skôr by som povedal že sme povahou viac k tým severanom sme odmeranejší.. viem že tam niedke na západe je bežne si v podniku prisadnúť k neznámym ludom ...co je tiež shit podla mňa
Stavím sa že polka ludí čo tu napisala že sme kvôli tomu jebnutí by sa tiež divila
@flysser lebo sa slovensku su hlupy ludia.... ale velmi ale velmi moc...
naprklad este ked som bol na zakladnej(som mal cca 8rokou) a mali sme eticku a isly sme von niekde a ucitelka nam povedala ze starsich ludi musime pozdravit prvych a podobne blbosti, isiel okolo nas volaky muz len sme mu potrialy dori den a vyletel na nas ako keby som mu povedal vsetky nadavky na svete co existuju....
ja by som sa náhodou potešila a namojveru,keby mám viac odvahy,tak oslovím ľudí na ulici,ale práve preto,že na Slovensku by sa na mňa dívali jak na debila,to neurobím. a tak by som chcela!!
Mám veľmi milú spomienku z nášho stopu do Talianska ako sme jedli na hlavnom kruháči(na zemi) v Lienzi grilované kurča a keď šla okolo mníška popriala nám dobrú chuť tak nás to celkom potešilo.
mne vzdy ke sa niekto prihovori je to nejaky psychopat, debil alebo totalne divny clovek nieco medzi fetakom a rapistom navyse ma vzdy ucili nikdy s nebav s cudzimi.a este aj nemam rada ludi.takze zapad nezapad smola
čo ja viem...aby ma každý druhý človek na ulici zdravil a otravoval to fakt nepotrebujem...a potom zasa...by to bolo divné, že či sa mám prihovárať všetkým, alebo len tým, ktorí sú mi sympatickí...
@1 hejteri sú všade... len si skús obliecť niečo iné a všetci ťa budú odcudzovať, skús si povedať názor odlišný od ostatných, skús sa inak prejaviť, skús byť iný- budeš nenávidený.
lebo sme vychovani v style "cudzi clovek je nepriatel", a tak skoro kazdy nenavidivi skoro kazdeho...a na zapade su sice ludia milsi, ale zato "vychcani", je to proste pretvarka...slovakovi sa moze zdat, ze ten clovek je priatelsky, ale oni to robia kvoli vychove, nie preto, ze by nejak vazne chceli "spriatelit"...ale stale je to lepsie ako na SK, aspon pokecate
lebo väčšinou keď sa mi niekto prihovára je to len niekto s kriticky nízkym iq a nerozumie slovám "nemám záujem, dovidenia"......... čiže už mám vytvorenú averziu voči prihovárajúcim sa chlapom.....
minule ma dojalo keď ma jeden debilko odprevádzal cez 3 ulice a nepýtal sa ma nič iné len to že ako sa volá môj pes......... narovinu som mu povedala že je otravný že nemám záujem nech odíde.. prisahám keby som mala o 30 kíl viac tak ho po tom 20. raze čo sa to spýtal ovalím najbližším smetiakom.
@klaudiqaaa lenže to nebolo myslené tak, že niekto opačného pohlavia ma o teba záujem, ale proste, že ti niekto len tak popraje dobrú chuť, alebo dobrý deň predstav si, že by sa k tebe prihovorila žena
keď už tak škatuľkujeme, tak "na západe" je aj normálne, že 15-ročný chlapec ťa na ulici zastrelí pre 10 eur, alebo pre nič za nič... u nás nosia zbrane asi len policajti a poľovníci
@klaudiqaaa možno bol fakt zvedavý, prečo si ho radšej nezrušila tým že by si mu povedala meno toho psa?? =D
inak k téme ja sa rád ľudom prihovorím ale potrebujem na to zámienku a aspoň byť medzi takými s ktorými mám niečo spoločné(napr na túre, ako divák, v rade v obchode...) prosto nejaký mostík od ktorého sa dá odraziť lebo viem že aspoň o jednej veci sa môžeme baviť.
celkom znesiem aj ked sa mi niekto prihovorí, neodbíjam len bezducho
ja sa prihováram a nevadí mí keď sa prihovárajú mne, poprajem dobrú chuť, keď kýchnu tak im poviem nazdravie,..., ale je pravda,že keď stretnem niekoho v bráne a začnem niečo hovoriť napr. pri výťahu a v ňom, tak to je skôr samomluva, pretože ten druhý človek len na mňa pozerá a tiež mi to niekedy príde , že na mňa pozerá, že preboha, čo sa sním rozprávam, veď ho nepoznám
@greenbunny veď som povedal, že keď už škatuľkujeme... náhodou to nemusí byť len v nejakom ghette v LA alebo v UK... kamarát išiel brigádovať do Dublinu a v priebehu jedného mesiaca dvakrát zastrelili niekoho pár ulíc od jeho bytu
to v tom lese funguje aj dnes, nie? alebo ja sa pozdravim, aj ked vojdem do hocijakej budovy, do autobusu alebo na zastavku autobusovu v nasej dedine a aj ked nepoznam tych ludi, tak pekne pozdravim ..normalka ...ale ano, niekedy sa zlaknem, hlavne opitych prihovarajucich sa ludi sa bojim...
netreba škatuľkovať, mne sa často stáva, že sa s niekým cudzím pozhováram, či je to v autobuse, na ulici alebo kdekoľvek,
dokonca som si takto skvele pozhovárala aj v Bratislave a na Orave to je bežné, avšak všade sa nájde pár ľudí, ktorým to príde divné, to hádam všade.. netreba sa diviť.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
proste kazdy narod ma inu mentalitu
Iný kraj, iný mrav, čo je na tom divné?
My sme oblast haterov, mame vo zvyku zavidiet a nepriat.
Skor vidime triesku v susedovom oku, ako poleno v tom svojom
Mame strach so vsetkeho a z kazdeho.
Na zapade je normalne, ze ti na ulici niekto neznamy povie Ahoj, ako sa mas, v restike ti sused popraje dobru chut...
Myslim, ze ked som bol dieta, tak este medzi turistami, ak sa stretli v lese fungovalo "dobry den".
Ale mam pocit, ze uz aj to sa zatrhlo
skôr by som povedal že sme povahou viac k tým severanom sme odmeranejší.. viem že tam niedke na západe je bežne si v podniku prisadnúť k neznámym ludom ...co je tiež shit podla mňa
Stavím sa že polka ludí čo tu napisala že sme kvôli tomu jebnutí by sa tiež divila
naprklad este ked som bol na zakladnej(som mal cca 8rokou) a mali sme eticku a isly sme von niekde a ucitelka nam povedala ze starsich ludi musime pozdravit prvych a podobne blbosti, isiel okolo nas volaky muz len sme mu potrialy dori den a vyletel na nas ako keby som mu povedal vsetky nadavky na svete co existuju....
to v lese funguje
na horáách, turistika sama to praktizujem
ja som zo západu a ešte sa mi nestalo, aby mi niekto neznámy len tak na ulici poprial dobrú chuť..
no načo by sme si robili zbytočné problémy
ja sa teda odvážim.. pfuh,ale bude mi to trvať
minule ma dojalo keď ma jeden debilko odprevádzal cez 3 ulice a nepýtal sa ma nič iné len to že ako sa volá môj pes......... narovinu som mu povedala že je otravný že nemám záujem nech odíde.. prisahám keby som mala o 30 kíl viac tak ho po tom 20. raze čo sa to spýtal ovalím najbližším smetiakom.
@klaudiqaaa tak ale ten si s teba musel robit picu nie ? to by musel byt fakt dement keby sa stale pytal na meno tvojho psa
keď už tak škatuľkujeme, tak "na západe" je aj normálne, že 15-ročný chlapec ťa na ulici zastrelí pre 10 eur, alebo pre nič za nič... u nás nosia zbrane asi len policajti a poľovníci
inak k téme ja sa rád ľudom prihovorím ale potrebujem na to zámienku a aspoň byť medzi takými s ktorými mám niečo spoločné(napr na túre, ako divák, v rade v obchode...) prosto nejaký mostík od ktorého sa dá odraziť lebo viem že aspoň o jednej veci sa môžeme baviť.
celkom znesiem aj ked sa mi niekto prihovorí, neodbíjam len bezducho
to či si potom na tom západe o nás robia obraz podľa hostelu napríklad?? deti na ulici ubíjajú ľudí šutrákmi.
@torpedo08 keby to bol taký majster trollingu bol by to ten lepší prípad
@greenbunny lebo som nechcela aby otravoval ešte aj môjho psa
No veru, bolo to kedysi uplne bezne.
dokonca som si takto skvele pozhovárala aj v Bratislave a na Orave to je bežné, avšak všade sa nájde pár ľudí, ktorým to príde divné, to hádam všade.. netreba sa diviť.