vopred sa ospravedlňujem za nasledujúci post, ale keď som videla túto anketu, hneď som si na toto tu spomenula, a ak to sem nehodím, celý večer ma to bude otravovať
V Prípade že máš v OP napísané v Kolónke Sex Písmeno M, tiež patríš medzi takých hlúpych nechápavých a primitÍvnych. V prípade, že tam máš F, je to preto, lebo aj niektoré ženy sú také hlúpe, nechápavé a primtÍvne.
vzdy presne vies co chces a co nie. najlepsie vies vzdy, co spravne je. len ty vies to, ako treba zit a nemozes sa nikdy pomylit. dokonala, pani dokonala, pani dokonala jé jé jé jé jé. ty vies, co sa hodi a co nie, ty mas dokonale spravanie. ty vies presne kam je treba ist, s kym sa stretnut a koho obist. dokonala, pani dokonala, pani dokonalá jé jé jé jé.
zaujimave že toto sa pýta chalan...ked uz tak primitívy (alebo po tvojom prymytývi) su ako medzi chalanmi tak medzi babami a ako posledne 4 roky zistujem tak najviac primitivov necigánov je v ba..neberte osobne pls to je len moj postreh
Mám taký špatný pocit, že keby sme autorom položenú otázku, ktorú stvoril v osvietenej chvíli mimozmyslového bytia, položili autorovi samotnému, dozvedeli by sme sa ukrutnú pravdu.
@shad0w lebo si ho mne osobne nepisal fajn, tu mas moj nazor k teme :
Podla mna nie su chlapci/muzi hlupi, nechavapi a primitivni...Pretoze je to individualne!! Nebudem skatulkovat vsetkych chlapov ako namyslenych, egoistickych a nadrzanych kktov, pretoze moj byvaly taky bol...Alebo nebudem cakat, ze vsetci budu mili, a chapavi, ako moj kamarat...Chapes? Aj ked je pravda, ze chlapi su veelmi nechapavi, vacsina. A najde sa nielen kopa hlupych, atd chlapov. Ale aj kopa blbych zien. Fifty-fifty.
su taký lebo su in, chcu byť viac. ja si myslím že som iný lebo nepotrebujem byť v partii bossom aby som sa cítil dobre. a nemám problém že by ženy o mne dačo zle hovorili
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
132 komentov
žiarlivý a tupý
nyč nevidržya, ympotenty ustatý.
Namislený smrady a pokritecký hady
vivišovať nad nás bi sa rady!
a @Shad0w : myslím, že srať nás nemusíš, obojstranne by to bola nepochybne fyzicky nadmieru nepríjemná aktivita
lebo primitív si ty.
mne sa to rýmuje
@Radiophonic škoda že nehlasoval...tiež by som chcel vedieť ako môže byť niekto tak "hlúpy, nechápavy a primitívni"
Podla mna nie su chlapci/muzi hlupi, nechavapi a primitivni...Pretoze je to individualne!! Nebudem skatulkovat vsetkych chlapov ako namyslenych, egoistickych a nadrzanych kktov, pretoze moj byvaly taky bol...Alebo nebudem cakat, ze vsetci budu mili, a chapavi, ako moj kamarat...Chapes? Aj ked je pravda, ze chlapi su veelmi nechapavi, vacsina. A najde sa nielen kopa hlupych, atd chlapov. Ale aj kopa blbych zien. Fifty-fifty.
a preto, ze mse aj my take .... a casto
su taký lebo su in, chcu byť viac. ja si myslím že som iný lebo nepotrebujem byť v partii bossom aby som sa cítil dobre. a nemám problém že by ženy o mne dačo zle hovorili
Ako výnimke si udeľujem česť
podla mňa sú proste blbý ... pokiaľ nerozmýšlajú pečeňou alebo pľúcamy
Musíme sa tváriť blbo, pretože baby teší, keď si myslia, že sú niečo viac
(samozrejme my chalani vieme svoje)