@anzu moje predposledne forum nebolo o mne a niekedy ak sa nieco pytam tak to nemusi vychadzat z pravdivej udalosti, mozno tym len sledujem pohlady ludi..
@karin28398 a veci ktoré ešte pvoažuješ za trapas všakže,,,skap
ale inak tu vládne podvedomá agresia ked sa tu denne založí milion dementných tém ako napr čo mám kúpiť niekomu blízkemu potom človek vybuchne aj tam kde nemá
ty si to zreme založila kvôli tej tvojej téme o sexe.... tam so msa už vyjadril a áno ludia sa tam chovali demetne vid s tou 16 kurbvou čo som zatagoval hore
Tak "všetci" a "každý príspevok" sú viac ako silné slová...
Keď tu je nejaká seriózna téma, takmer všetci odpovedajú normálne (až na niektorých exotov), ale čo máme napísať na vianočné ozdoby, správy zo sveta, Žanetu a takéto podobné diskusie??
@martinka611 položila si otázku a zároveň si si na ňu odpovedala odhliadnuc od toho, že aj ja som poskytla určitý argument to je tiež nejaká forma komlexu
každý má komplexy, ale každý si ich "lieči" inak..súhlasím, kopec ľudí tu píše svoje "zrelé" komentáre len pre "pobavenie", či "zaujate" atď...ale to je len určitá časť nedá sa to zovšeobecniť
@martinka611 pýtala si sa že či nieje veľký trapas ak ho nevie zasunúť ... ale ok je mi to jedno ale asi 23 rokov nemáš alebo máš IQ na takejto úrovni ? pfuu no smutné ani pes takto neklesne ako vy dvaja
@4 a este to co pise barky, je tu tych sraciek proste tolko ze clovek nema chut pekne dohovarat nejakemu retardovi, trollov a fejky ani nespominam, to proste vsetko posielat z fleku do pice len
a na druhej strane je tu plno ludi ktorych som nikdy za ich fora neposielal do pice a nahoda to nebude a k nim patria aj ludia s ktorymi sa sice nezhodnem a nesuhlasim s nimi vo vela veciach ale ked zalozia nieco tak vidno ze ovplyvaju zakladnou inteligenciou, nie su proste uplne prijebani jak mantinel, vedia naformulovat otazku, nepytaju sa na fakticke veci vygooglitelne do 3 sekund a podobne, no a zvysok je scum
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
trochu prehnané tvrdenia. tvoja vlastná predposledná diskusia skritizovaná nebola, tak asi je v tvojom úsudku niekde chyba.
a zaujímalo by ma, čo si čakala ako odpoveď.
veď to nie je možné...
Čo skritizuješ na tomto?
ale inak tu vládne podvedomá agresia ked sa tu denne založí milion dementných tém ako napr čo mám kúpiť niekomu blízkemu potom človek vybuchne aj tam kde nemá
ty si to zreme založila kvôli tej tvojej téme o sexe.... tam so msa už vyjadril a áno ludia sa tam chovali demetne vid s tou 16 kurbvou čo som zatagoval hore
Keď tu je nejaká seriózna téma, takmer všetci odpovedajú normálne (až na niektorých exotov), ale čo máme napísať na vianočné ozdoby, správy zo sveta, Žanetu a takéto podobné diskusie??
každý má komplexy, ale každý si ich "lieči" inak..súhlasím, kopec ľudí tu píše svoje "zrelé" komentáre len pre "pobavenie", či "zaujate" atď...ale to je len určitá časť nedá sa to zovšeobecniť
lebo ked 16 zajebe na takú tému trapas tak mám chuť grcať
a ja že trapas ? prečo by to bol .. vieš tak som to myslela
@barky
Z Á Z R A K......filip
Nekritizujem,nemám problém.
a na druhej strane je tu plno ludi ktorych som nikdy za ich fora neposielal do pice a nahoda to nebude a k nim patria aj ludia s ktorymi sa sice nezhodnem a nesuhlasim s nimi vo vela veciach ale ked zalozia nieco tak vidno ze ovplyvaju zakladnou inteligenciou, nie su proste uplne prijebani jak mantinel, vedia naformulovat otazku, nepytaju sa na fakticke veci vygooglitelne do 3 sekund a podobne, no a zvysok je scum