Poliakov radšej vypni ten počítač ako ti radíme a spoznávaj svet normálne. Pretože to čo si odprezentoval je dosť trápne. Ale zase si ešte veľmi mladý...
@spiralfaust no oni majú takú tú svoju teóriu, od rozdelenia československa...
Myslia si, že sme sa osamostatnili aby sme boli lepší, aby sme sa s nimi mohli predbiehať, že oni majú to alebo hento v krajine a my to chceme tiež a pod...Myslia si, že za každú cenu s nimi ako republika súperíme...
A teraz k tvojej otázke:
Ak majú tento názor (čo majú) skoro všetci ,,tí starší´´, tak je logické že ho podsúvajú svojim deťom či už vedome, či nevedome že si napr. len vypočujú rozhovor a oheň je na streche... Deti to potom chápu samozrejme celé po svojom a robia zle či už priamo na Slovensku, či v hre, alebo kdekoľvek inde...
Ale podotýkam- nie každý je taký, bavíme sa o polke až väčšine...
@spiralfaust inak ešte k tej hre... slováci sú temperamentnejší ako češi, preto sú aj zvyknutý, že im ,,nakladáme´´ takže to samozrejme majú potrebu vrátiť, rsp. pokývať hlavou že akí my sme... (no predstav si zhúleného totálne vypečeného čecha na balkóne a vedľa neho ožratého agresívneho slováka... no čo by z toho bolo? )
podľa mňa je to pekná blbosť posudzovať niekoho hneď podľa národnosti... a ako sa už veľa krát hore spomínalo, ide tu o tu s akými čechmi si v kontakte - a toto nemá vôbec nič spoločné s národnosťou, tak sa preber
@majqqqo no neviem nakoľko sú zdravé tie tvoje teórie ak nejaké vôbec máš, ale žila som v česku 2 roky, viem o čom hovorím a ak mi to raz sami vraveli a nie raz, tak nie je o čom...
@spiralfaust ......totalne zaujatý komentár.....keby sa nato divaš s nadhladom tak zistiš že česi slovakom viac praju ako naopak a to vidi každy normalny slovak......na diskusiach to vidno aj ked čim častejšie tak sa najdu česi čo naschval rypu ale ono vlastne sa ani nečudujem kedže ked sa pozrieš na slovensky diskusny portal tak je to do plaču.....dokonca stači pozerat hokej alebo cyklistiku na českom programe a česi nam viac fandia ako naši komentatori čo sa o našich komentatoroch pri českych zapasovch povedat neda...tak predtym jak vypustiš čosi hentake z ust tak si to pozri z kazdej strany a neurazaj lebo viac na hanbu sme my....
nemôžeš takto generalizovať, ja sa poväčšine taktiež stretávam s podobnými typmi, ale i tak čechov pokladám za milých ľudí - neviem, asi preto, že sa mi páči ich jazyk
@finopb súhlasím s tebou... dokonca keď som v česku bola v hospode na hokej a oni vyhrali, tak už len zo súcitu sa celá hospoda postavila, dvihla poháre, a začali spievať našu hymnu... skoro som sa rozrevala a až potom spievali svoju a odpálili dútniky
Vravím, je to presne o tom, že to oni majú ten pocit, že s nimi súperime, že sa snažíme byť lepší, aj keď im je to v podstate jedno...Pričom tí starší to berú v pohode, dokonca nám aj prajú... Ale prídu deti, vypočujú si debaty, pochopia to po svojom a hurááááááááááá do slovákov...
@finopb ja som to bral podľa seba.. ja som do čechov nepodskakoval nikdy.. doteraz čo som mal hádky s čechmi tak furt to začal niekto z ich strany.. tak možno som kvôli tomu teraz proti nim zaujatý ale keď som mal teraz s nimi viac skúseností zlých tak čo už no... ale zato som opäť rád že ma nechceš aj ty učiť slovenčinu
@majqqqo a čo že je tvoj otec čech? si absolútne zaujatý (či zaujatá?) ... ja som sa o tom s nimi bavila niekoľkokrát narovinu a každý mi potvrdil to isté, takže mňa absolútne nemusí zaujímať kto je tvoj otec na to, aby som vedela posúdiť aspoň časť názoru časti národu... takže svoje hlúpe rodinkárske narážky a názory si môžeš nechať....
@spiralfaust no ale ked to bereš podla seba tak potom vynechaj tie uražky nanich jako keby sa dneska pohadam s nejakou babou a kvoli tomu začnem dalši den nadavat všetkym babam že su p*ce to mi take pride....a potom sa čudujme svetu že si o nas myslia svoje ked vidia taketo čosi.......a s tou slovenčinou som to nepochopil
jasne toto uplne zalezi od naroda a slovaci su uplne najviacsupervpohode ked vychodniari kydaju na bratislavcanov, a naopak...to vobec nevadi, my sme super
@demonicbass rodinkárske narážky? ty sa zdas byt ocividne viac chora ako som si myslel.. bud ta doma riadne biju alebo vazne si trafena.
uz len z tohto usudzujem "s nimi bavila niekoľkokrát narovinu" ze tvoj zivot musi byt riadne zakomplexovany. pis si co chces, viac sa k tebe nevyjadrujem z jedneho tvoja komenta sa da vycitat dost vela. pa
mne jedine vadí ak čítam tie čoviny čo dokážu vypotiť češi keď sa jedná o hokej, ale celkovo inak v inej súvislosti som sa nestretla s čechmi s negatívnymi rečami čo sa Slovenska týka..
@finopb s tou slovenčinou to bolo tak že všetci sa tu chvália ako vedia slovenčinu viac než ja a si myslia že mi reči že neviem gramatiku nejak budú vadiť (pri čom ju neviem tak mi nemá čo na tom vadiť
@majqqqo ty si určite nejaký vysoko vyštudovaný psychológ... aha nie, prepáč, ty si vlastne len KTOSI kto sa tu oháňa mačetou za jeden názor na čechov, lebo tvoj tatko je čechom a vysoko to uráža tvoju rodinu..
Tak dvihni tú svoju lenivú riť a choď do čiech to vysvetliť celej republike nech okamžite zmenia názor, lebo čech je aj tvoj tatko
Inak niee, kdežee ty nie si rodinkár, to len ja som chorá, lebo sa bavím s ľuďmi narovinu a mám tú drzosť referovať skutočnosť, ktorú mi potvrdilo niekoľko ľudí...
@lenuli ja som východňar (alebo radšej východniar aby ma tu nezdrbali) a nijak mi Bratislava neprekáža... ono mne väčšinou nikto neprekáža som viac menej nekonfliktný alebo ako to nazvať.. proste nezvyknem sa hádať nejak moc kým sú ľudia ku mne milý.. ale nie vždy vedia byť ľudia milý každý chce byť IN s tým že aký sú badass a každého zrušia.. frajerina no....
@72 bavit sa o temach ako je tato, co si sama potvrdila "bavím s ľuďmi narovinu" vidim, ze nebudem jediny ktory si mysli, ze mas psychicke problemy alebo nejake vady s ludmi, ze ich takto riesis.
@spiralfaust idem si lahnut, nemam ca sa zoberat s "kid" ak to bola narazka na mna, tak si na omyle, ak budes studovat v zahranici na vyske a nebudes zakladat temy ako si prehral v hrach a places tu ako ti nadavaju cesi, potom ma mozes nazvat kid.
@spiralfaust sak v poriadku, ja som zas bratislavcanka a tiez mi vychodniari neprekazaju, ani ti co tu pracuju/studuju, ale aj tak sa najdu debili ktori to budu riesit a taki sa najdu vsade, ci uz v BA, na vychode, alebo v cesku - a na to som chcela poukazat.
Urcite aj v cesku sa najde vela cechov, ktori by v tvojom prispevku slovo ,,vychodnar" zamenili za ,,cech" a slovo ,,Bratislava" za ,,Slovensko". Negeneralizuj.
@majqqqo áno, teraz buď ako ovečka a oháňaj sa mojimi hádkami s iným človekom ktoré s týmto nesúvisia, nemaj svoj názor, len nasleduj názor iných! ako si sám napísal- ty, ktorý nehráš hry- HF GL!
a veľa šťastia ti prajem s tými pár písmenkami pred menom dosiahnutých v zahraničí, wow... smekám takých ako ty svet potrebuje... určite sa učíš za nejakého psychológa... peace!
vsade su kkti co budu picovat na cudzincov a na vsetkych proste ... no ale to neznamena ze seci cesi su kkti no aj tak podla mna minimalne 80 % ludi vsade na svete su kkti aj tu na Slovensku to musi normalny clovek tu zijuci vidiet urcite alebo mozno nemusi ked ma stastie ze pozna akurat takych ludi co mu vyhovuju
Mám v Česku rodinu a momentálne sa aj nachádzam v Česku (mimo rodiny) a nezdá sa mi, že Česi nadávali na nás Slovákov. Zatiaľ musím poklopať, ale ešte som osobne ani nevidel dospelého Čecha, ktorý by na nás nadával... To len menšia menšina z mladej generácie je taká drbnutá a má na nás pripomienky a dokonca sa niektorý mladý trtkovia tvária, že nám nerozumejú ... ale je to ozaj iba malá menšina, sotva 3% z celej ich populácie
Žijem v Prahe zatiaľ 8 mesiacov a ani jediný raz som nemala so žiadnym Čechom absolútne žiaden problém kvôli tomu že som Slovenka,ani žiaden Čech koho poznám na Slovákov nekydal,predstav si,že nás berú úplne normálne,náš jazyk im väčšinou príde pekný(dokonca krajší než čeština) a sú takí istí ako my.Nehrám žiadne hry,ale toto mi príde ako relevantnejšia vzorka obyvateľstva
@filipkoo nemohol by som hovoriť o sebe tak ako ty (myslím to že si hovoríš že sme kokotnejší čiže myslíš aj seba a tak.. nech som akokoľvek kokotný neponižujem sám svoj národ.. i keď je pravda že by som sa radšej narodil niekde v nejakom plážovom mestečku.. radšej budem zaujatý.) A spať ešte nejdem pozerám film...
@spiralfaust o sebe nemôžeš hovoriť, hlavne že o všetkých ostatných hej.
Si to priznaj. Kto volí? My. A teda ja rozhodne nie, keďže ani nemôžem, ale stále patrím do národa, ktorý si kokotizmus zvolil. Ja som hrdý Slovák, ale nemám rád Slovensko...
Radšej budem mať objektívny a reálny názor, neovplyvnení, môj a normálny, ako byť úzkoprso zaujatý. Nebudem sa tváriť, že svoj národ milujem IBA preto, že doňho patrím.
Všetko je o porovnávaní a keď sa chceš vyhnúť ponižovaniu svojho národa, tak neponižuj lepšie krajiny, lebo tým ponížiš aj seba. Keď myslíš, že Česi sú kokoti, tak čo sme my? Ultrakokoti alebo infrakokoti? Tera? Peta? Exakokoti?
viem v akej to je kategorii, ale slovaci su v tomto ovela horsi, tym ze sme s ceskom stale spojovany a sme ta mensia a slabsia krajina, stale si voci nim potrebujeme nieco dokazovat
jj po desiatich rokoch co zijeme ako oddelene staty sa toho vela zvykne zmenit, z cechov sa stali negramotne opice s ponozkami v sandalkach a my sme pani vahu a tatier, prototyp dokonalych ludi, my niesme predsa mala zakriknuta postkomunisticka krajinka ako cesi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
109 komentov
a to "zakladali stranky o slovneskych hokejistoch blbosti a dostali za to aj pokutu či jaku riť" má informačnú hodnotu asi jak z0r.de
A nehádzala by som takto všetkých do jedného vreca, bála som sa aké to bude keď budem študovať na VŠ v ČR ale nikto zatiaľ do mňa kvôli tomu nevyrýval.
a to asi preto, lebo prichádzaš do kontaktu s podobnými ako si ty.
myslím, že ich treba len ignorovať a nepozastavovať sa nad tým, lebo väčšinou im ide práve o to... a urážaním ich sa nedocieli vôbec nič, jedine to, že vzniknú ooveľa väčšie hádky a spory
L
vždy sme spolu vychádzali úplne super, ešte aj teraz som s čechmi na TSku a sú to úplne zlatí chlani, fakt som sa s tým čo si napísal ešte nestretla...
Ja poznam len super Cechov.
2 nauc sa gramatiku
3. chod na ulicu a nemachruj na internete.
4 inak mas ppravdu, stretol som sa s takymi falosnymi cechmi. Dole mas juznych susedov, madarov, ktori nechcu ustupit od planov vyhlasit na juznom slovensku autonomiu, to ti nevadi? Jasne, ze nie, lebo totot v tych pocitacovych hrach nemas.
keď sa napríklad hrá hokej a Slováci vypadnú, tak Slováci zvyčajne fandia súperom Česka - nedoprajú im...
Česi Slovákom zvyknú fandiť....
konkrétne keď sa hrali majstrovstvá vo futbale v Juhoafrickej republike, tak v Česku v krčmách sa vo veľkom fandilo Slovákom...
1. ano začal som skratkou TVL
2. nenaučím pan učiteľ
3. nepôjdem na ulicu keď téma je o čechoch čo machrujú v hrách.. ty macher
4. riešim čechov v hrách a nie tvojich maďarov na juhu pod slovenskom..
ešte niečo???
1. ČeSi
2. Vypni počítač a choď von a bezpochyby zistíš, že sú to po väčšinou skvelí ľudia.
dal som sa ja strhnúť dobou.
zapredal som život!
Vybral som si lahšiu cestu.
hraval som vždy za armadu.
Počitač je moj život!
tu mas ty macher
vazne ako bolo vyssie povedane, vypni pc a chod von.
Z tvojho prvého komentáru aj nadpisu jasne evokuje že píšeš o Čechoch všeobecne nie len v hrách. Hry majú od reality poriadne ďaleko. Preto miesto nadávania na Čechov a Poliakov radšej vypni ten počítač ako ti radíme a spoznávaj svet normálne. Pretože to čo si odprezentoval je dosť trápne. Ale zase si ešte veľmi mladý...
Myslia si, že sme sa osamostatnili aby sme boli lepší, aby sme sa s nimi mohli predbiehať, že oni majú to alebo hento v krajine a my to chceme tiež a pod...Myslia si, že za každú cenu s nimi ako republika súperíme...
A teraz k tvojej otázke:
Ak majú tento názor (čo majú) skoro všetci ,,tí starší´´, tak je logické že ho podsúvajú svojim deťom či už vedome, či nevedome že si napr. len vypočujú rozhovor a oheň je na streche... Deti to potom chápu samozrejme celé po svojom a robia zle či už priamo na Slovensku, či v hre, alebo kdekoľvek inde...
Ale podotýkam- nie každý je taký, bavíme sa o polke až väčšine...
3/4 mojich spoluziakov su cesi a veru som nenarazila (resp. kamaratim sa len s fajn ludmi) na nikoho kto by nas slovakov hejtoval
tvoja teoria je chora, velmi chora.. zajdi k doktorovi
sorry, ale takato myslienka zdraveho cloveka nenapadne.
moj otec je cech, tym to hasne a ja viem o com hovorim, bodka.
Vravím, je to presne o tom, že to oni majú ten pocit, že s nimi súperime, že sa snažíme byť lepší, aj keď im je to v podstate jedno...Pričom tí starší to berú v pohode, dokonca nám aj prajú... Ale prídu deti, vypočujú si debaty, pochopia to po svojom a hurááááááááááá do slovákov...
@spiralfaust no ale ked to bereš podla seba tak potom vynechaj tie uražky nanich jako keby sa dneska pohadam s nejakou babou a kvoli tomu začnem dalši den nadavat všetkym babam že su p*ce to mi take pride....a potom sa čudujme svetu že si o nas myslia svoje ked vidia taketo čosi.......a s tou slovenčinou som to nepochopil
uz len z tohto usudzujem "s nimi bavila niekoľkokrát narovinu" ze tvoj zivot musi byt riadne zakomplexovany. pis si co chces, viac sa k tebe nevyjadrujem z jedneho tvoja komenta sa da vycitat dost vela. pa
Tak dvihni tú svoju lenivú riť a choď do čiech to vysvetliť celej republike nech okamžite zmenia názor, lebo čech je aj tvoj tatko
Inak niee, kdežee ty nie si rodinkár, to len ja som chorá, lebo sa bavím s ľuďmi narovinu a mám tú drzosť referovať skutočnosť, ktorú mi potvrdilo niekoľko ľudí...
cele zle.
*( )*
dobru
Urcite aj v cesku sa najde vela cechov, ktori by v tvojom prispevku slovo ,,vychodnar" zamenili za ,,cech" a slovo ,,Bratislava" za ,,Slovensko". Negeneralizuj.
a veľa šťastia ti prajem s tými pár písmenkami pred menom dosiahnutých v zahraničí, wow... smekám takých ako ty svet potrebuje... určite sa učíš za nejakého psychológa... peace!
Mám v Česku rodinu a momentálne sa aj nachádzam v Česku (mimo rodiny) a nezdá sa mi, že Česi nadávali na nás Slovákov. Zatiaľ musím poklopať, ale ešte som osobne ani nevidel dospelého Čecha, ktorý by na nás nadával... To len menšia menšina z mladej generácie je taká drbnutá a má na nás pripomienky a dokonca sa niektorý mladý trtkovia tvária, že nám nerozumejú ... ale je to ozaj iba malá menšina, sotva 3% z celej ich populácie
a na čechov nemám až tak nič zlého, som robil v Prahe a v Brne a celkom sa mi páčilo ............filip
v druhom rade - väčšinou, keď pičujú, majú pravdu
v treťom rade - viac a viac kokotnejší sme my
v štvrtom rade - oni nie sú jebnutí, ale my
Raz abo dvakrát za život sa stretnem s urážlivými stránkami od Čechov. Ale zaujímalo niekoho, koľko takých stránok našli oni?
Si príliš zaujatý, choď spať...
Si to priznaj. Kto volí? My. A teda ja rozhodne nie, keďže ani nemôžem, ale stále patrím do národa, ktorý si kokotizmus zvolil. Ja som hrdý Slovák, ale nemám rád Slovensko...
Radšej budem mať objektívny a reálny názor, neovplyvnení, môj a normálny, ako byť úzkoprso zaujatý. Nebudem sa tváriť, že svoj národ milujem IBA preto, že doňho patrím.
Všetko je o porovnávaní a keď sa chceš vyhnúť ponižovaniu svojho národa, tak neponižuj lepšie krajiny, lebo tým ponížiš aj seba. Keď myslíš, že Česi sú kokoti, tak čo sme my? Ultrakokoti alebo infrakokoti? Tera? Peta? Exakokoti?
ale to je malilinké percento celej populácie
Češi a Slováci sú bratia, vždy sme boli a vždy budeme
preto to nepochopím (ach)
ale týmto fórkom si klesol na ich úroveň
V Prahe je kopa super koncertov zatiaľ čo do Bratislavy za boha nechce nikto prísť.
viem v akej to je kategorii, ale slovaci su v tomto ovela horsi, tym ze sme s ceskom stale spojovany a sme ta mensia a slabsia krajina, stale si voci nim potrebujeme nieco dokazovat