Keď dobre viem, že môj priateľ nemá peniaze, ale ja by som chcela robiť aj niečo zábavnejšie ako ležanie na gauči pred telkou, prečo mi teda nedovolí aby som ho pozvala? napr do kina a podobne....
Namiesto telky kino... fuu, no tak to uz je parada To ma teraz zabilo... Keby si dala divadlo, vylet, hocico, tak v pohode, ale akurat si si vybrala nevhodny priklad podla mna
no dobre kino bolo prve co ma napadlo....tak napriklad dat prachy na benzin a ist na vylet .....na nom som lezala uz vela krat preto by to chcelo zmenu ale neda sa presvedcit....
veľmi dobre to poznám...ja sám priateľke nikdy alebo len výnimočne dovolím niečo platiť...a vždy to odôvodňujem tak,že ona je este žiačka strednej školy a ja už pracujem a mám peniaze na všetko čo potrebujem,kým ona je zatiaľ závislá na peniazoch rodičov... A potom podľa mňa je neslušné ked chalan nechá dievča platiť...slušnosť káže aby platil chalan...
pripomina mi to ako sme stanovali pred 2 tyzdnami a stavali sme stan (3 baby a chalan) asi hodinu lebo nikto nevedel prist na to ako sa to ma postavit a nie NEMOHLI sme sa ist spytat chlapika ktoreho stan to bol aby nam pomohol lebo nas kamarat na to musel prist sam akoze prisiel nakoniec ale bolo to otravne
@lovehockey - ješitnosť a hrdosť už tu spomínaná bola, ale zabudlo sa na možnosť číslo dva, ale aj takí existujú - tým "ohľaduplnejším" (nie je to ohľaduplnosť, ale neviem ako inak to lepšie nazvať) je to hrozne trápne lebo majú pocit ako keby holku zneužívali, cítia sa ako "zlatokopka" v mužskej variante čo je zaprvé trápne (im), zadruhé nepríjemné (im), a tak...
Povedz mu to vo vážnejšom štýle ... Nie ako letmý návrh, povedz mu, že to proste chceš, budeš tak spokojnejšia a nikoho sa to nijako negatívne nedotkne ... Že tá jeho hrdosť je iracionálna a v tomto prípade tebe bráni v spokojnosti, lebo by si niečo robiť chcela
Nikto z nich nevedel, ako ten stan postaviť, bola možnosť spýtať sa človeka, ktorý to vedel, chalan to z ješitnosti odmietol a ty vidíš chybu v babách?
Však pošli ho nech neleží na gauči,ale zdvihne sa, zarobí peniaze, a pozve ťa do kina. Jedoduché. Alebo si prilahni a budu na svete dalši dvaja pecivali.
?? Ten jeden sa trápil, lebo sa chcel trápiť a nebol ochotný spraviť niečo preto, aby sa trápiť nemusel a aby baby nemuseli čakať, kým príde na to, ako sa to stavia ... Ja osobne na tom nič také zaujímavé, aby to tým babám malo byť vyhodené na oči, nevidím ...
@0mega1 keby to bolo na tých babách, spýtali by sa, dostali radu a postavili to, chceli prispieť k postaveniu. on rozhodol za nich (prečo sa tvárime, že ony sa rozhodnúť nemohli a museli to prijať?) keby som to prehnala, dalo by sa povedať, že ty tvrdíš, že ak ON rozhodne, tak ony musia stavať. on sa trápil, pretože sa dobrovoľne rozhodol, že sa bude trápiť, ony mali spôsob, ako ho od trápenia oslobodiť, čo on ale odmietol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
A btw, mozno caka, ze si lahnes na nho na gauci
Lebo má určitú hrdosť.. ale nič ti nebráni v tom prekvapiť ho, prebrať tajne iniciatívu. Ale tak aby si to nevšimol, inač mu pochrúmeš sebavedomie.
pripomina mi to ako sme stanovali pred 2 tyzdnami a stavali sme stan (3 baby a chalan) asi hodinu lebo nikto nevedel prist na to ako sa to ma postavit a nie NEMOHLI sme sa ist spytat chlapika ktoreho stan to bol aby nam pomohol lebo nas kamarat na to musel prist sam akoze prisiel nakoniec ale bolo to otravne
a este nechapem preco sa nikdy nemozete ale NA NIC spytat a ani v obchode si pomaly 90% nevie nic vypytat
a čo ma čo sa vyvalovať, keď nemá peniaze, máš mu hubovať a vrešťať, že naňho kašleš, čo to je za chlapa, keď leží a frajerka ho má prosíkať.....
kopol by som ho do zweiguli a dal po hube.......adie!!!.......
filip
Nikto z nich nevedel, ako ten stan postaviť, bola možnosť spýtať sa človeka, ktorý to vedel, chalan to z ješitnosti odmietol a ty vidíš chybu v babách?
?? Ten jeden sa trápil, lebo sa chcel trápiť a nebol ochotný spraviť niečo preto, aby sa trápiť nemusel a aby baby nemuseli čakať, kým príde na to, ako sa to stavia ... Ja osobne na tom nič také zaujímavé, aby to tým babám malo byť vyhodené na oči, nevidím ...
2 sme videli stan prvykrat v zivote a ta co nie tak ona tiez nevedela co s nim