no tych chalanov mam tiez rada, su to hhlupaci co ako hovoris sa snazia vyuzit naivitu, ktora u hoolky vznika vtedy ak napisu RP typu jejj ake krasne oci! tak Ti su uplne pod uroven...najubohejsi...
ale to uz sa neoplati ani nad tym rozculovat, ved tazdy mmusime byt nejaky...
Vies ako .. Taky by mali nosit na hlave plenku a pravidelne nakladat tie sracky... Lebo ked sa to setko nahromadi.. Nevznikne nic... Len hlava plna sraciek
kebyze polovica bab nejsu take tupe a naivne tak by to chalani takto drbnto neskusali na ne nemyslite? nehovorim ze chalani su uzasni nektori tiez stoja za hovno
Ach pokec je pre deti. Tymto si ukazala svoju hlupost dievca. a budem uprimny. co ta na tomno moze nasrat? Take site su aj zeny a nie len chlapy, vseci sme z ronakeho sudka, leb par ludi je trochu mimo a vinika iecim inym.
kebY som sa mala pre toto nervovat...UZ SOM NA PSYCHIATRII.......heh chalani su akoze poniektori uplne blbiii...si myslia uu ja som kappo... ved pozname...
A co...co je na tom takove? su aj horsi!!podla mna uplne normalne.mne ani ini inteligenti tam nepisu,tam malokedy narazis fakt na normalneho cloveka,ktoreho nepoznas...
Nechápem, na čo sa pozastavujes tak horko nad takými banalnými vecami...keď ti odpísal..hentu poetickú záležitosť, mala si mu v klude odpísať, že to znáš..a nech skúsi dačo z vlastného súdku..abo nech skopíruje neco menej otrepané
Ale ked si tak zoberes..každý podobné nadržané riadky kopíruje..a nielen chalani, ale i babyy...!!
Ja na pokec chodim asi tak raz za pol roka Je to tam samy uchyl sami debil z IQ hojdacieho konika a sama nadrzana 35 rocna panicka ktora sa vydava za 15 rocnu. Takze hod mi nick toho cloveka, aspon napisem tomu jedinemu inteligentovi co tam je. Zaver: vykasli sa na pokec :p
podla mňa to svedčí o jeho inteligencii. Inteligentný alebo aspoň priemerne inteligentný chalan by ti toto nikdy nepísal no aj takí sú na svete. a mne stále chodia na pokeci také otázky že či mi ho nemôže strčiť do uška a podobné... reagujem asi taký spôsobom, že ak ho má taký malý, aby mu moje maličké uši pasovali, tak nech sa ešte ozve...
Niektorí chalani sú úplny tupci napríklad taký ako uviedla Murinka. lenže existuju aj baby co su fakt naivne a sú úplne na mäkko ked ju chalan oblbuje takými rečičkami. Ja takých chalanov a baby neznášam.Hmm asi preto existuju feministky Niekedy mám pocit že normálny chalani čo neoblbuju kazdy druhu babu ani neexistuju...
pokec je prežitok najlepší ľudia sú aj tak na birdze i keď to ten chalan okopíroval, treba uznať, že mal aspoň snahu, čo sa o niektorých vôbec nedá povedať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
nevidim dovod preco sa rozculit
vela ludi si mysli nieco ine nez co si myslim ja alebo veci ktore mne nie su prosperujuce
a co na tom ze si to myslia? no nic
kazdy nech si mysli co chce a tak sa mi to aj vlastne paci
keby ma mali stvat myslienky druhych ludi asi by som sa zblaznil
ale to uz sa neoplati ani nad tym rozculovat, ved tazdy mmusime byt nejaky...
hmmm... tazka odpoved... lebo to funguje?
Pár pekných slov na začiatku len vzbudí záujem, niektoré ženy majú rady,ak im muži lichotia, niektoré však nie no a cez net to ťažko zistíš.
proste neviem co riesis. vsak to je pokec.
frazy "poďme trtkať" a podobne su ucinnejsie???
Ale ked si tak zoberes..každý podobné nadržané riadky kopíruje..a nielen chalani, ale i babyy...!!
Nerob z lega dinosaura.. !!
Beres si to osobne ale on to moze skusat na 20 naraz..
inak sa tam vobec s niekym neoplati bavit ak to nie su zabijacke vety typu explodoval mi karfiol v mikrovlnke a pod veci
Ale treba povedat a zastat sa chalanov ze su aj ini vynimocni , ktori su originalni a prekvapia a vtedy len padame do mdlob
A taktiež súhlasim s KARCOOLKOU96 ....skodas ze ma to vtedy nenapadlo