Prečo v domoch ale aj v panelákoch nie sú pisoáre ?
Keď mi niekto spomína účty za vodu + koľko vody sa v domácnosti minie, toto je jedna z prvých vecí ktoré ma napadnú, podľa mňa by sa tým dalo ušetriť dosť veľa, jednak vody ale aj peňazí, keď si ja budem stavať/prerábať dom tak si určite nejaký nainštaluj
Lebo v panelákoch je záchod miniatúrna chodbička, kde ani nevystriem nohy a na bokoch zo záchodu dočiahnem lakťami Čo by si ten pisoár chcel na dverách?
@fxx A Ty chceš ako vyčerpať všetku pitnú vodu keď sa neustále doplňuje zrážkami.A v konečnom dôsledku je všetka pitná voda filtrovaná akurát že niektorá prirodzenou cestou cez podložie. A nežijeme zrovna kdesi v Somálsku že by sme mali nedostatok pitnej vody. Slovensko má najväčšie zásoby pitnej vody v strednej Európe.
@semhamforas ja by som nejaký ten m2 bol ochotný venovať na tento účel + myslím že upratovania by nebolo viac, lebo keď wc používa aj chalan, t.j. aj na to aby sa vyčúral, tak to wc treba tiež dosť často čistiť...
@fxx Jasné že sa znečisťuje najme kvôli poľnohospodárstvu (umelé hnojivá - dusičnany prírodné - močovka ) prípadne prípadne tam kde nieje kanalizácia sú to splašky. Ale to sa bude znečisťovať bez ohľadu na to či budeme používať dažďovú vodu či nie. Pri používaní dažďovej vody ide hlavne o to že je zadarmo to je asi celé (ja mám doma 1000 litrovú nádobu na dažďovú vodu). teda aspoň u nás v krajinách kde je nedostatok pitnej vody je to niečo úplne iné, ale tam zas majú väčšinou nedostato aj tej dažďovej.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
plus riadiaca jednotka ktora dodáva kyslík ktým bakteriám aby tam bol ten pomer akorát .. aby nevykapali atd...
tá voda nebude 100% cistá na kúpanie, resp ak sa chce v tom niekto kúpať ..... bakterie nezožerú všetko musel by si tu vodu chemicky filtrovať ....
tusím stála otrošičku viac než 4000
jasne ze je jednoduchsie cerpat kym je co,ako napr. zacat zberat dazdovu vodu na splachovanie