Konkrétne v tomto byte bývam lebo keď som sa pred viac ako 5 rokmi prisťahovala vyzeralo to tu ako drogové doupě a teraz máme so spolubývajúcou nové izby, je tu nová kuchyňa, nové interérové dvere a krásna vstavaná skriňa na chodbe, môžem tu mať mačky, majiteľ bytu je skvelý a ohľadupný a na kontrolu chodí tak raz za jeden a pol roka.
V Bratislave bývam lebo tu je najviac možností, ale popravde, nedarí sa mi tu veľmi dobre a už mi to začína liezť na mozog. Poslednou dobou zvažujem návrat do Trnavy, len to prostredie tohto bytu a výhodné podmienky mi bránia v odsťahovaní...
idk, lebo chcem
Milujem prahu, odkedy som tu bola prvy krat a v momentalnej situacii mi nepride mudre ist dakam dalej prec. Plus tu mam vela ludi ktorych lubim.
Dedina. Mam tu pracu co je pre mna vyhodou, ze nic resp. malo prevozim kedze som leniva a chodim autom. Ale inak je tu pekne a nemam kde inde byvat bola by hlupost vyhadzovat peniaze na podnajom a este musim naškrečkovat nejake peniaze aby sme mohli zacat stavat dom..aj ked je to smutny pribeh lebo uz nebudem mat pracu tam kde byvam, off course ak tu budem este robit
môžem tu študovať svoj odbor zadarmo (čo by bárskde v zahraničí nešlo) a je to tu celkom rodinné,ani nie veľké, ale zároveň tu mám všetko, čo potrebujem. Mám tu ticho, kľud, rodinu, priateľov, dom.
Som mešťanka, mam rada istý štandard, je tu všetko na dosah. Lokalita tichá, pokojná, dobre situovaná, veľké a dobre nacenené pozemky, žiadny ruch, žiadni drblí ľudia... som spočko
do začiatku leta som opatroval moju starú mamu, ktorá zomrela. odtoho času priležitostne brigadujem na stavbe. chcel som robiť ošetrovateľa v nitre, ale zišlo z toho, lebo prišla druhá vlna. človek nikdy nevie kedy nakazí seba a svoju rodinu. zatiaľ čakám, pracujem, modlím sa. a dúfam že táto nákaza čím skôr pominie od nás. to by sme mali robiť všetci.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
splnila som si tým sen.
V Bratislave bývam lebo tu je najviac možností, ale popravde, nedarí sa mi tu veľmi dobre a už mi to začína liezť na mozog. Poslednou dobou zvažujem návrat do Trnavy, len to prostredie tohto bytu a výhodné podmienky mi bránia v odsťahovaní...
Milujem prahu, odkedy som tu bola prvy krat a v momentalnej situacii mi nepride mudre ist dakam dalej prec. Plus tu mam vela ludi ktorych lubim.