Čím to je, že sa predvádzame pred bývalými? Napr. príklad z môjho okolia, kamarátka s kamarátom spolu už dávno nechodia, majú sa navzájom úplne pass a aj napriek tomu naschvál vždy aspon jeden z nich sa predvádza s niekým iným za ručičky a samozrejme "nen
rivalita? chcu si dokazat, ze aha, mam na lepsie, to moj nazor. ja ked vidim ex, tak sa musim rehlitt (z nicoho nic, sama pre seba, mozno za to moze vzdy aj reakcia kamosiek )
to zaujatie by som chápala,,,,,, keby to robili kvôli tomu ale keď jeden druhého už nechce aj napriek tomu, že mal možnosť sa k nemu vrátiť a aj napriek tomu to robí??
toto ľudia robia, podľa mňa preto, lebo jednoducho chcú aby ten bývalý/bývalá videli ako dobre sa majú aj bez nich. Ja som tiež také veci zažila(vychvaľovanie sa, rozprávanie zážitkov o ktorých pravdivosti pochybujem) a vyvolalo to u mňa len smiech
určite to nemá nič spoločné s tým, že by chceli svojich bývalých naspäť. jednoducho sa potrebujú predviesť, aby ten druhý mohol ľutovať, o čo prišiel ich rozchodom.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
ked sa nad tym zamyslite je to tak
a aby si dali najavo ze uz sa k zivotu neportrebuju.. aj ked mozno potrebuju xD maybe jaku maju uzasnu ,,naplast" ...