rozisla som sa s chalanom a velmi ma to trapi po 4 mesiacoch co mi vravel ako velmi ma miluje ma nechal.Dovod bol ten ze koli veku ale myxslim si ze po 4 mesiacoch mu to ma odrazu vadit nieee nema to logiku.Pytala som sa ho ci sa k sebe este vratime ale
Ty sa chces este k nemu vratit? Teraz mu vadil vek,co bude dalsia vyhovorka?
Kto sklamal raz,sklame znova.
Nechaj to uz minulostou a pozeraj sa dopredu, 4 mesiace nie su vela.
Zabudni to je to najlepsie a najtazsie. Urob za tym vsetkym hrubu ciaru a prestan sa v myslienkach vracat stale spät. je koniec. Cim skor sa naucis vysporiadat s neprijemnymi situaciami tym lepsie.
Predsa neches cely zivot nariekat nad tym ake je to strasne,co sa stalo. Je to za nami a ideme dalej.
Nevracaj sa k nemu ked nevie co chce tak potom to neni ten prvy pre teba...si ta asi nezasluzi....a keby ste sa dali znovu dokopy a on by zas po 4 mesacoch zadrel ze nevie co citi...to by bolo o com?...vykasli sa nanho..neni to lahke ale asi to by som urobil..
necakaj nanho.......zi svoj zivot ,nechaj ho tak takych poznam oni len cakaju kedy mu povie ina ano alebo nasiel inu zabavu ........zabudni nanho zi svoj zivot neber si to k srdcu mne sa cosi podobneho stalo.....vek nieje dolezity a on to bere ako dovod ale pritom je to vyhovorka kasli na takeho nestoji ti zato aby si dalej naneho cakala....ver mi viem o com hovorim
vykasli sa na neho... hovorim ti je to debil ked da chalan ,,pauzu" raz tak uz nikdy to nebude dobre...a nedaj sa s nim uz do keopi lebo potom ako bolo pisane ta sklame znova a vseci ta budu vidiet ako niaku chuderu a to dufam nechces???
tak nooo myslim ze mu na mne zalezi lebo mi vkuse vola vravel mi ze ma luuubi a tak a aj teraz mi povedal ze ma ma rad ale potrebuje cas myslim si ze ho mam na tolko rada ze by som mu ten cas aj mohla dat hmmm???
ak by tie slova milujem ta myslel vazne na veku by mu zalezalo asi ako na repe v susedovej zahrade... podla mna je sam dobre zblbnuty a nevie co chce... s tym vekom, no ja som momentalne s chalanom, ktory je o rok a pol mladsi a nam to nevadi... vek v laske nezohrava ziadnu ulohu.
Nepočúvaj tých čo ti vravia že si decko si len sklamané dievča ktoré si žiada poradiť...a netráp sa kvôli nemu...nevie o čo prichádza...mal si skôr uvedomiť že ťa nemá rád....veď si to tak vezmi 4 mesiace je dlhá doba na to aby zistil čo k tebe naozaj cíti...nechápem tých ľudí čo si začnú vzťah bez lásky...mám s takými skúsenosti a viem že je to pretoho druhého to najhoršie...a vek nehrá podľa mňa rolu..ak sa ľudia majú naozaj radi ich láske nemá čo brániť...povedz si jednu vec...nevie o čo prichádza...ešte sa veľa krát sklameš ale veď život ide ďalej...zabudni na ňho...
Nebuď s takým chalanom, ktorý pozerá iba na vek. Keď dospeje zistí, že mladšie baby sú omnoho múdrejšie niekedy ako tie staršie. Nestrácaj s ním čas. nechaj ho tak.
Názov diskusie bol: prečo láska tak bolí?
asi je to normálne, s tým sa treba zmieriť, že bolí. Je to kolobeh života a to do neho patrí. Dlho mi trvalo, kým som sa s tou skutočnosť zmierila, že láska ma bude bolieť, ale zvládla som to a teraz to beriem už trochu inak.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Kto sklamal raz,sklame znova.
Nechaj to uz minulostou a pozeraj sa dopredu, 4 mesiace nie su vela.
Zabudni to je to najlepsie a najtazsie. Urob za tym vsetkym hrubu ciaru a prestan sa v myslienkach vracat stale spät. je koniec. Cim skor sa naucis vysporiadat s neprijemnymi situaciami tym lepsie.
Predsa neches cely zivot nariekat nad tym ake je to strasne,co sa stalo. Je to za nami a ideme dalej.
teba je do toho velke ho...heeey ked mi neces pomoct tak sa aspon neozyvaj a nesmej sa zo mna mam toho dost aj bez tyxvch tvojich blbych narazok
Názov diskusie bol: prečo láska tak bolí?
asi je to normálne, s tým sa treba zmieriť, že bolí. Je to kolobeh života a to do neho patrí. Dlho mi trvalo, kým som sa s tou skutočnosť zmierila, že láska ma bude bolieť, ale zvládla som to a teraz to beriem už trochu inak.