To ja som sa hrala dnes rano (od pol jednej do druhej) s aplikaciami na mobile Sakra... ale nevadi no akurat ze ma teraz brutalne boli hlava... a zyvam kazdych 5 minut... a druha hodina telesna.. nie
Ygor: tak to ti zavidim, ja vzdy ked si ho dam tak nezaspim....a je to na prd bo mi strasne chuti a ked neodolam, uz dopredu viem, ze rano sa mi bude tazko vstavat
ja tiez nenmozem zaspat nikdy...vzdy zaspavam 3 hodiny ak nie dlhsie :-!... zaspim tak okolo 2:30 skoro vzdy no dakedy tak o 4:15 ...a rano vstvam o 6:00 ..ale cez vikendy si to vzdy vynahradim-spim do druhej
Aj ja mám takýto problém ... keď zaspím neskôr, ráno sa ajtak zobudím skôr ...a som úplne uťahaná... Raz sa mi podarilo zaspať tak, že som mala pustené rádio a šlo velmi, velmi dlho
A nie je to v tom, ze vela rozmyslas? Ja ked nemozem zaspat, tak vzdy preto, lebo premyslama premyslam... musis si predstavvat daco pekne, napr. nejakeho krasneho kona pri mory, jka bezi a slniecko zapadaaa romantika
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
Idem si asi zapalit...
Skús si niečo prečítať...nejakého Štúra, alebo Chalúpku
spal som az doteraz
a ked som siel spat (tusim o dvanastej) tak som zaspal hned
Rize je dobre ale obcas to chce zmenu
nejaky iny caj a plus trva strasne dlho kym sa urobi ale stoji za to
a ked sa tak nad tym zamyslam... ja spinkam ako batola skoro po vsetkom
tam som docela casto
Adinqa: Zevraj mlieko s medom sa da pouzit a zabera to
Alebo si niekde na nete pozri nejake veci