Myslite si,že som k...a,ked som sa 1,5roka stretávala s jedným kamarátom,ktorý má 4roky babu a ona sa s ním kvôli mne rozišla a dali sa opäť dokopy.Písal mi nádherné sms.ky o láske a nemyslím si,že si zo mna robil srandu 1,5roka...hm
7. tak po prve neviem co si od toho cakala...po druhe neviem co chlapec riesi a pochybujem ze vie on vobec co chce...po tretie nechapem preco sa znova dali dokopy...
suma sumarum myslim si o tom ze je to bohovsky trojuholnik...neviem kto v nom ma menej rozumu...bo silna konkurencia medzi vami vladne
14. a ty si o tom snad nevedela? a ona mu dala druhu sancu? kks toto je moc...uz len chyba aby ste sa io neho nakonec pobili ne? o takeho super chalosa
32 - neboj, ich omrzia vsetky styly a ked to budu mysliet vazne, tak im budu dobri aj obycajni chalani s riflami a trickom chcel by som vidiet holku, co by chcela mat ako otca svojich deti nejakeho emaka, hiphopera alebo punkaca, co sa bude kazdy piatok ozierat do nemoty a vsetkych vratane vlastnej rodiny bude mat hlboko v ehm ehm
ten nazov tejto diskusie mal byt akoze preco to tak je ze som kurva???sak ty hovoris nam aby sme sa uvedomili a ty sama nevies ci si alebo si neni kurva ?! tak sa ty uvedom a hadam sama zistis ci si alebo niesi...
mno,keby ste sa stretavali ako kamarati,tak v pohode..ked viac ako kamarati,tak to je zle..a ved preco to ten chalan robil ked ma tak dlho babu?ked ju naozaj lubil tak to nemal spravit..
ajkalifeislove-no tak urcite si myslim ,ze nie som!!!!!ty by si si niekedy o sebe myslela,ze si kurva?Ale to co som pocula o tebe co sa hovori v dedine,ze si sa dala Chovancovi na ihrisku odfotit hola za 1000korún a ze to koluje po dedine a je tam napisane,ze taka lacna?Tak neviem kto je teraz kurva,ci ja,alebo ty,hmm????
hahaha no tak to osm uz aj ja pocula ale zvlasne ze ja o tom neviem...musela by som byt jebnuta...a keby je to pravda tak preco nikto tu fotku nema hm???a este mi povedz na com by si to erich odfotil ked nema mobil ani fotak...a on neni taky trapny ze by mi povedal vyzlec sa odotim si ta a ja by som to neurobila ani za milion!!!ozaj nerozsirujes to nahodou ty???lebo vies ked si jeden debil daco vymysli tak dalsi to koluje,...
podla mna aj ty tam patris sak som pocula skym si uz co robila...ale asi iba troch...no s marosom 4...a pozri kolko ludi ti napisalo ze si to myslia tiez...
no a preco odpisujes len na moje ja ti pisem iba ked sa staras a pises na mna picoviny ak sisi nevsimla fora su na to aby sa diskutovalo k danej veci a kazdy si tam napise svoj nazor a niektory by chceli aj odpoved ja tu tvoju uz nepotrebujem lebo bud bude trapna alebo od veci alebo daka klebeta co ti niekto povedal ja sa nepotrebujem rozculovat a zabavat nad tvojim primityvnym myslenim ale ked chces premna zamna odpisuj lebo tusim odpisujes len keramovi mne a xtinke...
ajkalifeislove-no tak urcite to nesirim ja,ked ja som sa to od jednej osoby dopocula...to skôr ty o mne sirit kktiny co su neni ani pravda,ze si zo mna riso robi srandu a aj Tomas a vôbec to neni pravda..lebo keby ano,tak by za mnou tomas nechodil a nevolal mi,vies???Jaj ,ty si taka jebnuta,jak daleko dovidis,je mi ta fakt luto..a to s tym Erichom,no neviem,ja by som tomu aj verila,lebo ty mas Ericha podla mna len najedno,len neviem ci mu z tadial nestrieka nahodou voda,hahahahaha
ajkalifeislove-a uz som ti viackrát povedala,aby si sa do mna nestarala co ja robim,je to môj zivot a ja si budem robit co ja budem chciet!!a ty sa staraj o seba!!!!!
baby, naco sa hadate tu na fore, zbytocne spamujete, ved sa strtnite osobne, zjane sa poznate a vybavte si to rucne strucne, ale nezabudnite fotit, som zvedavy na tie fotky potom
ty si sa sem potom naco aj registrovala?len aby si mohla zacat vypisovat do fori a neviem co ty čupka a neviem do zacal ty vyjebana pica ved ty si zacala vypisovat tak si pretoc pamet ty male decko infantilne a chod si radsej tam na malorku ci de sa to chces trepat!!!
ajkalifeislove-a co zavidis,ze tam ideme??co to teba trapi,kde sa my budeme trepat!!!Vy nato urcite nemate tak ziarlite!!?Ja som ti uz povedala,ze ja si pôjdem kam budem chciet....dpc a uz ma neser!!ty kurva 70kilova!!!! a to naco som sa sem registrovala je iba a iba a iba moja vecccccccccccccccccccccc
ano?ty si taka trapna kurva predstav si ze mna to tak veeeeeelmi trapi j abudem len rada ked odides a chod tam aj it prema zamna a co mam zavidiet komu tebe??to by som nezavidela ani keby ides na cestu okolo sveta...a je to zabavne neviem co si mala z matiky ani odhad nemas dobry...si jebnuta a ty by si sa uz nemusela starat do mna ty kurvy a nemusis vypisovat do kazdeho mojho fora ty vyjebane decko a predstav si ak my na to nemame tak vy nato skade berete co ti ocinko posiela peniaze??!! sa nestaraj dobre ty kurva pica prijebana skurvena ,...a myslis si ze som tlsta a neviem co?mysli si co chces mne to zili trha... a keby im poslem fotku s tvojimi krasnymi uskami tak neviem kto by skoncil medzi klietkami pre zvierata...uz by si sa mohla pojebat
ajkalifeislove-haha,ved im posli,ja mam usi normalne,take ako vy!!!Tak co mi to stale vyhadzujes na oci...Ja som neni aspon taka tlsta krava s celulitidou aj napredlakti...hehe.... a co zasa s matikou?Ja mam z matiky jednotku,tak neviem co o akom odhade tu trepes....a co teba zaujima skadial berieme peniaze.hm????A urcite to zavidis,ked si mi napisala,ze kde sa to chcem trepat na Mallorcu...
mimochodom ty kurva niesi .. ty si len silno narusena, nemas dostojnost a hrdost a svoje kinderproblemy musis rozjebavat po verejnych forach v asi 90% obsadene detmi od 13 do 16 .. a oni ti maju radit do tvojeho zivota ktory zrejme stoji za holy kokot ako vidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
74 komentov
Ak by si sama schvaľovala svoje chovanie nepýtala by si sa na názory nezainteresovaných ľudí.
Ale ako chceš. Takže NIE SI
suma sumarum myslim si o tom ze je to bohovsky trojuholnik...neviem kto v nom ma menej rozumu...bo silna konkurencia medzi vami vladne
podla mna nie si kurva... mozno naivna a hlupa... ale kurva asi nie
Prepáč asi niesom sama kto nechápe tvoj humor
My "mladé baby" žerieme výnimočných chalanov
Čo ak každá holka letí na niečo iné?
ked uz tak mrcha. kurva ma podla mna trosku iny vyznam.
mimochodom ty kurva niesi .. ty si len silno narusena, nemas dostojnost a hrdost a svoje kinderproblemy musis rozjebavat po verejnych forach v asi 90% obsadene detmi od 13 do 16 .. a oni ti maju radit do tvojeho zivota ktory zrejme stoji za holy kokot ako vidim