pretože hajzli nikdy nič nesľubujú, tak keď nič nesplnia, tak je všetko v poriadku, lebo sa od nich nikdy nič nečaká, kdežto s "normálnymi dobrými mužmi" je to naopak...
a ešte taká poznámka... definuj normálneho dobrého muža
Myslím, že nebudem hovoriť len za seba, keď napíšem tieto veci, ktoré sú z môjho pohľadu u muža dôležité a ktoré si vážim: je mojim ochrancom, ja som jeho pýchou a fakt, že sa o mňa stará (nemyslím tým - podaj mi papuče).
@crashhp ták keby bol pekný a nejký feťák a vrah tak to je jasné že ho nechcem... ale tak tiež nemože byť niekto s nekím s koho mu je zle.. takžé musí byť hlavne dobrý ale mohol by byť aj pekný!
Lebo nasrať a rozmazať, dobre im tak šak sa popália a hneď zistia čo je dobré, každej jednej čo chce takého "hajzlíka" to z duše prajem nech si takým debilkom nechá dojebať zo pár rokov života
ja som tiež chcela hajzlíka, aj som mala, pretože je to lepšie, je odvážnejší, viacej srandy, ale potom som sa popálila, trápila som sa rok, a teraz mám vzťah ale nie je to ono, ale tak lepšie ako hentaký hajzlík každá si tým musí prejsť
čo je pre jedného normálne, nemusí byť normálne pre druhého a i ten ´hajzlík´ sa môže zdať pre niekoho normálny to len k tomu pojmu "normálny" chlap....a k podstate otázky: s týmto názorom ako máš ty, som sa stretla už pri viacerých chalanoch, no nechápem, prečo si to myslíte....mať pri sebe dobrého chlapa je určite väčšia výhra ako mať pri sebe niekoho zlého, avšak ten dobrý chlap nesmie byť nejaký ťuťko, mamičkin maznáčik, ktorého treba neustále niekam posúvať, lebo sám od seba nič nedokáže a nikam sa nepohne. Chlap by mal byť žene oporou, mal by ju chrániť a v prípade potreby by sa jej nemal báť zastať
To nie je o tom, ci je chlap hajzel, alebo nie... Ale kazdopadne, nejaky hajzel pre ne pravdepodobne posobi dominantnejsie, ako nejaky zakriknuty kokotko.
Typy hajzlikov su pritazlive prevazne pre mlade jebnute picky.
A este jedna vec: rovny rovneho si hlada, vrana k vrane sada. Ked je baba pica, tak si pravdepodobne najde kokota...
@37 ale ako to ze je dnes tolko jebnutych mladych dievcat? ved mna predsa rodicia ucili aby som sa stykal len s normalnymi ludmi a aby ked si najdem frajerku nech je normalna, oni vari nemaju ziadne vychovanie? ich to rodicia snad vobec neucia?
Pretože sa asi ženám páči ,keď ich ľutujú , keď môžu všade rozprávať ,čo všetko musia prežívať a keď sa to pokazí ,tak sú v tom samozrejme nevinne, pretože to môžu zhodiť na neho
@flysser mas to moc zidealizovane... ale ucia, aj vedu, ale tak doma je vzdy predsa to ich decko vzdy najlepsie... Proste zla doba, ludia vyznavaju zvratene hodnoty, robia kokotiny, su ovplivnitelni, vsetko dokopy. A neboj, ak baba dostala do vienka normalnost, tak sa to neprejavi v 16-tich, ale tak trochen neskor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
a ešte taká poznámka... definuj normálneho dobrého muža
a má to čo dočinenia s inštinktami.......u oboch pohlaví platí, že hajzli skôr prežijú......a ak budú mať nebodaj spolu deti.............
Bad boys do konca života mehehehe
Inak ti poviem len že dobrý chlapec je nudný a často sa nevie rozkývať alebo nevie vyvolať v žene vzrušenie alebo.....
(toto berte s nadhladom, moj priatel hajzel nie je a rozhodne je pritazlivy )
len som porovnala dva kontrasty
Typy hajzlikov su pritazlive prevazne pre mlade jebnute picky.
A este jedna vec: rovny rovneho si hlada, vrana k vrane sada. Ked je baba pica, tak si pravdepodobne najde kokota...
problem je ze s hajzlami nedosiahnes v zivote nic