Dneska po siestich dnoch nepretrzite v praci som sa vybral ze si pojdem cosi kupit do obchodu. Zobral som si veci a bike. Prejdem jeden obchod nemaju to nevadi idem dalej. Pristavim bike idem do obchodu vyjdem von po po polozeni jednej jedinej otazky. A b
Vieš čo je zaujímavé? Že v takom nemecku, majú bežne ludia opreté bicykle, len tak bez ničoho v hodnotách na naše okolo 30-40 000 podľa odhadu a nikoho ani nenapadne ich kradnúť. To vieš, mentalita, kultivovaný ľudia.
Cigani to boli videla ich jedna baba z obchodu. Spiny vyjebane, aj mamku skoro dneska prepadli cigani len boli okolo ludia tak nemohli a usli. Ja na tie svine robim a oni toto. Neviem najprv chcel niekoho zabit ale teraz som z toho znechuteny ze som sa musel rozlucit s mojim bike om. BTW nikde som nepisal ze nebol zamknuty...
kamosovi sa stalo skoro to iste az na to ze on nenakupoval a bol na znamom mieste a cigani mu ukradli bike .. a vobec ich to netrapi ... oni maju take chapanie... my sa o tom ucime a mame im vraj porozumiet ale nejako nam to nejde moc
su to spiny no najdu sa aj vynimky ale vseobecne ch je malo
no co robit v prvom rade na policiu a poprosit o pomoc niekoho kto ich mohol vidiet mal si si od tej baby co ich videla popytat udaje ci daco blizsie nevidela ci ich nevie opisat a tak a ked ne jednoducho vyhlas vendetu zober par kamosov a chodte od chatrce k chatreci popytajte sa cigan cigana bonzne aj za krapec cigariet by si neveril
pred par rokmi mi tiez takto bicykel ujebali...kurvy...dobre blbe ze byvam pri osade...asi sto metrov....som nachvilu zisla do domu a po chvili pozeram..bicykel nikde a mali cigani sa celi vyrehotani spustali dole brehom k osade...no nepobi to!...potom isli nasi za nimi...este zapierali ...ale dali nakoniec
ja keď som boal menšia tak ma mama poslala na nákup do potraví oproti domu...jedna cigánka ma videla a chcela mi "pomôcť" s nákupom...ja som ju odmietla, počkala si ma pred obchodom, odchytila si ma a vyhrážala sa mi, že ak jej nedám peniaze tak ma zbije...keďže som bola malá tak som jej ich dala....zaujímavé bolo že som vôbec nechcela plakať....až keď mi mama otvorila dvere..vtedy som spustila parádny rev....
ja som bola minule leto v nemocnici asi 10min na injekciu len, pred vchodom zamknuty bike v stojane, kopa dalsich bicyklov vsade naokolo a ked sa vratim tam polka zamkov rozstrihnutych na zemi len, a bicykle fuc...
dalsie 4 roky predtym este na gympli pred skolou pred ocami vratnice zamknuty bike v stojane novy horsky mi slohli, som prvy a poslednykrat isla na nom do skoly...
dalej radsej nepokracujem, lebo by som vrazdila...
Proste sme na slovensku a tu ma vacsie prava nejaka svina co kradne fetuje a nerobi jak clovek ktory nieco robi. Kazdy ze rasizmus a podobne kokotiny a toto neni rasizmus ked cigani toto robia? Kurva kolko roboty bolo ked som to vsetko nastavoval a vymienal. To by tie ciganske spiny iba kukali co to je normalna praca... Minuly rok mi rozbili auto...teraz mi ujebu bike. No nic asi bude vendeta...
no inak ked byvas tam co mas v profile napisane tak sa ani moc necudujem...tato nechutna cerna populacia tam nie je nic neobvykle...uz by ich mohol niekto konecne vsetkych vyhubit...len skodu to robi a nic dobre
No tak co? ukradli ti bicykel pe tvoju nepozornost. sikovnym patri svet. teraz sa ides potrhat, preto, ze ti niekto ukradol nieco, co si si nadobudol. ja viem urcite to clvoeka nasere. Ale urcite by si napr. auto za 20 milionov nenechal len tak na ulici. Dvere otvorene a klucik v zapalovani. Kradne kazdy a napisat, cierna svian to mi znie rasisticky. Takze sa ukludni a mas pre druhi krat. treba byt trosku pozornsjsi opatrnejsi a davat si pozor aj na valstny nos.
@22 byt, samozrejme, mozu ti aj to urobit, ale tam je uz poistka. Ja nikomu nic nezazlievam, pozornost nikdy nezaskodi. mna akurad trosku zaskocilo to, ze cierna svina. A to si konkretne vydel, ze ti ich ujebal daky cigan ano?
A este ci som ho videl, kebyze ho vidim tak ho zabijem na mieste, pretoze taketo zakernosti nenavidim. To bola moja jedina smola ze som ho nechytil. Lenze to by bola jeho smrt
len bike?..prepáč,ale "len" som myslela...mňa pred dvoma rukmi na ulici jeden zdrapol pod krk a pýtal si prachy...a ťahal preč,s rukou na krku..okoloidúci sa len prizerali...ich oči prezrádzali "pomôž si sama mladá"..bolo 10 hodín večer...pri hlavnej ceste..nikoho to neštvalo...vzal mi peňaženku a potom ma pustil na naliehanie žiačok s našej školy...našťastie...môj názor na nich,je taký istý ako tvoj a nikto mi nevyvráti,čo sú zač..nikto!..česť výnimkám..poznám tak jednu!
@26 Kebyze vidim ja nieco take na ulici tak ho dokopem do hlavy a zarezem. To je vsetko preto lebo sa ich kazdy zastava, sama antifa ludia proti rasizmu. Teraz by drzali huby a hladali to kde som urobil chybu ja. Ked si predstavim jak tymi hnusackymi paprcami chytil moj bike a teraz ho niekde rozoberaju ide ma jebnut. Ked na nom niekoho uvidim tak ho skopnem a ukopem ho. A ked nie tak Vedtetta bude Par fetakov a im podobnych smejdov si to odskace
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
aj mojmu otcovi tak ukradli uz bicykle, ktore bolo omnoho drahsie...
ale inak to dost nasere cloveka...
no co robit v prvom rade na policiu a poprosit o pomoc niekoho kto ich mohol vidiet mal si si od tej baby co ich videla popytat udaje ci daco blizsie nevidela ci ich nevie opisat a tak a ked ne jednoducho vyhlas vendetu zober par kamosov a chodte od chatrce k chatreci popytajte sa cigan cigana bonzne aj za krapec cigariet by si neveril
to ono je uz teraz tazko nieco robit noo
dalsie 4 roky predtym este na gympli pred skolou pred ocami vratnice zamknuty bike v stojane novy horsky mi slohli, som prvy a poslednykrat isla na nom do skoly...
dalej radsej nepokracujem, lebo by som vrazdila...
toto video vysvetluje vsetko
no inak ked byvas tam co mas v profile napisane tak sa ani moc necudujem...tato nechutna cerna populacia tam nie je nic neobvykle...uz by ich mohol niekto konecne vsetkych vyhubit...len skodu to robi a nic dobre
A co sa tyka rasizmu to ani nekomentujem. V dnesnej dobe je rasista kazdy kto nelize rit ciganom a spol....
To má aj druhú časť? To kto vyrába také blbosti?
Niekedy som z týchto česky dabovanývch videí fakt mimo a neviem, kto je taký žhavý do robenia takých kravín ...
No hlavne, že ty si kultúrny človek ....
Ale tak dobre im na***, všetkým na***, rozpáraj ich, vyrvi im srdce a sprav si z neho hodiny, snáď ti potom bude lepšie ...
Ale ty už kľudne môžeš začať brúsiť motorovú mačetu kým tá chvíľa nastane ...