no sak naletia kazdemu co ich chce dostat len do postele a potom placu jak su laskou sklamane...keby su menej naivnejsie tak by sa nesklamali...ta ich detstka laska je taka trapna...par mesiacov ta miluju a potom zrazu uz ste len dobry kamos...lebo si urc
sorry akoze nemyslim tym setky holky ale fakt tieto pubertiacky su strasne...tie ich trapne nicky cicusqua, nikushka a pod, ma to 14 rokov a ma album s kamoskami a pri nom napisane tak s tymito babenkami sme toho tolko prezili co mohli 14 paneboze prezit trapne decka co sa kurvia uz dobreze nevyskocia s maternice
warcraft3- to uz je bohuzial taka doba,uz 14-ky,13-ky maju skusenosti zo sexom jakoze to kde sme???to v tom veku ja som este pomaly nevedela co to je..a mas svatu pravdu ,take treba nevsimat si,aj ked,sa to niekedy neda a pozastavuje sa rozum...nuz oni su take,ze chcu sa hrat na dospelacky a este detsky zmyslaju...ale ved oni sa popalia raz a potom budu plakat... ale aj niektory chalani to dost vyuzivaju ,co by mali mat rozum,tak oni zhanaju 14 ky,15 ky a vyuzivaju...ten svet je cely hore nohami ako to tak vidim....sorry ale moj nazor..
náhodou má autor pravdu. Večšina týchto malých kurvičiek su presne tie typy: a moj nový frajer, ma miluje... a keci keci.. Daju mu neikde na záchodoch a potom su zrazu láskou sklamané a "vela prežili"
Kazdy normalny chlap by nechodil s dakou mladou pipkou ktora ma to co si napisal ty. ze je decka a anivna. To sa len taki chalan da nabalit ktori je tiez velke decko alebo pedofil.
Ja skor nechapem chlapu, ze si s takimi vobec zacne. Kto ma teda chybu? Chlap nie? Ak je starsi ma rozum a vie, ze on je starsi a ma predsa len ine potreby ako taka mladsia o 5 -4 rokov mozno aj 3 by som dal. nie? Alebo sa vari mylim?
A urcite si aj ty autor bol taki ked si mal 8-14 rokov a to mi nevrav, ze nie. takze dieta je dieta.
15.) nema dat? to uz hovorime o svinstve nie? na taku by som kaslal ci da neda. mam rozum a viem, ze to je nie "hlupucka." A tam je uz chyba potom predovsetkym chlapa si myslim. Ale to je uz vec inych nie moj. Kazdy ma iny styl zivota.
17. ti dam priklad...si niekde na diskoteke...babu si uz nemal dlhsiu dobu a aj sex a vidis ze po tebe ide nejaka sexi 15 rocna baba, odolal by si? ...podla mojho nazoru nie je vela chlapov co by odolali a mozno by ani netusili ze ma 15...lebo ked sa tie 15 zmaluju vyzeraju aspon na 20 ale ked prehovoria tak sa prezradia
ty si nejaky skuseny pocuvaj.....na svete,hm je vela takych pipiek.asi si nemal len stastie na tie lepsie kusky a teraz si zatrpknuty.ja tiez mozem povedat,ze mladym chlalanom ide len o postel.
vsak ale ty si dospely chalan...tak naco riesis a rozoberas 14 ci 15rocne dievcata...skus zamierit vyssie..a predsa kazdy mame svoje chyby,nalady..a tie 15stky ako hovoris..ved nech si uzivaju kym chcu..casom,dospelostou ich to prejde..ved kazdy sa menime
25. no jj ale potom kto ich moze chciet ked pozna ich minulost...jedine ti co ich nepoznaju...a zas u chalanov kurevnikov je to naopak ked sa prestanu kurvit tak vzdy dostanu tie najslusnejsie a najlepsie holky hajzli
26.) Mas aj pravdu, ale ti co sa kurvili vedia o nich vseci skoro tak pochybujem, ze by mohlu mat daku nasjlusnejsiu, lebo ta by vedela, aki je ... po pripade by o jeho minulosti nevedela nic .... takze tak isto to plati aj u chlapov
to je hlupa otazka no lebo su mlade A maju hlavy plne snov, iluzii a ruzovych predstav o vecnej laske a krasnych citoch realita pride neskor ... skusenosti nepadaju z neba ... a napokon prave tie zbavia dievcata naivity a rozozenu tu zvlastnu hmlu v ociach kazdej jednej z nich ... stanu sa z nich realistky ... niekedy vsak zatrpknu Neviem co je horsie
jj, mna tie kacice tiez rozculuju, co maju v albume 50 fotiek, kde len spulia pery, vyvaluju oci, a otrcaju cecky...ale ta naivita - ja som bola tiez taka, ze som si v 15 myslela, ze mi patri svet. A viete, preco si baba vzdy vyberie zleho chlapa? Lebo zli nas sice trapia, ale dobri nas nudia.
je este celkom ,,pochopitelne´´ ked sa tak sprava taka 14,15 rocna ale nekedy je fkt haluz videt ked je taka salena ete aj 17,18 rocna a za chalana ma dakeho 16 rocneho blazna a myslia si ze sa nikdy nerozidu bose...uz len nech si svadbu zacnu planovat a umrem.... newem ako vy ale ja sa na to uz len perfektne bavim
30: To nie je pravidlo že dobrí chalani baby nudia... Viac ma zaujme chalan ktorý sa ku mne správa ako gentleman, je milý, vie ma rozosmiať a viem že mu môžem veriť, než nejaký grázel ktorý by ma chcel len využiť... (Áno, som len človek a dokážem aj na takého pozrieť s myšlienkou "Hmm... ten vyzeral dobre" ale určite to tou myšlienkou aj končí)
Pre zakladateľa:
1. Neškatuľkuj.
2. Čo iné očakávaš že nájdeš na diskotékach a bude sa to o teba prehnane zaujímať?
3. Tiež to nepovažujem za správne keď chalani ako ty využívajú naivnosť týchto dievčat a s tvrdením "nedá sa odolať" a "veď keď sa dá, prečo nie?" sa s ňou vyspia.
Vzťahy na jednu noc neriešim, niekto to má možno rád, iný nie. Ale keď jedna strana vie že chce len niečo na jednu noc a druhá strana hľadá (síce dosť naivným spôsobom) ale dlhodobejší vzťah, tak mi to pripadá ako obyčajné zneužitie tej naivity...
39. Čo to mení na tom, že sa mi nepáči keď niekto vie že hľadá len vzťah na jednu noc a zároveň vie že druhá strana niečo také nehľadá? A navyše téma bola o tých naivkách, nie celkovo o dievčatách z diskoték...
tak v podstate s tebou musim suhlasit....ja mam voju jednu lasku a ziadneho ineho krajsieho by som nechcela...a myslim si ze ani moc naivna nejsom..niekedy su aj muzi dost naivny ked si mylia ze im zhltnem ked mi hned naúpisu ze ma miluju a chcu sa stretnut aj ked ma vobec nepoznaju
Prečo sú také naivné? Odpoveď je jednoduchá. Nikto im nikdy nepovedal, ako sa v života zachovať ku chalanom. Mama ich doma nevarovala, alebo im ani nerozprávala o tom, ako lásku zažiť a prežiť. Preto sa učia samé, sú naivné, sklamú sa a naivita sa rokmi alebo skúsenosťami stráca. Potom sú už tie skoro dospelé, životom obúchané, silné osobnosti, ktoré akoby zrazu stratili srdce a city, lebo sa už veľa krát sklamali a postavili si múr pred vchodom do ich srdca. Niekedy si zato môžu samé baby, no inokedy zato môžu ľudia, ktorí to dopustili, chalani, ktorí si z nich iba vystrelili a ich to ranilo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
este som zabudol dodat ze furt potrebuju mat frajera
autorovi diskusie: rovnako aj chalani robia kraviny... takze neskatulkoval by som
Ja skor nechapem chlapu, ze si s takimi vobec zacne. Kto ma teda chybu? Chlap nie? Ak je starsi ma rozum a vie, ze on je starsi a ma predsa len ine potreby ako taka mladsia o 5 -4 rokov mozno aj 3 by som dal. nie? Alebo sa vari mylim?
A urcite si aj ty autor bol taki ked si mal 8-14 rokov a to mi nevrav, ze nie. takze dieta je dieta.
A tie o ktorych pises, tak to ano...
sak jasne ze s takou by nikto z nas starsich nechodil, ale vyspat sa s nou to je nieco ine...ak neni pod zakonom tak preco nie...nema dat
2. no a prave to ked prehovoria tak neriesim. do mesa dako nechodim pocuvat pubertalne vylevy ma nebavi. A zasa uvazujem z rozumom.
3. Ono je to aj tak vsetko diskutabilne.
Ak ma rozum neda a ak nema a je hlupa naivna tak da. ale, kto by chcel spat s takou ktora je naivna?
tusim 11.prispevok a dalej, nie je to iste ako to, co pises ty, ale velmi podobne
ak sa z toho do nejakých dvoch troch rokov dostanú tak je to ok
neviem čo je tu na diskusiu
Pre zakladateľa:
1. Neškatuľkuj.
2. Čo iné očakávaš že nájdeš na diskotékach a bude sa to o teba prehnane zaujímať?
3. Tiež to nepovažujem za správne keď chalani ako ty využívajú naivnosť týchto dievčat a s tvrdením "nedá sa odolať" a "veď keď sa dá, prečo nie?" sa s ňou vyspia.
Vzťahy na jednu noc neriešim, niekto to má možno rád, iný nie. Ale keď jedna strana vie že chce len niečo na jednu noc a druhá strana hľadá (síce dosť naivným spôsobom) ale dlhodobejší vzťah, tak mi to pripadá ako obyčajné zneužitie tej naivity...
dnes som dostal takuto skvelu RP
Nie každý sa dokáže učiť z chýb iných.