ax skusenosti...vecer vyjdem o desiatej do mesta a vsade postavaju 14rocne babenky a xalani o stati su jak prasce...a si predstavte ze toto je buduca generacia...no hnus...su trapni
toto je dobre opiči diskusia..autor neskutočne jebnuty...ja osobne pocuvam skorej punk, industrial a podobne,ale vzivote by mi nenapadlo vypotit o inom hud style takuto blbost...sa uvedom co pises, si dobre zaspaty.
HIP-HOP naozaj nieje hudba je to len banda k-kotov ktory picuju do kazdeho naokolo a drbnu do toho nejaky stale dookola sa opakujuci "rytmus" a kyvu hlavamy jak retardovany... A popritom vsetkom si myslia, ze co vsetko tym dokazali a aky su oni "majstri sveta"
To by dokazala aj cvicena opica, keby jej jebnes siltovku na hlavu a pustis tu jebnutu "muziku"
Akoze HIP-HOPeri fakt vas nechapem....
Fakt by som bol vdacny, keby mi to skusite vysvetlit, co je na HIP-HOPe akoze hudba... dakujem
HIP-HOP je ako choroba. Sa pamatam nedavno tu nebol ani jeden HIP-HOPer a teraz kde pridem sami j-bnuty siltovkari a tvaria sa ako by im niekto zjedol veceru...
snake88:to ze si da niekto siltovku a o 2cisla vecsie triko este neznamena ze je hiphoper ty co to citia vo svojom srdci vedia ze hiphop si na seba neoblecies.Hiphop nie je len hudba je to kultura ktora nie je len o drahom obleceni ale predovsetkym o zivote.......a vsetci co tu len picujete napr.LAKINO...nie je vam to uz trapne stale tu pisat tie iste picoviny dokola sa preberte a hlavne sa uvedomte co tu pisete ze hiphop je len o picovani na nieco a vy v kezdej diskusii robite to iste a uz konecne pochopte ze Rytmus aj ked ho respektujem nie je cely SK hiphop........mier
ako ktori lebo je ich vela druhov ti ktorim sa mozno paci iba ten styl obliekania,ti ktori to beru vaznejsie...ale ja osobne nemusim babenky (nány) ktoré si myslia ,že ked sa namaluju tak sa z nich svet zrúti..
Snake88 nedavno tu ti tvoji "hip-hoperi" boli. Aj ked ty si myslis dojmy... Neboli tu ti, ktorich ty povazujes za "hip-hoperov". Presne ako hovori Jbone..ak si niekto zarazi siltovku do ksichtu nemusi mat nic spolocne s hip-hopom...
Ancovicka akože toje v pohode že nás nehádžeš do jedného vrreca ale ak sa šprtáš v metale tak by si mala vedieť že metal nepinda na Hip-Hop a Rap poznam jedného fest metalistu a ten nema proti Rapu nič tak sa trošku brzdi
Anarchygoffy počuj ty IQ sa uvedom čo vravíš sprav taku basničku ako to ty volaš a potom sa budem s tebou baviť radsej napíš aky zmysel ma ta vasa poj**ana anarchia ved to nema vyznam čo ste urobili pre svet?? iba ste všetko doje**li tak sa uvedom povedz mi 5 pozitívnych veci na anarchi a pochybujem že najdeš aspon jednu
Snake88 ty akože iba hned pindas a vieš o tom hovno na Hip-Hope nie je žiadna Hudba lebo to hudba nieje ale Hip-Hop je kultúra a hudba je Rap tak sa informuj o niečom ked chceš do niekoho davať
nechcem zovseobecnovat ale vela hip-hopovych interpretov su chudaci, ktori sa rychlo dostali na vyslnie, slava im udrela na mozog a zabudli na cest, slobodu mysle a skromnost. jedinym zmyslom zivota sa stali peniaze a preto si potrebuju dennodenne mastit ego frajerskymi recami. cest vynimkam
inak povodne hip-hopove "posolstvo" alebo ako to nazvat je velmi dobre, len skoda, ze komercni hiphoperi dneska na neho uplne zabudli a na prve miesto hodnotoveho rebricka postavili peniaze, zavist a nenavist.
Tikalok hiphoperi postavili peniaze na prve miesto preto lebo robia texty o zivote a momentalne sme v dobe kde su peniaze na prvom mieste ci sa ti to paci alebo nie.zavis a nenavist lebo ked nemas love si na slovensku nula a ked ich mas tak ty co ich nemaju a sedia doma na riti a tlachaju len same picoviny nic nerobia preto aby sa posunuli dalej ti ich zavidia,nenavidia ta a len ohovaraju...
poznam ludi, ktori zarobili peniaze a zostali rovnaki cestni, pracoviti a skomni.. toto napriklad pre takeho rytmusa neplati, ten musi ukazat vsetkym ludom, ze kedze ma prachy, je nieco viac. ja si vazim jedine cloveka, ktoreho peniaze nezmenia. v opacnom pripade je to slaboch, ktory je pre mna nula a pre jeho patolizacov boh.
Tikalok ty ho poznas osobne???nevies aky bol ked este nemal love tak odkial vies ze ho zmenili a to ze si kupil drahe auto ty by si si ho nekupil keby zacnes zarabat miliony????
jbone: mne k tomuto zisteniu bohato stacia jeho texty a celkove vystupovanie. dalej sa vsak s tebou o tom nebudem bavit, pripadas mi na to prilis zaslepeny a oblbnuty hip-hopom. sry, moje zivotne hodnoty su niekde uplne inde..
Ayka de si??? ty by si im to ozaj vysvetlila no ja lubkam hiphop a nech si kazdy hovori co chce... Ja sa tiez nestaram do metlakov, punkerov a im podobnym... tak necch sa oni nevyjadruju o hiphope, ked sa do nho voooobec nerozumia !!!
takze na zaciatok...Hip Hop v sebe...nie na sebe...
no a k tej namyslenosti...to ze si hiphopova spicka na slovensku mysli o seb ze je cosi viacej len koli tomu ze zaraba viacej..tak ako sorry...ale podla jedneho cloveka sudit ostatnych...(rytmus 4 ever)(ironicky myslene
no a tak ako tu uz odznelo...neratajte medzi hiphoperov te decka co im rodicia kupia setko co stu...bo teraz je uz polovica z nich zaske EMO......
Hip hop alebo ako chcete je totalne neokopista ,,hudba´´vie ma vzdy nasrat ich vyondene rovne silty, taky si mozem urobit keby som si priklincoval drevo 15krat15 cm na klobuk a este by som si tam dal urobit AJ SOLARNE PANELI..mozno nam normalnym bude tato zver robit otrokov v buducnosti , Teda budu za nami chodit a dobijat nase MP4 prehravace ...Hijo hoperi nesu ludia..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
41 komentov
a odpoved?
pretože na svete existujú kokoti a ty si stretol prave takých..ešte nie čo?
Ked je raz niekto vymeteny a namysleny, tak je jedno ci je hip-hoper, metlak, alebo punker...
Trocha tolerancie by ti neuskodilo
*peace*
ale skor do -co ma nasralo- lebo hip-hrob su iba hlupe basnicky na to netreba talent iba papier od hlavy ako pre policajtov
To by dokazala aj cvicena opica, keby jej jebnes siltovku na hlavu a pustis tu jebnutu "muziku"
Akoze HIP-HOPeri fakt vas nechapem....
Fakt by som bol vdacny, keby mi to skusite vysvetlit, co je na HIP-HOPe akoze hudba... dakujem
Hip-Hop Peace respekt
Jbone respekt
TAKZEE..=D
1.
A TY NEKYVES HLAVOUU?? HMMM?? A KED SI NAJEBANY, TAK JU MAAS VZTYCENU, COO??=DDDD
2.
AKYY MAJSTRI SVETA????=DD HMM??=DD MAJSTER SVETA....JAA..=DDDDDDDD
3.
OPAT SOM OSTAL NEPOCHOPENYM..=DDDDD
ACHHH..
4.
A MOZE HOP ZA TO, ZE MU PÓZERI ROBÁ ZLÉ MENO??=DD
BUBUBUBUUU..=DDDD
no a k tej namyslenosti...to ze si hiphopova spicka na slovensku mysli o seb ze je cosi viacej len koli tomu ze zaraba viacej..tak ako sorry...ale podla jedneho cloveka sudit ostatnych...(rytmus 4 ever)(ironicky myslene
no a tak ako tu uz odznelo...neratajte medzi hiphoperov te decka co im rodicia kupia setko co stu...bo teraz je uz polovica z nich zaske EMO......