Rodíme sa preto, aby sme bojovali. Bojovali o svoje postavenie v živote a mnoho iných vecí...A keď sa smrť berie ako prehra, tak je to celkom normálne, lebo nikto nežije večne..Proste kolobeh života ak som správne pochopila
ja mám svoje názory na toto všetko len som chcel vedieť ako moju otázku pochopia iný ľudia v skutočnosti podľa mňa boj začína od prvého nádychu po narodení a bojuje celý život z nástrahami svojho života a nielen svojho ale aj svojich najbližších a prehra ja som nevravel že smrť je prehra ja viem že smrť je len ´ďalšou cestou alebo východiskom zo života vlastne v tom zmysle že končí prehrou nemyslím fyzicky ale prehra môže byť aj duševná lebo podla mňa ten čo zomrie neprehráva pokiaľ sa zapíše v našej pamäti a nezabudneme na nich ale keď ľudia zabudnú a všetky spomienky sa stratia tak to je už konečná prehra.Keď si všimnete na niektorých ľudí sa nezabudlo ani po 2000 rokoch ich smrti a to považujem za ich jedinú výhru nad celým životom .
Prečo? Pretože vznešení napísal malú knižôčku s názvom Život a potom ju schoval do trezoru.
Prečo začína bojom. Snáď pretože je to pre neho prirodzené, rozmnožovať sa. A učiť sa nové veci tým že sa robia chyby A prečo končí prehrou? Podľa toho ako berieš prehru. prehru beriem ako opísal @nocc
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
a prehra je smrť?
nemyslím si že sa to dá takto objektívne posúdiť
je to individuálne
nie je boj ako boj a prehra ako prehra
a prehra? smrť nie je prehrou, záleží to od života človeka.
Prečo začína bojom. Snáď pretože je to pre neho prirodzené, rozmnožovať sa. A učiť sa nové veci tým že sa robia chyby A prečo končí prehrou? Podľa toho ako berieš prehru. prehru beriem ako opísal @nocc