ak to stojí za to a dvaja sa našli, vydrží to... kto môže za to, že sú ľudia nepevní.
Napríklad môj posledný vzťah... moja EX ma poslala do prdele preto, že si myslela, že ju podvádzam s inou... 360km vzdialenou babou... (nemusím myslím dodávať, že sme boli spolu denne a nebolo by ani kedy...) no comment, kravina ako oči a dôvod rozchodu detinský jak Brno...
@lelia asi si ešte nemala poriadneho chlapa, ktorý stojí za to a nieje sviňa. Nie nejakú paródiu na chlapa, niečo divné a slizké, podobné chlapovi, ako sa patrí.
@frez - však ja hovorím za seba.. za nikoho iného.. Ale aj tak to tu nechápem. Keď niekomu niečo odpoviem proti nemu, tak ma zdrbe, že tu je slobodné fórum a každý si tu môže písať čo chce a keď ja niečo napíšem slobodne, tak zas ma drbete, žo čo to tu píšem.
Tak na jednej strane hovoria, že je to tu slobodné fórum a každý môže vyjadriť svoj názor a na druhej strane, keď niečo napíšeš, tak sa všetci čudujú, že čo to tu vypisuješ.. tak teda môžem tu písať môj názor či nie? Lebo väčšinou dostanem pičung.. tak chcem normálnu odpoveď.. jááj fakt tu klesá morálka ako sa tu o tom nedávno diskutovalo..
to sú tie diskotekové známosti, dvakrát sú spolu a už sa berú, po čase baba sklamaná on sklamaný, lezú si na nervy, príde decko a všetko je v pi...vina je 50:50 tak kto tu je sviňa?
ten kto nás tu prirovnával k sviniam tak nech láskavo neuráža tie ubohé stvorenia a hlavne nie tie malé milenučké egrešíky keď sú ešte mladé aaah . bože to je ráno? o tretej v noci by som takúto správu možno ešte pochopil xD
Lebo kazdy ma prehnane vysoke kritria a poziadavky na toho druheho. Castokrat sam nesplna to, co vyzaduje. A moze za to aj spolocnost so svojim obrazom niecoho lepsieho - obrazom, fatamorganou horuceho vzduchu a pary :p
lebo anál je in a stále viac ľudí zisťuje,že análny sex sa im páči viac ako vaginálny ..Neupresnil si,že o aké vzťahy ide...tak som napísala o tom sexuálnom
preco? no ku prikladu: spoluziacka chodila s jednym chalanom viac ako pol roka, on ju pod*ebal, a odvtedy sa ta spoluziacka sprava ako kurva, ked s niekym chodi behom 3-dni sa s nim vyspi a ona potom vravi aky su to chudaci, este hovorila furt ze ona chce chalana takehoto(len na pobavenie) : AUTO, BYT/DOM A 20+ ... berte si priklad XD
úprimne vždy za to môžu obidve strany ... veď bez vetra sa ani lístok nepohne ale keď stretneš svoju pravú polovičku nič do riti nepôjde každý chce iba ten svoj ideál, hľadá niekoho podľa svojich vymyslených kritérií a keď niekoho stretne na ulici tak sa môže zaľúbiť a kritériá zrazu zmyznú... tým chcem povedať že keď ľúbiš tak si slepý a keď sú slepý dvaja je to krajšie
nech príde o dva roky ten koniec sveta, lebo všetkým už d*be, len samá homosexualita, rozvody, nemanželské deti, podla mňa už ani normálne manželstvá alebo vzťahy neexistujú, alebo len veľmi málo ...
Najlepše je nemať vztah,zbytočne komplikácie,malo slobody atd,a vo vela pripadoch to po 1-2-3 mesiacoch stroskota(samozrejme nemusi to tak byť),ja mam kamaratky a mi to stači,nikoho nepotrebujem(takyto nazor mam odvtedy čo som sa rozišiel z priatelkou)
@lelia & @klaudiqaaa ? Preco ste take zle? Ako mozete odsudit nieco/niekoho na zaklade nejakych par sklamani? Ako keby kazdy chlap musel byt zakonite svina... A ako keby zena, prizvukujem, LEN NA ZAKLADE POHLAVIA, nikdy nikomu neublizila, alebo co.. Chce to viac sebareflexie, dámy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
55 komentov
@klaudiqaaa musela som
@pershing no to som zvedava
Napríklad môj posledný vzťah... moja EX ma poslala do prdele preto, že si myslela, že ju podvádzam s inou... 360km vzdialenou babou... (nemusím myslím dodávať, že sme boli spolu denne a nebolo by ani kedy...) no comment, kravina ako oči a dôvod rozchodu detinský jak Brno...
@lelia asi si ešte nemala poriadneho chlapa, ktorý stojí za to a nieje sviňa. Nie nejakú paródiu na chlapa, niečo divné a slizké, podobné chlapovi, ako sa patrí.
Tak na jednej strane hovoria, že je to tu slobodné fórum a každý môže vyjadriť svoj názor a na druhej strane, keď niečo napíšeš, tak sa všetci čudujú, že čo to tu vypisuješ.. tak teda môžem tu písať môj názor či nie? Lebo väčšinou dostanem pičung.. tak chcem normálnu odpoveď.. jááj fakt tu klesá morálka ako sa tu o tom nedávno diskutovalo..
Neznámy dôchodca 2070.
ženieme sa po niečom novom a lepšom
hľadáme ideály
kladieme jeden druhému vysoké požiadavky, ktorým ani sami nevyhovujeme
--