boji sa o teba,to je normalna vec. A naco chces bzt tak dlho vonku,sak sa dohodni s kamosmi skor a chodte von skor,poroyupravate sa..nemusiete sa hend najebavat v krcmach...
@7 no to je tiez pravda, ale sak aj teraz, ja mam 15 a pol a len do desiatej a potom na bus a domov ale to moze byt aj preto ze je to posledny bus, ktory ide ale kebyze som bola u nas v dedine tak mozno aj do 12 ale urcite ne viac...
@8 no ja by som k nam do dediny nesiel ano mam 20 a mozem byt vonku dokedy chcem chodim domov vacsinou na taxiku jj a nechvalim sa...kludne by som si s tebou vymenil vek
kriste ti jebe nacisto ? ja musim tri dni vysavat , pratat, utierat podlahy jazykom smiley: a prosit , este k tomu mi nejadu ziadne love aby som mohla ostat do desiatej de do pol noci sak keby som sa vratila domov otec by na mne vykonal tu najmasakralnejsiu smrt aka existuje
v tojom veku sa deti spijaju a robia ine podivuhodne veci. poznal som jedneho cloveka, ktori mi vravel, ze jeho rodicia neputili vonku ani ked mal 18. proste do 20tej hodiny mam pocit musel byt doma, takze ziadne diskoteky. ale vyplatilo sa to v jeho pripade ma dobru pracu
ale k tebe. nesmies rodicou za toto odcudzovat. proste ta len chrania pred vonkajsim okolim aby si neskoncila ako daka cundra. Tvojim rodicom na tebe zalezi. Rodic ktori dovoli sovjim detom ktori nedosiahnu ani 15 rokov cavargovat vonku do 00:00 hodiny tak to pisem o lahostajnych rodicov. Mas skveliych rodiocov, zalezi im na tebe tak si to sakra velmy vaz.
@2 ano mali by byt ale co s toho skoda, ze v tom nepokutuju mastnymi pokutami predovsetkym rodicov
Ked mas 14... no... moji rodicia ma pustaju von max. do tej deviatej... a este o pol deviatej mi telefonuju a neviem co ale ved naco ti to je? ked budes starsia, budes von kolko chces
buď rada že môžeš ostať aspoň do 00:00 ja mám 16 a môžem byť von len do 20:00 a to aj keď kamoška mala narodky, tak mi mama o 20:15 volala že kde som - a to ani nepijem...
ČOŽE ???? ja mam 16 a nemôžem tak byť, len ked sa vypýtam .. Holka si moc trúfaš, počkaj kým budeš mat tolko rokov a uvidíš.. deti deti.. .. len by to pilo
Pre boha... mozes byt maximalne spokojna, ze ti dovoli byt von az tak dlho... ja v tvojom veku som sa o pol noci prevracala uz na druhy bok a musela som ist spat najneskor o desiatej... dobreze mi nedali na veceru flasku s mliekom este teraz, kym som nezmaturovala, tak som mohla byt von len do pol jedenastej... vsetko si pretrp ako AJ JA a budes si moct raz robit vsetko co len chces...
Bud rada ze do polnoci... a este sa stazujes.. moja priatelka ma 17 a rodicia ju nepustia von dlhsie ako do deviatej.. akoze vazne sila. Ani moje prehovaranie nepomohlo.. takze sa nestazuj a bud rada ze mas tolko casu, kolko mas
Mňa z toho porazí - štrnástka che byť dlhšie ako do polnoci - hm.. keby mi také niečo povedala moja štrnásťročná dcéra tak ani nechci vedieť čo by som jej spravil.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
ja v tvojom veku do deviatej
ale k tebe. nesmies rodicou za toto odcudzovat. proste ta len chrania pred vonkajsim okolim aby si neskoncila ako daka cundra. Tvojim rodicom na tebe zalezi. Rodic ktori dovoli sovjim detom ktori nedosiahnu ani 15 rokov cavargovat vonku do 00:00 hodiny tak to pisem o lahostajnych rodicov. Mas skveliych rodiocov, zalezi im na tebe tak si to sakra velmy vaz.
@2 ano mali by byt ale co s toho skoda, ze v tom nepokutuju mastnymi pokutami predovsetkym rodicov
Kde som ja bola v 14 rokoch o polnoci?! Uz dobré dve hodiny v posteli!