Prečo sú chalani tak neskutočne schopný pretvárky??
Och sama sa cudujem na akom svete to zijem?Kam tento svet speje?Nechapem nemozem pochopit kam dalej..proste mam pocit,ze sa to vsetko co bolo na tomto svete krase..ruca ruca sa vsetko vsetkemu sa pripisuje slovo,,laska´´lenze MALO KTO okusil PRAVU lasku a
to by aj mna zaujimalo preco su vsetci ludia nielen chalani schopny poriadnej pretvarky...ked si len tak vezmem ludi z mojho blizkeho okolia tak sa mi nadtym rozum zastavaje ked viem kde a ako casto sa pretvaruju oki maju nato svoje dovody ale predsa odrbavat cely den ludi s ktorymi sme kazdy den stale snimi a aj tak sa pred nimi pretvaruju tak ma dost...
Z vami babami to je strašne tažké....ak sa vám chalan venuje málo a chce vám nechať priestor si myslíte že na vás kašle. Keď je ale pozorný a chce vám byť nablízku tak je otravný žiarlivý a cítite sa neslobodné.
Zrnko múdrosti: Žiadna žena nevie čo chce ale nedá pokoj kým to nedostane.
PS: sú aj dobrý chalani ktorým na babách záleží...ide len o to aby na tom záležalo obom rovnako.
Dievčatá čo poznám si radšej vyberú chalana s ktorým im je dobre, ktorý im je sympatický, nie takého čo je IN...
Netvrdím že o výzor vôbec nejde, ale aj pri tom výzore - môže byť naobliekaný podľa najnovšej módy a jednoducho sa mi fyzicky páčiť nebude, naopak, môže byť oblečený v hocičom a budem konštatovať že dobre vyzerá... Ale konštatovanie "dobre vyzerá" stále neznamená, že s ním chcem niečo mať...
@1@Lienka9939 bez urazky, ale tento nazor mi pasuje na dievca o 3-4 rokov mladsie. Ako kto moze povedat, ze kto je svina, alebo hnusny a taky-onaky.....mna mamka zase od malicka upozornuje na dievcata, ze si mam davat pozor na ne, lebo su horsie ako chlapci, ze sa vedia neskutocne pretavrovat, liškat...to len tak mimo rec.. ...
A k tej laske...lasku/zamilovanie prezije kazdy a kazdy pochopi co je to za cit...tusim aj clovek, ktorý este nijaky vztah nemal si vie predstavit asi ako to vyzera (dokazom je, ze hadam kazdy pochopi, ze je zamilovaný ak sa to stane)...len horsie je to, ze nevieme mnohokrat lubit, alebo sa zalubime len do nejakej nasej predstavy, ktoru si vytvorime o danej osobe....
viackrat som pocul, ze sa mam nechat riadit srdcom, no dufam, ze v tomto smere si zachovam triezvy rozum a budem sa riadit hlavou....ma to vacsiu perspektivitu...
Tuto mi napadla jedn apekna myslienka o ulohe muza a zeny vo vztahu: Muz ma zenu milovat a chranit a zena ho to ma naucit.
poviem ti ze ta prava laska pride len to ce cas stastie si musis zasluzit nepride len tak a to stymi pretvarkami si myslim ze v tomto baby dokazu byt este horsie a ovela vedsie pretvarky hrat ako napriklad sa hra na tovju kamosku a poza chrpta sa sprava inak vies to su baby a toto chalani nerobia povedaia priamo svojim kamosom....
@33 Možno keby si zvolila iný nadpis... Takto si proste hodila všetkých chalanov do jedného vreca... Pritom nie všetci sú takí a dievčatá sú schopné robiť presne to isté...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Zrnko múdrosti: Žiadna žena nevie čo chce ale nedá pokoj kým to nedostane.
PS: sú aj dobrý chalani ktorým na babách záleží...ide len o to aby na tom záležalo obom rovnako.
"Preco su baby tak YE8LE, a prve podla coho sudia chalana je VYZOR, STYL, POSTAVA a KECI?"
Ako mozeme byt taky aky sme??
Zaraz si idem sypat popol na hlavu...
@ajeto @10 Odporúčam zlatú strednú cestu
"PRECO BABY LETIA LEN NA STYLOVYCH CHALANOV"?
odpoved: pretoze im to tak poradili v BRAVE a inych teen casakoch
drviva vacsina leti na stylovych a na nestylovych chalanov seru, pretoze nie su
"in" a asi by sa hanbili s nimi ukazat niekde v spolocnosti. saty z teba cloveka neurobia...<<< that"s how it is
skôr je tvoj problém, aké si vyberáš ženské, ak sa majú za teba hanbiť
Dievčatá čo poznám si radšej vyberú chalana s ktorým im je dobre, ktorý im je sympatický, nie takého čo je IN...
Netvrdím že o výzor vôbec nejde, ale aj pri tom výzore - môže byť naobliekaný podľa najnovšej módy a jednoducho sa mi fyzicky páčiť nebude, naopak, môže byť oblečený v hocičom a budem konštatovať že dobre vyzerá... Ale konštatovanie "dobre vyzerá" stále neznamená, že s ním chcem niečo mať...
A k tej laske...lasku/zamilovanie prezije kazdy a kazdy pochopi co je to za cit...tusim aj clovek, ktorý este nijaky vztah nemal si vie predstavit asi ako to vyzera (dokazom je, ze hadam kazdy pochopi, ze je zamilovaný ak sa to stane)...len horsie je to, ze nevieme mnohokrat lubit, alebo sa zalubime len do nejakej nasej predstavy, ktoru si vytvorime o danej osobe....
viackrat som pocul, ze sa mam nechat riadit srdcom, no dufam, ze v tomto smere si zachovam triezvy rozum a budem sa riadit hlavou....ma to vacsiu perspektivitu...
Tuto mi napadla jedn apekna myslienka o ulohe muza a zeny vo vztahu: Muz ma zenu milovat a chranit a zena ho to ma naucit.
Takže tieto masky sa netýkajú len chlapov