@flussica no ale strašne vela ludí.... mnohí čo to o mne vedia a mojich kamošoch čo tiež húlia nás ohovárajú že sme vymletý feťáci a narkomani hoci to má od húlenia dosť ďaleko a myslím že alkohol je väčší problém
ja nehulim, ale s ludmi, ktori ano, problem nemam, je to kazdeho vec. ale ked uz, tak sa skor stretavama s tym, ze o mne si pomyslia kadeco za to ze nehulim, nie naopak. ale ani to sa neda povedat ze vsetci, zbytocna generalizacia.
ja ako príležitostný "hulič" to neodsudzujem (no nedaj si, keď si v Holandsku ), pokiaľ je to v rámci medzí ... ak má však niekto jediný cieľ každého dňa "Get stoned as soon as you can for as long as you can" je trošku choré ...ale nech si každý robí, čo chce, pokiaľ ma tým neobťažuje
neodsudzujem, iba tých, čo to preháňajú. ale niektorí majú tendenciu hovoriť si, akí sú kúl keď húlia a to dosť hlúpe. keď chceš chlastať, chlastaj, keď chceš húliť, tak nech ale výroky ako ganja 4ever si nechaj pre seba
Ja osobne som proti, je to podľa mňa droga ako každá...poznám ľudí, ktorým to dosť pokazilo život, keďže to robili niekoľko rokov a takmer každý deň a áno, dokonca aj ja som si všimla, že pomaly začínali mať iq tykve ..ale to je každého osobná vec, nebudem vnucovať ľuďom svoj názor, presne tak ako by oni nemali vnucovať ten svoj mne, že hulenie je okey a nie je takmer vôbec návykové (čo je hovadina, možno nie je návykové tak ako tvrdé drogy, ale medzi ľahkými patrí medzi najnývykovejšie).
poznám pár ľudí čo si zahúlia každý deň..hovoria aké je to neškodné a bla bla bla, ale sú to vypatlanci...a to doslova..neprítomný pohľad, všade vidí len trávu a ja neviem čo...jako je mi to jedno nech si húlia, ale nerada to vidím pri naozaj blízkych ľudoch...
Ako nemôžem povedať,že som si nikdy nedala,ale nepotrebujem to.
A mám dosť blízkych kamarátov,ktorí húlia preto,lebo bez toho nevedia nadviazať skoro žiadny kontakt mimo sociálnych sietí a to je strašne smutné...ale ich vec.
akože, neodsudzujem, bola by som pokrytec. sama som mala obdobie, keď som hulila a dosť.
ale prestalo ma to baviť, vadia mi tie stavy, nemám veľmi rada, keď som vypatlaná a je mi zle. nerobí mi to dobre a vlastne sa veľmi rada ovládam.
ale už mi pravdupovediac lezie na nervy celé moje okolie, keď sú nahulení v podstate vždy, ako sa s nimi rozprávam. už ma to nebaví, furt tie vypatlané blažené tváre, s ktorými sa nedá baviť.
@obnoxious oni bojujú za zachovanie čistoty národa,rasy a sú proti PROTIprírodným veciam ako sú homosexuáli,zneuzivaniu bielych zien,imigrantom , to ze v Afrike je vela ludi a malo jedla , tak zato si mozu sami,nemaju si narobit tolko detí,v tom sa lisi spravanie bieleho a cierneho cloveka, biely clovek si narobi tolko deti ktorych moze uzivit a cierny si narobi az privela deti a potom to by malo byt ako aj tyranie deti kedze nemaju jedlo,lebo je tam vela ludi tak je to jasne...
A nie neonacisti nenicia zivoty iných,bojuju za spravodlivost a za cistotu, a hlavne za národ. ale toto som uz pisal
@louis rasa týmto môže maximálne tak zdegenerovať. a táraš pičoviny v afrike je vysoká úmrtnosť čiže musia mať viac detí a kým do afriky nevtrhli belosi a nenaučili ich rôzne kokotiny tak typické pre belochov tak sa im žilo dobre. a národ? čo je to národ? ja možem toto prašivé malé skurvené stredoeurópske hovno jebať. moji predkovia pochádzaú zo švédska takže sa nepokladám za slováka ale za švéda
@nobile inteligencia sa nesúdi podla topánok, aj ja furt nosím ťažké boty ale nikdy ich nenosím ako tu dotyčný, ktorý si očividne myslí že tak bude vyzerať ako vojak ale vyzerá len ako vidlák a tie nacistické biele šnúrky sú tam úžasne vkusné
@obnoxious Toto sú slová pravého nakvašeného závisláka...kto húli je debila vždy to tak ostane! hudobny styl neam vplyv na inteligenciu ale to ci niekto si kazi ako koko. pi.ovinami tak to je uz debilizmus..
@obnoxious ten problem s afrikou je trochu iny nez to ze tam prisli hnusni belosi a vydrancovali ju (hej isli tam tazit nerastne suroviny, ale tie domorode obyvatelstvo nevyuzivalo, a z diamantov sa nenajedia ). Problem je v tom, ze pred koloniami bola cernoska populacia ovela mensia a redsie osidlena, pocas kolonizacii tam biely vybudovali infrastrukturu podla europskeho vzoru a cernoskej populacii sa zrazu dostala zdravotna starostlivost a vacsia produkcia potravin, takze cierna populacia sa rozrastla. Potom prisla doba ked sa kolonie "oslobodzovali" bielych vladcov vyhnali v horsom pripade pozabijali, len nastal problem ze cierny nejak nemaju to know-how riadit infrastrukturu vo vlastnej krajine. Najaktualnejsi pripad je Mugabe a jeho Zimbabwe.
asi preto lebo to nie je povolene a ludia su jebnuty tak si povedia "to je zakazane , musi to byt hrozne zlee !!!" tak isto by to bolo keby bol zakazany chlast a trava povolena zas by vsetci hovorili "alkohol je hrozne zlyy lebo je zakazany !!!"
mne nevadí nikto , kto si ničí svoj život akýmkoľvek spôsobom.pokiaľ tým nezasahuje môj život alebo život ľudí na kt. mi záleží.U niekt. ľudí som už mala pocit, že oni sú síce strašne v pohode z ganje a nad vecou, ale mozog a jasné myslenie sa nejak strácajú.
mám pár kamarátov čo hulia a zatial su celkom ok, ale myslím že raz im z toho začne jebať na hlavu... ako ja nemám nič proti príležitostnému huleniu ale keď sa niekto na to celý týždeň teší jak malé decko tak je to... blbé...
nemam nic proti ludom ktorí hulia.. kedze ich takych poznam az prilis vela..aj ja som taka bola .. mavala som obdobie ked som travu riesila den co den ...a bez nej to ani neslo .. ale to uz bolo davno... podla mna vzdy super padne zafajcit si marihuanu... ale treba to riesit s mierou...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
95 komentov
Jednoduchsie je oznacit niekoho kto si zapali cigaretku za fetaka, spolu s tym, ktory si picha dajme tomu heroin...
A nie, nevysvetlis, ze to sa spajat jednoducho neda
Ty ludia nepochopia, ze poldeci takeho Fernetu je toxickejsie, a ma nicivejsie dosledky pre ludsky organizmus, ako joint...
Je mi to jedno , nestaram sa o ich prehulene lebky.
Ale defakto som este nevymleteho hulica nestretol.
Ako nemôžem povedať,že som si nikdy nedala,ale nepotrebujem to.
A mám dosť blízkych kamarátov,ktorí húlia preto,lebo bez toho nevedia nadviazať skoro žiadny kontakt mimo sociálnych sietí a to je strašne smutné...ale ich vec.
ale prestalo ma to baviť, vadia mi tie stavy, nemám veľmi rada, keď som vypatlaná a je mi zle. nerobí mi to dobre a vlastne sa veľmi rada ovládam.
ale už mi pravdupovediac lezie na nervy celé moje okolie, keď sú nahulení v podstate vždy, ako sa s nimi rozprávam. už ma to nebaví, furt tie vypatlané blažené tváre, s ktorými sa nedá baviť.
a pritom sú tak super, keď nie sú stoned.
toto je najväčší hulič všetkých čias ...
A nie neonacisti nenicia zivoty iných,bojuju za spravodlivost a za cistotu, a hlavne za národ. ale toto som uz pisal
A ked citam dalej o cistote naroda a vidim tie vysokou inteligenciou priznacne topanky v tvojej profilovke, tak mam dost
a prídu voľby, nech len volia toho primitíva zo SaS.......
sľuby sa sľubuju a vo vláde sa radujú.....
vy ste chamraď žobravá a oni zaperený do 10 kolena.....
tak len hulte, veď musia žiť
aj doktori,
aj patológovia,
aj stolári čo vám vyrobia posteľ do hrobu,
aj kňazi,
aj pohrebná služba aj reštaurácie, kde vám zrobia kar,
nakoniec aj stavebná firma, čo dotyčnému vyrobí pomník.......
takto má každý robotu!!!..filip
a jujky zabudol som na dílerov, výrobcov drg, monopoly, ktoré z vás prosperujú
Ludia su proste sproste a naivne tvory
hulenie nemusí byť len zlé... isto ak sa zhuliš a sadneš pred pc alebo telku tak to osprostievaš súhlasím
thc nie je až také zázračné má aj temnejšiu stránku
ale zahúl si a chod na túru, choď si zašportovať, proste niečo rob
ja si občas dám pár pukov a napr poriadim dom alebo izbu na intráku a vtedy ma to baví, dokonca je to aj celkom zábavka,
nehovorím že sa zošrotujem a rehocem sa na blbostiach (všetko s mierou)