neviem co chces pocut, ale mne v problemoch celkovo pomaha, ze sa vratim na zaciatok a skusim si ho prezriet z pohladu inej osoby a mnohokrat zistim , ze som uvazoval uplne zle, ze som aj ja urobil niekde chybu...tymto nechcem ti naznacit, ze to bola tvoja chyba, ale ani sa necuduj ked nedostanmes ziadnu odpoved, lebo n a17 rokov si tu mohla nieco zmysluplnejsie napisat
no ja take nerobievam...nechcem sa tu teraz hrat na anjelika ale proste lubim jednu osobu na ktorej mi zalezi najviac na svete a nikdi bi som jej nemohol spravit nieco zle
Prečo ja ženy ojebávam ... lebo mám starch z vážneho vstahu preto ....lebo ked ja milujem tak na 100% a ked sa rozídeme taško to znášam čiže sa snažím iba zajebávať abi soms acitovo nenaviazoval nanikoho ale nekedy....
pretoze nevedia co chcu,ale v podstate to nevie ani to dievca,ked si s takym chalanom zacne,takze podiel viny nesie aj ona,kedze ho nepoznala nemala sa hrnut do vztahu...
Niektory sa nedokazu ovladat a uplne ich ovladaju hormony...
na chybach sa ucis. A samozrejme nie chalani ale ludia su taki. Preco si ty dala takemu sa pytam? To by ma zaujimalo. Si mlada a naivna a ked sa ti toto stane tak si treba s toho zobrat ponaucenie a ten system OPO treba ojebat aby nenabudol podobu OPO jednoduche nie?
@39 tak čo tu potom riešiš ? si myslíš že všetci sú rovnakí ? Lebo takéto reči mna osobne urážajú, a po dlhšej debate o tejto téme by som z teba spravil piču a podobne, a ešte by si si to aj priznala. Nájde sa pár chalanov, ktorí nič iné nechcú len pretiahnuť babu ako si napísala. A potom sú všetci podla teba taký ? Zato že on presne vie čo na baby platí, príde s peknými rečičkami na teba, zamilované očičká, pretiahne ťa, a na druhý den to isté robí inej. Na neho potom nadáva 20 kuriev ktoré sa takto dali pretiahnuť lahko, a potom z každej strany normálny chalani počúvajú len urážky, že všetci sme rovnaký, lebo sa to stalo aj mojej kamarátke, aj mne, a poznám kopec dalších takých...tak vám treba. Ked takto naletíte debilčekovi, tak nadávajte na seba, a nie na chalanov.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
ako aj ja som mal uz chut zalozit forum s podobnou tematikou, zameranou ale na holky
mna by to tiez zaujimalo... holky, preco tak rady odrbavate?
tak tebe dobre ale je vela iných dzigošov kt ide len o sex
btw kde su holky ktore chalana pojebu a odjebu? ved take nie su...take by som rad
trpezlivost ruze prinasa...
„Ako to rýchlo prišlo, takto aj rýchlo odišlo“.
Najskor hladaj chybu u seba a az potom sa vyhovaraj na ostatnych.
...lebo chalani su svine a baby su ku*rvy..
...ale laska existuje a kto ju citi, tak kasle na tieto blbosti, co tu pisete
Niektory sa nedokazu ovladat a uplne ich ovladaju hormony...
ja nehovorím že som im dala ja len sa pýtam.....