Prečo sú ľudia potužený alkoholom taký agresívny a strašne "hustý" machri???
Stačil mi piatok,na jarmoku kamarát,inak strašný slušák čo ledva piatok vystrčí paty z domu,sa spil z burčaku, rýpal do 130 kilového bula až nakoniec mu natiahol že padol do bezvedomia a nakoniec aj ja som sa pobil keď som ho chcel odvliecť preč...potom p
zistujem, ze mladi ludia radi piju, potom robia cokolvek, vsetky kktiny a na druhy den ti povedia "to alkohol, to nie ja".. cize je to bezne, a nezastavuj sa nad tym
lebo alkohol zabíja mozgové bunky, tým pádom človek už nie je schopný rozmýšľať racionálne ... a niekto už má tak prepitý mozog, že aj za triezva je agresívny a reaguje takto
ja ked pijem, práveže som slabšia a všetko mi ták...viac dochádza...som šťastná a potom zistím, že nie som a chytím depku, ale aspoň tých pár pekných chvíľ, bez chľastu nie su žiadne
@mm47@10 plne suhlasim, kokot je clovek ci je opity alebo nie, opil som sa velakrat vecsinou do stavu pod obraz bozi ale v zivote som bitku nevyvolaval a skor sa im vyhybal
@hajzelbaba ale na tych, ktorych stretneme este za triezva sme dobri, takze pekne nam prid naproti do bosian, aby sme ta my nemuseli (potuzeny alkoholom) hladat po NR
@mm47 tak ten zo sebou nenosím ani boxery nič tak sa spolieham len na seba
a ináč máš v že niektorý pubertiaci sú bez morálky,slušnosti ale neviem prečo či im to chýba v rodine alebo čo... a pritom ten chalan má všetko...fajn rodičov čo ich ja poznám,peniaze,kamarátov.....
lebo alkohol proste nezvládnu. mlátia ženy deti, mlátia sa medzi sebou, šoférujú, povedia čo by v triezvom stave v živote nepovedali. to sú kreténi a ako som čítal, niekto by ich mal vyškoliť aby poznali svoje hranice a zmeny v chápaní času a osobnosti. existujú ľudia, ktorí dokážu "slopať" ozaj inteligentne múdrym dávkovaním stupňom alkoholu. vypiť enormné množstvo byť potom bujak a následne sa doma vyvracať je amatérske.
@mm47 neviem ale on meter osemdesiat sedemdesiat kilov ide do macka a pýtam sa ho že prečo si rýpal,že ja neviem,som si myslel že ho zvládnem...tak jako konec...za striezva nie na druhý deň sa mu bol ospravedniť a taký krotký bol
su ludia,ktori si vypiju a su agresivni a su ludia, ktori su priatelski, ked su opiti...ja sa tym agresivnejsim radsej vyhybam(nerad by som niekomu ublizil), ale mam kamosa, ktory je trochu tak konzervativny a neda dopustit, ked niekto donho rype...minule opity zbil 2 starsich opitych typkov, lebo mu svietili baterkou do oci a nadavali mu
jáj...vyhľadaj si na googli účinky alkoholu a následne si pozri aké chemické reakcie vtedy prebiehajú na odvovodnenei ak to chceš počuť až tak do podrobna. no alkohol proste dodáva odvahy...
vsak je zname, ze mladez je z roka na rok agresivnejsia. Pamatam si ako mi triedna na ZS aj na SS hovorila, ze aky sme zli a nedavno som ich stretol a pytam sa aky su ziaci a hovori mi, ze my sme boli oproti dnesnym anjeli. Takze asi tak. Dnes si mladi dovolia viac nez sme si dovolili my. My sme mali ako taku pokoru a slusnost no dnes je to neznámi pojem.
človek čo je agresívny keď si vypije je narušený aj za triezva... alkohol mu len pomôže prekonať zábrany...puf a skutočná povaha človeka sa ukáže.. odpad.
to su jebka...takym by som zakazal pit..ja viem, ze ked sa opijem tak som normalny tak preco by som raz za cas nevypil..ale ked niekto vypije a je agresivny tak mu do ruk alkohol nepatri..
Praveze ja som to vzdy zazil presne naopak..... naliati sme vsetci jedna velka stastna rodinka Pod vplyvom mi uz kopec agresivnych ludi podalo ruku ci zaplatilo poharik......
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Lebo dnesna spolocnost je uboha a pubertaci su banda hajzlov bez moralky , slusnosti , respektu .
Az na par vynimiek
Niečo pravdy v tom bude.. Nepijem, ale keď ma začne buzerovať dospelý, je mi jedno koľko má, normálne seriózne ho vypi*ujem tiež..
uplne vazne? no dufam ze si to uplne vazne nemyslel
@majusssska tak prepáč písal som to s vervou v prstoch ale nie nekontrolujem si každé slovo ale snažím sa písať gramaticky správne...
lebo clovek, ktory chce naliatemu, co nie je prakticky pri vedomi, bodat noz do krku, podla mna neni normlany.
a ináč máš v že niektorý pubertiaci sú bez morálky,slušnosti ale neviem prečo či im to chýba v rodine alebo čo... a pritom ten chalan má všetko...fajn rodičov čo ich ja poznám,peniaze,kamarátov.....
Asi by na to nemal za triezva a caka na odburanie zabran ....