wiem, ze tato tema tu uz asi welakrat bola.. Zaujimala by ma jedna vec.. chcela by som aj nazory chalanov ... AKo by ste sa akoby rozisli s clovekom, s ktorym ste boli zhruba rok ako kamarati a z casti aj nieco wiac a potom by ste sa prestali stretavat ..
som cital taky fajny vtip ze muz a zena mali napisat vetu v ktorej budu slova milovat a sex. zena : ked sa dvaja ludia opacneho pohlavia uprimne a hlboko miluju ponoria sa do sladkeho fyzickeho kontaktu, ktorym je sex. muz napisal: milujem sex. chapes? jedna sa o uplne odlisne myslenie
nho ja som to trocha pochopila ...ale ved mu napis abo co nech ti vysvetli vas vztah...ale mas pravdu chalani su divny a hlavne tento ja ho tiez nechapem preco ta raz ignoruje a raz ta otravuje a pozera tvoje fotky?...moe asi je mimo ...hm nieje tebou posadnuty??
posadnuty? neviem no .. ak by ma chcel tak by prisiel, nie? alebo tak .. ale nepríde .. alebo pride zrazu a potom zas ignore a tie fotky si zas nepozerá denne
@martina123 fuu nho to je fakt debil...podla mna sa radcej na nho vykasli nestoji ti zato aby si sa trapilaa a rozmyslala nad tym preco je taky...nho ale to iba podla mna newem jak to ty citis ...rob jak uznas za vhodnee
kriste tie diskusie sú čím ďalej tým srandovnejšie ale k veci, určite nemáš 18 a keď hej tak ti asi v detstve spadla tehla na hlavu (kto chápe ten chápe a po ďalšie, toto: "urcite kazdy chodi na pokec" ma úplne zabilo
hej a ešte jedna vec, pozerám si fotky úplne cudzích ľudí na ktorých mi absolútne vôbec nezáleží, však ich nepoznám, takže pozeranie fotiek sa podľa mňa nerovná záleží mu na tebe
no jasne ze sa pozera na kec do tvojho albumu ked tam mas "ja trochu inak" co si o tom myslim ze urcite bude tam nieco take kde si v spodnom pradle podprsenke alebo take nieco...
asi to zacal riesit po case tak ako ty,ze sa to medzi vami pokaslalo a v podstate sa chcel asi stretnut a vyjasnit si nedorozumenia a veci co sa stali.
Jasny suhlas s jarom1991 stretnite sa,sak nie ste male deti,porozpravajte,vyjasnite si veci a budes vediet co a ako.
ale prečo si ho odmietala a potom mu napísala?neuvedomuješ si,že chlapci majú akési divné zmýšľanie a veci pochopia niekedy trochu inak ako sú?urobil unáhnemé rozhodnutie.povedal s,že keď nedvíhaš,tak že sa s ním asi nechceš rozprávať.keď si mu napísala tak si asi pomyslel,že nechceš aby urobil niečo hlúpe...neviem či si teraz pochopila ty mňa
toto mam uplne najradsej, ked sa zeny snazia pochopit muzov Vymyslate tazke pointy a zvraty a nakoniec napisete, ze sme uplne nelogicky Zamotavate sa vo vlastnom a zhodite to na chalana
Ale tak jedna otazka, ked ti on volal, preco si mu to nedvihala? Mne sa yda toto nelogicke, ty mu furt pises, volas atd, ale ked sa ozve on tak zrazu ignorujes... (A ze mi nemame logiku). On teraz spravil jednu vec (co by som spravil asi aj ja) VYSRAL SA UZ NA TEBA.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
ale ja ho nemozem prinutit aby sa so mnou stretol a wysvetlila som mu to, co sa stalo.. chapes ..
sorry tak pripojíš sa k debate?
tak ale preco sa ozval vtedy, ked som to necakala? akoze to ste vy chalani tak nenormálni?
ja sa naučím normálne písať a ty sa nauč myslieť ako človek respektíve žena alebo čo si
tak mi vysvetli prosim to myslenie ..
posadnuty? neviem no .. ak by ma chcel tak by prisiel, nie? alebo tak .. ale nepríde .. alebo pride zrazu a potom zas ignore a tie fotky si zas nepozerá denne
aj tam ma ignoruje proste ignoracia .. az na to, ze zrazu sa objavi pred mojim domom
Ale takýmito blbinami sa určite nezapodievam.
tak prečo sa neozve?
tak pre kazdeho je dôlezite nieco ine ..
myslim si, ze kazdy chodi na pokec !
a nie, NAOZAJ NECHODÍ KAŽDÝ NA TEN TRÁPNY POKEC!!!
Jasny suhlas s jarom1991 stretnite sa,sak nie ste male deti,porozpravajte,vyjasnite si veci a budes vediet co a ako.
Prečo sú chlapi taký "voli".. Ja môžem toto isté povedať povedať o babách že prečo su také krávy?
tak toto som nepochopila ani ja tú druhú časť
Ale tak jedna otazka, ked ti on volal, preco si mu to nedvihala? Mne sa yda toto nelogicke, ty mu furt pises, volas atd, ale ked sa ozve on tak zrazu ignorujes... (A ze mi nemame logiku). On teraz spravil jednu vec (co by som spravil asi aj ja) VYSRAL SA UZ NA TEBA.